zaujímavý film ani trošku nenudil
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
ľutujem tých čo pozerali Disturbiu v TV,
- tento film potreboval neprerušené sledovanie aby si vystupňoval správnu atmostferu, nie 5 reklám medzitým
- slovenský dabing
- kvalita obrazu/zvuku
hlavne kvôli vyššie spomenutým aspektom neberiem sledovanie filmu v TV ako pravý filmový zážitok.
Prophète, Un
http://www.csfd.cz/film/259482-prorok/
6.9/10
- zaujímavé poňatie vezenskej problematiky v multikultúrnej krajine - Francúzsku
filmu sa nedá vytknúť nič až na jeho dĺžku - 145 min - je veľké sústo a vďaka tomu sa človek strácal medzi postavami, gangami a čiastočne sa nudil. Keby sa skrátil dej o 60min myslím,že by šlo o majstrovské dielo, takto je však majstrovstvo pri tom vydržať.
- pokiaľ máte radi gangy, vezenie a atmosféru, ktorá z nich vyplýva nebudete lutovať, ale iba v prípade že máte dve a pol hodiny času na film v ktorom moc akcie nieje.
- tento film potreboval neprerušené sledovanie aby si vystupňoval správnu atmostferu, nie 5 reklám medzitým
- slovenský dabing
- kvalita obrazu/zvuku
hlavne kvôli vyššie spomenutým aspektom neberiem sledovanie filmu v TV ako pravý filmový zážitok.
Prophète, Un
http://www.csfd.cz/film/259482-prorok/
6.9/10
- zaujímavé poňatie vezenskej problematiky v multikultúrnej krajine - Francúzsku
filmu sa nedá vytknúť nič až na jeho dĺžku - 145 min - je veľké sústo a vďaka tomu sa človek strácal medzi postavami, gangami a čiastočne sa nudil. Keby sa skrátil dej o 60min myslím,že by šlo o majstrovské dielo, takto je však majstrovstvo pri tom vydržať.
- pokiaľ máte radi gangy, vezenie a atmosféru, ktorá z nich vyplýva nebudete lutovať, ale iba v prípade že máte dve a pol hodiny času na film v ktorom moc akcie nieje.
-
twardykamen
Medium Professional
The Insider-10/10 skvely film zakulisi tabakoveho priemyslu.Chemik chce svedcit proti tabakovej lobby avsak tabakove spolocnosti su proti.Skvele herecke vykony(Al pacino,R.Crowe) vlastne jedine co mi vadilo boli vlasy russela crowa 
http://www.imdb.com/title/tt0140352/
http://www.imdb.com/title/tt0140352/
Bloomington -8/10- pohodovy film na vecer, skoda, ze je to len jednorazovka ale ako oddychovka je to fajn, jednoduchy pribeh, herci v dobrom obsadeni atd. upozornujem, ze nie velmi vhodne pozerat s detmi.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
včera:
Správcovia osudu - k filmu nemam žiadne velke namietky ktore by som tu mal zverejnovat, pretože matta daemona mam dost rad ako herca, počas filmu som sa vobec nenudil, skoro vkuse napatia očakavanie čo sa stane, proste so mnič nečakal, okrem toho konca,
9/10
Správcovia osudu - k filmu nemam žiadne velke namietky ktore by som tu mal zverejnovat, pretože matta daemona mam dost rad ako herca, počas filmu som sa vobec nenudil, skoro vkuse napatia očakavanie čo sa stane, proste so mnič nečakal, okrem toho konca,
9/10
-
lekoklatik
VIP
Re: Najlepsi film v poslednej dobe
návrh:
Ľudia mohli by ste si tie filmy zapisovať čo ja viem do *.txt dokumentu a potom sem prasnúť aspoň 3-4 filmy
Vždy sem prídem s tým že natrafím na niečo nové a posledných 5 strán je tu 1 film na príspevok a z toho sa ešte opakuje...
Ako ja nechcem nejak obmedzovať či diktovať alebo jak to povedať, veď každý sa môže vyjadriť, ale nerobme z tejto témy "čo ma dnes nahnevalo a potešilo"...
Si berte príklad napr.
sry, nedalo mi to
Ľudia mohli by ste si tie filmy zapisovať čo ja viem do *.txt dokumentu a potom sem prasnúť aspoň 3-4 filmy
Vždy sem prídem s tým že natrafím na niečo nové a posledných 5 strán je tu 1 film na príspevok a z toho sa ešte opakuje...
Ako ja nechcem nejak obmedzovať či diktovať alebo jak to povedať, veď každý sa môže vyjadriť, ale nerobme z tejto témy "čo ma dnes nahnevalo a potešilo"...
Si berte príklad napr.
kks Maki neopováž sa písať že si inšpiratívny! takMaki napísal:leko ty skaredy postunter - to musis davat kazdy film do osobitneho prispevku?
sry, nedalo mi to
-
zuzkazuzka
VIP
Bridesmaids (IMDb 7,6) - veľmi dobre som sa nasmiala a nevedela prestať ani po skončení filmu. Roy z IT Crowd a Vicky Pollard z Little Britain boli proste fantastickí! Fakt odporúčam všetkými desiatimi. 
Harry Potter a Dary Smrti 2
bol som na to dnes v kine - slovenský dabing, 3D, sedel som v sále vzadu a pri kraji no film som si vychutnal na 100% absolutna bomba, pecka zaver, vydareny koniec serie, sagy Harryho Pottera
filmu nechybalo nic, dost detailov z knihy boli zachytene aj vo filme, akurat ti co videli dary smrti 1 pred rokom sa do toho dostavali tazsie, ja som si dary smrti 1 pozrel vcera tak som mal dokonale pokracovanie
niektori nadavali ze je prilis temny, pretoze sa odohrava v lese, no...mne ta temnost az tak velmi nevadila, skor mi vadilo to 3D, cele 3D je jedna velka chyba tohto filmu, 3D efektov tam bolo fakt ze naozaj malo, keby to bolo 2D vychutname si to v sale vsetci o dost viac, co sa tyka boja o Rokfort (ja to nazyvam The Last Stand
) bol som prekvapeny ako pekne to zachytili do filmu, velkolepe suboje, epicky boj, no....mohlo to trvat aj dlhsie(napr. ako v transformers)
pre mna ako fanusika skor kniziek HP ako filmov to bol velkolepy zazitok a nelutujem 6€ co som za to vysolil, ani nasledne 4€ v McD
pre mna 9/10 (koli tomu 3D)
bol som na to dnes v kine - slovenský dabing, 3D, sedel som v sále vzadu a pri kraji no film som si vychutnal na 100% absolutna bomba, pecka zaver, vydareny koniec serie, sagy Harryho Pottera
filmu nechybalo nic, dost detailov z knihy boli zachytene aj vo filme, akurat ti co videli dary smrti 1 pred rokom sa do toho dostavali tazsie, ja som si dary smrti 1 pozrel vcera tak som mal dokonale pokracovanie
niektori nadavali ze je prilis temny, pretoze sa odohrava v lese, no...mne ta temnost az tak velmi nevadila, skor mi vadilo to 3D, cele 3D je jedna velka chyba tohto filmu, 3D efektov tam bolo fakt ze naozaj malo, keby to bolo 2D vychutname si to v sale vsetci o dost viac, co sa tyka boja o Rokfort (ja to nazyvam The Last Stand
pre mna ako fanusika skor kniziek HP ako filmov to bol velkolepy zazitok a nelutujem 6€ co som za to vysolil, ani nasledne 4€ v McD
pre mna 9/10 (koli tomu 3D)
Jackass 3.5 ak sa to ráta ako film .Imho lepšie,srandovnejšie ako 3d .Viac vtipných scén 
-
mirak2
Hardcore addict
za poslednych dni som si pozrel to co som zameskal za poslednych par rokov, ked pozeram vela serialov nemam uz cas na filmy, a teraz v lete je uhorkova sezona, tak su tu filmy (vacsina nepatri do kategorie najnovsie, berte to len ako odporucania)
Bourne Identity, The 8/10 akcnak ako ma byt, matt damon to vie.
Bourne Supremacy, The 9/10 povodne jeden film, dvojka na pokracovanie do trilogie, moze to nebyt hrozne? moze. dokonca lepsie!
Bourne Ultimatum, The 10/10 perfektne zakoncena trilogia.
Source Code 7/10 film zacal vyborne, putavo a cim dalej to pokracovalo, tym vacsia americka pateticka klisoidna sracka z toho vznikla...uplne pokazeny koniec, ta posledna polhodina, wtf?!
Disturbia 9/10 ta atmosfera ma uplne pohltila, kocka odvedla mohla byt aj krajsia, ale i tak bola fajn, pobavilo, vydesilo, drzalo v napati...david morse ako moj sused zabijak, jednoznacne ano!
Road Trip 4/10 slabsie. dost ma iritoval ten pako s mysou
Cop Out 7/10 blazniva komedia, kde bolo na willisovi vidiet, ze sa bavi snad v kazdej scene (a trosku aj michelle trachtenberg!)
17 Again 6/10 ku podivu tu bol matt perry ten slabsi (a michelle trachtenberg!)
EuroTrip 7/10 oh, classic, a ta michelle trachtenberg!
Sleepy Hollow 8/10 mozno som mal prehnane ocakavania, kazdopadne depp vyborny a zaverecny zvrat ma nijak extra nechytil, cakal som to
The Adjustment Bureau 9/10 vyborne romanticke scifi, idealne na pozeranie pre pary, zena si uzije tu romanticku stranku veci a chlap to akcnejsie scifi
Rango 9/10 toto bola uplna pecka, neskutocne som sa bavil, kolise to medzi parodiou a vzdanim pocty westernom, ja osobne westernom neholdujem nijak, ale pacilo sa mi to, ale nesadne kazdemu (na fb vacsina priatelov ma vysmiala, ze sa mi pacia ko*ot)
How to Lose Friends & Alienate People 7/10 klišoidne, ale Pegg, toho mozem!
Bourne Identity, The 8/10 akcnak ako ma byt, matt damon to vie.
Bourne Supremacy, The 9/10 povodne jeden film, dvojka na pokracovanie do trilogie, moze to nebyt hrozne? moze. dokonca lepsie!
Bourne Ultimatum, The 10/10 perfektne zakoncena trilogia.
Source Code 7/10 film zacal vyborne, putavo a cim dalej to pokracovalo, tym vacsia americka pateticka klisoidna sracka z toho vznikla...uplne pokazeny koniec, ta posledna polhodina, wtf?!
Disturbia 9/10 ta atmosfera ma uplne pohltila, kocka odvedla mohla byt aj krajsia, ale i tak bola fajn, pobavilo, vydesilo, drzalo v napati...david morse ako moj sused zabijak, jednoznacne ano!
Road Trip 4/10 slabsie. dost ma iritoval ten pako s mysou
Cop Out 7/10 blazniva komedia, kde bolo na willisovi vidiet, ze sa bavi snad v kazdej scene (a trosku aj michelle trachtenberg!)
17 Again 6/10 ku podivu tu bol matt perry ten slabsi (a michelle trachtenberg!)
EuroTrip 7/10 oh, classic, a ta michelle trachtenberg!
Sleepy Hollow 8/10 mozno som mal prehnane ocakavania, kazdopadne depp vyborny a zaverecny zvrat ma nijak extra nechytil, cakal som to
The Adjustment Bureau 9/10 vyborne romanticke scifi, idealne na pozeranie pre pary, zena si uzije tu romanticku stranku veci a chlap to akcnejsie scifi
Rango 9/10 toto bola uplna pecka, neskutocne som sa bavil, kolise to medzi parodiou a vzdanim pocty westernom, ja osobne westernom neholdujem nijak, ale pacilo sa mi to, ale nesadne kazdemu (na fb vacsina priatelov ma vysmiala, ze sa mi pacia ko*ot)
How to Lose Friends & Alienate People 7/10 klišoidne, ale Pegg, toho mozem!
-
seth82
Darca
Harry Potter and the Deathly Hallows Pt.2 -Práve som sa vrátil z kina. MEH. Jedenásť libier (netuším, prečo akurát na tento film boli lístky tak drahé, X-Meni ma nedávno stáli o 3 menej) a ľutujem, že som na to bol. Jednoducho po tom celom ospevovaní som čakal niečo lepšie, niečo grandiózne, ale vôbec mi to tak nepripadalo. Myslel som si, že to bude dôstojnejšie zakončenie filmovej série, ktorá je tu s nami už desať rokov. Filmu IMHO chýbal náboj, taký, aký v sebe mal Väzeň z Azkabanu, ktorého natočil Cuarón. 3D som za 130 minút postrehol možno v piatich scénach, zvyšok nič, technicky je na tom film dobre, hudba od Alexandra Desplata je perfektná, škoda len, že som od toho čakal oveľa viac. Na záver iba poznamenám, že knihy som nikdy nečítal a dva filmy z tejto série sa mi doteraz páčili, zvyšok ma nijako nedojal, toto bolo prvý (a posledný, samozrejme) krát, keď som bol na film o HP v kine. Škoda, mal som ísť na trojku, tá by sa mi v kine rátala ešte viac. Hodnotenie 5 z 10.
//dovolím si sem prilepiť jeden komentár z ČSFD, ktorý absolútne do bodky vystihuje môj názor: Lepší než předchozí díl, ale pokud je výsledkem předlouhého čekání na něco jen tahle tempem utahaná a konverzačně směšná koncovka, neberu to. Poslední Potter je temný hlavně proto, že ve 3D není chvílemi lautr nic vidět. Jsem nečtenář ságy, takže na mě nějaká levná nostalgie neplatí a s klidem si vychutnávám neoriginalitu, nevynalézavost a sice pohledné, ale rutinní provedení. Potterovská sága pro mě i po "grandiózním finále" zůstává jen předraženou audiovizuální ilustrací knižní série, která po odchodu Cuaróna ztratila jakýkoli trvalý přesah do mé srdeční krajiny.
A Beautiful Mind - tomuto filmu som sa dlho vyhýbal, včera som pociťoval potrebu pozrieť si dobrý film a vybral som si toto. Ron Howard zasa raz potvrdil svoje kvality, hoci má aj svoje slabé chvíle (Da Vinci Code, Anjeli a Démoni), tento jeho výtvor je doslova perfektný. Výborne zahraný, skvelý námet, samozrejme, pre mňa osobne veľmi dôležitá hudba od Hornera, proste dokonalosť. Všetko do seba zapadalo tak, ako malo, jednoducho ďalší skvost, ktorý tak ako King's Speech potvrdzuje, že život je skvelým scenáristom...10 z 10.
Cars II - (Príspevok z ČSFD, nechce sa mi opakovať) Musím priznať, že toto je vôbec prvý film od Pixaru, ktorému som dal takéto nízke hodnotenie. Aj napriek tomu, že sa mi napríklad posledná (a aj druhá) Toy Story nepáčila, nedal som menej ako tri hviezdičky. Cars 2 je pre mňa osobne jednoznačne najslabším produktom zázračného štúdia, keď doteraz bola ich hlavným tromfom originalita, v tomto prípade o originalitu teda určite nejde. Otrepaný námet, ktorý celý film v mojich očiach položil na lopatky, preplnený nezvyčajným množstvom klišé (tieto "kamarátske tragédie" sme už predsa videli v X príbehoch a to nie len animovaných), infantilné vtipy, medzi ktorými mi chýbala zvyčajná dávka humoru pre dospelých - jednoducho veľké sklamanie. Kvalita animácie a technické aspekty filmu si aj naďalej držia svoje kvality, ale to podstatné - príbeh - v tomto prípade poriadne pokuľháva. Škoda, prvá časť sa mi celkom páčila, iba dúfam, že to takto Pixar nepokašle s pokračovaním mojich obľúbených Monsters Inc...4 z 10.
//dovolím si sem prilepiť jeden komentár z ČSFD, ktorý absolútne do bodky vystihuje môj názor: Lepší než předchozí díl, ale pokud je výsledkem předlouhého čekání na něco jen tahle tempem utahaná a konverzačně směšná koncovka, neberu to. Poslední Potter je temný hlavně proto, že ve 3D není chvílemi lautr nic vidět. Jsem nečtenář ságy, takže na mě nějaká levná nostalgie neplatí a s klidem si vychutnávám neoriginalitu, nevynalézavost a sice pohledné, ale rutinní provedení. Potterovská sága pro mě i po "grandiózním finále" zůstává jen předraženou audiovizuální ilustrací knižní série, která po odchodu Cuaróna ztratila jakýkoli trvalý přesah do mé srdeční krajiny.
A Beautiful Mind - tomuto filmu som sa dlho vyhýbal, včera som pociťoval potrebu pozrieť si dobrý film a vybral som si toto. Ron Howard zasa raz potvrdil svoje kvality, hoci má aj svoje slabé chvíle (Da Vinci Code, Anjeli a Démoni), tento jeho výtvor je doslova perfektný. Výborne zahraný, skvelý námet, samozrejme, pre mňa osobne veľmi dôležitá hudba od Hornera, proste dokonalosť. Všetko do seba zapadalo tak, ako malo, jednoducho ďalší skvost, ktorý tak ako King's Speech potvrdzuje, že život je skvelým scenáristom...10 z 10.
Cars II - (Príspevok z ČSFD, nechce sa mi opakovať) Musím priznať, že toto je vôbec prvý film od Pixaru, ktorému som dal takéto nízke hodnotenie. Aj napriek tomu, že sa mi napríklad posledná (a aj druhá) Toy Story nepáčila, nedal som menej ako tri hviezdičky. Cars 2 je pre mňa osobne jednoznačne najslabším produktom zázračného štúdia, keď doteraz bola ich hlavným tromfom originalita, v tomto prípade o originalitu teda určite nejde. Otrepaný námet, ktorý celý film v mojich očiach položil na lopatky, preplnený nezvyčajným množstvom klišé (tieto "kamarátske tragédie" sme už predsa videli v X príbehoch a to nie len animovaných), infantilné vtipy, medzi ktorými mi chýbala zvyčajná dávka humoru pre dospelých - jednoducho veľké sklamanie. Kvalita animácie a technické aspekty filmu si aj naďalej držia svoje kvality, ale to podstatné - príbeh - v tomto prípade poriadne pokuľháva. Škoda, prvá časť sa mi celkom páčila, iba dúfam, že to takto Pixar nepokašle s pokračovaním mojich obľúbených Monsters Inc...4 z 10.
-
mirak2
Hardcore addict
Harry Potter and the Deathly Hallows Pt.2 kedze som nenasiel dievca ochotne ist so mnou na to do kina a sam som ist nechcel, tak som si to pozrel len v ts verzii (neukrizovat)...no epicky boj zacal prilis skoro, potom do konca sa to dost vlieklo, proste nieco tomu chybalo, zimomriavky som sice mal, ale vacsinou vdaka efektom a epickej hudbe a este v myslomise (well done, mr. rickman!)
PS: ten epilog je uplne tragicky smiesny (a tesil som sa na neho asi najviac)
verdikt: slabsich 6/10
PS: ten epilog je uplne tragicky smiesny (a tesil som sa na neho asi najviac)
verdikt: slabsich 6/10
no pridam svoj nazor na Harry potter and the Deathly Hallows 2...bol som na premiere a v 3D, neda mi ako suhlasit s hore uvedenym, po perfektnych traileroch som dufal, ze tento film bude vynimka, v ktorej nebudu vsetky najlepsie momenty vtesnane do 2:20 v trailery, bohuzial boli. Cital som celu kniznu (dovolim si napisat) sagu a na jednotke som bol v kine este na zakladnej skole, teraz uz nejaky ten rok ako vysokoškolák, som sa neubránil nostalgii a zimomriavkam pri úvodnych momentoch, bohužial, vydržalo mi to asi hodinu a dohnal ma ten pocit, ktorý som mal naposledy pri avatarovi a nikomu ho neprajem, všetko ma tlačilo, nevedel som si najst polohu, hral som sa s 3D okuliarmi, obzeral som sa po kamaratoch, skrátka som sa NUDIL. Film bol pre mna strašne rozvláčny, dialógy chabe, dabing na slovenske pomery sice obstojny, no určite nie oslnivý a určite nie taký pompézny, velkolepy a tajomny ako som čakal. Skrátka pre mňa sklamanie, nedá sa nič robiť od fenoménu akým je Harry Potter, ktorý somnou prežil od detských čias, pubertou až po dospelosť som čakal omnoho viac ako len priemerny film, ale aspoň som sa vyhol smutnému pocitu niekde v srdci, že už nebude ďalší diel, lebo ďalší takýto diel už by som vážne asi vynechal.
5,5/10 (s prihliadnutím na vysoké očakávania)
5,5/10 (s prihliadnutím na vysoké očakávania)
http://www.csfd.cz/film/224930-sweeney- ... et-street/
Sweeney Todd
Benjamin Barker alias Sweeney Todd ako holič bažiaci po pomste, muzikalove, temne, akcne, Depp a Rickman tomu dodavali neuveritelnu silu, videne v original zneni, spev mi nevadil, dokonca som si niektore pesnicky aj pospevoval
, vo filme su az 3 herci z Pottera
8/10
Sweeney Todd
Benjamin Barker alias Sweeney Todd ako holič bažiaci po pomste, muzikalove, temne, akcne, Depp a Rickman tomu dodavali neuveritelnu silu, videne v original zneni, spev mi nevadil, dokonca som si niektore pesnicky aj pospevoval
8/10
Neznámy - film mi odporucil kamarat s tym ze je jeden z najlepsich ake v poslednom case videl - dobra zapletka, neustale napatie, neocakavane rozuzlenie. Ocakavania som mal velke a splnilo ich to na 200%. 9/10
mne sa hp pacil, az na zopar detailov, ale to asi preto ze som od toho az tak vela neocakaval. no napriek tomu je to urcite najlepsi film z celej serie. nebyt uplne zbytocneho 3D a dabingu tak je vysledny dojem este podstatne lepsi.
-
mirak2
Hardcore addict
Easy A
Emma Stone a jej brutal oci
ale nie o tom som chcel...trochu inteligentnejsia teen komedia, a nebyt debilnej a trapnej Amandy Bynes a jej idiotskemu katolickemu klubu plneho netalentovanych a prehravajucich hercov, tak dam s cistym svedomim 9/10
takto "len" 8/10
Emma Stone a jej brutal oci
takto "len" 8/10
transformers 3. uplna kravina, blbost, cely film bola nuda, kruta nuda. nebyt stehna prisediacej, tak uz odidem v polovici ako zopar jedincov. takto som si este nevydychol, ze uz je koniec pri filme ako pri tomto pocine. to bolo uplne prazdne, bezduche. vecsina miest trapna, trapne vtipy, trapne zvraty, trapne dialogy. 2/10
//To si pozeral v "Ľudovom kine Prvosienka" alebo niečo podobné? Neznášam kecy kreténov, že skoro odišli z kina. Si potom zaujímavý že? Ja som bol 2x, oba razi bola plná sála a všetci ticho čumeli. Neviem v ktorej diere si bol ty, že väčšina odišla, a či si vôbec videl rovnaký film. Kto poprie, že toto proste bolo porno pre oko, tak ten je idiot. Neskutočný zážitok, nepoznám niekoho kto by nepozeral so spadnutou sánkou.
napis mi do spravy, mozme sa o tom porozpravat.
ale odpisem ti tu stylom aky si mi napisal do karmy: ty idiot zasrany, bol som na to v eurovei. to ze si to videl 2x a si sa z toho spravil ako z porna ma nezaujima. to ze si nejaky curak kt nevie ohodnotit kvalitny film je tvoj problem. nadavat mi do kretenov, moze iba sam kreten. neviem v akom popi*i kine si bol ty ze si mal z toho popi*i zazitok, ale asi sme videli uplne iny film. porno pre oko? to je zalostne malo aby z toho bol dobry film...
//To si pozeral v "Ľudovom kine Prvosienka" alebo niečo podobné? Neznášam kecy kreténov, že skoro odišli z kina. Si potom zaujímavý že? Ja som bol 2x, oba razi bola plná sála a všetci ticho čumeli. Neviem v ktorej diere si bol ty, že väčšina odišla, a či si vôbec videl rovnaký film. Kto poprie, že toto proste bolo porno pre oko, tak ten je idiot. Neskutočný zážitok, nepoznám niekoho kto by nepozeral so spadnutou sánkou.
napis mi do spravy, mozme sa o tom porozpravat.
ale odpisem ti tu stylom aky si mi napisal do karmy: ty idiot zasrany, bol som na to v eurovei. to ze si to videl 2x a si sa z toho spravil ako z porna ma nezaujima. to ze si nejaky curak kt nevie ohodnotit kvalitny film je tvoj problem. nadavat mi do kretenov, moze iba sam kreten. neviem v akom popi*i kine si bol ty ze si mal z toho popi*i zazitok, ale asi sme videli uplne iny film. porno pre oko? to je zalostne malo aby z toho bol dobry film...
Hidalgo (2004) - zaujimavy pribeh s uzasnym konom 7/10
// inac sa mi nechce verit zeby transoformers 3 bol az tak slaby
ja cakam na BD
// inac sa mi nechce verit zeby transoformers 3 bol az tak slaby