Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Pascalwb »

kachna: Naco si nataky film isiel :D, co si cakal, nejaky duchaplny pribeh? JA som videl a dostal som to co som cakal, cize peknu akciu.

Aby som nebol OT tak co som videl v poslednej dobe.

Disturbia : Dobry film nenudil. Aj Dabing sa celkom dal.

Paul: Taka komedia nicim extra vynimocna s nadavajucim mimozemstanom :D
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

mne sa jednotka strasne pacila, zhltol som ju ako malinu. dvojka bola suchsia a od trojky som mal ocakavania velke aj najme vdaka nepodarenej dvojke. ze si spravia chut a kombinacia spielberg - bay ma navnadila a neriesil som slabe recenzie na webe. ale po zhliadnuti som ostal, ze wtf toto bolo ake zle. milujem scifi ale toto bolo pre mna velkym sklamanim. to ze sa vam to paci beriem, ale mne sa to nepacilo...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak musím nesúhlasiť. Trojka sa kvalitám približuje k jednotke. O slabosti dvojky súhlasím. PS: Spolupráca Spielberga a Baya tu bola vo všetkých troch dieloch. ALe už spamujeme, tak aspoň prispejem...

I am Number Four

Mňa to celkom bavilo. Síce neskutočne hlúpe a prehnané, ale nenudil som sa. Dokonca som sa do toho vžil. Jeden user z CSFD to okomentoval tak, že je to pre tých, čo sa neboja ísť do kina na niečo, čo pred tým videli v trailery. V celku s ním súhlasím, no i tak u mňa silnejších 6/10
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Le Grand bazar / Veľký bazár - Vcera som si pozrel . Plakal som od smiechu! Jednoznacne najlepsia komedia, ktoru som za POSLEDNE ROKY videl!
Hodnotenie: x*10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 / 10; kde x ≥ 1

Podfu(c)k - Predvcerom som si pozrel tento film, doteraz som ho nevidel. Je to uzasny film, naozaj kvalitna rezia a herecke vykony postav so svojraznymi metodami, oplati sa pozriet. To, ako to skoncilo, som naozaj cely film ani len netusil.
Hodnotenie: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 / 10
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Drive Angry - CSFD

Po tom, čo som si zvykol na to, že Cage začal točiť zábavné blbé Bčka, tak som si to pozrel ako oddychovku. Cage, ako nesmrteľný terminátor-wanabe s brokovnicou a tmavými okuliarmi, Kozatá blond servírka, ktorá má kvalitný pravý hák a s ničím sa nebabre a vynikajúci Fichtner - účtovník dostal na mieru šitú minimalistickú rolu v ktorej vyslovene exceluje. Celkovo sa človek nenudí, je tam dosť streľby, tupých redneckov, zopár hlášok a nebyť zopár tupých dialógov, tak idem s hodnotením aj trošku vyššie.

7/10 (vrámci Bčiek)

Sucker Punch - CSFD

Whoa... toto sa vymyká všetkým žánrovým dejovým a logickým konvenciám a človek na to pozerá ťahajúc slinu po dlážke. Čo napísať? Snyder si splnil všetky svoje teenagerské sny. Vzal 5 školáčok v sexy minisukniach, dal im do rúk katany, meče, samopaly, pištole a proti nim postavil zombie nacistov, drakov, príšery z LOTR, samurajov a robotov z I Robot. Mne si tento film získal - po audiovizuálnej stránke to bolo úplne dokonalé, niet čo vytknúť. Po stránke obsahovej a myšlienkovej to bolo zozačiatku poslabšie, odhliadnuc od toho, že sa film odvíjal v troch rovinách, spájala ho len jedna centrálna línia a človek vôbec netušil, čo má čakať. Záver filmu však poskytol veľmi pekný kľúč ku všetkému, celý film nadobudol zmysel a chvíľku som mal pocit, že som práve dopozeral Aronofskeho Fontánu. Určite sa nejedná film na jedno zhliadnutie, musím si ho ešte pozrieť viackrát, nakoľko som mal pocit, že mi pár momentov uniklo a rozhodne bude stáť za to directors cut. Snyder spravil film, ktorý mal možno veľké očakávania, no nájde si len veľmi úzku skupinu priaznivcov, no pre tých sa stane kultovým.

Dávam hrdých 8/10, mňa si Snyder získal :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

The Hill - Skvelá dráma, vojnová, ale netradičná, Sean Connery to zahral dobre, hoci sa dá povedať, že presne v takej role som ho v tom filme očakával. 8 z 10.

Misia - No, čakal som od toho viac, vzhľadom na to, že je to na ČSFD ako 196. najlepší film. Nebolo to zlé, ale ničím originálne, pričom 1492:Dobytie Raja sa mi páčilo oveľa viac. Na druhej strane treba oceniť skvelú výpravu, hercov a aj hudbu od Morriconeho. 7 z 10.

Amadeus - Tak z tohto výtvoru dostali moje oči AIDS a nemali k tomu ďaleko ani moje uši. Čakal som solídnu drámu o Mozartovi a dočkal som sa prapodivného kabaretu s mladým Mozartom, ktorý všetko sprevádzal retardovaným rehotom, nezabúdajúc na to, že každý v jeho okolí bol sprostý ako kýbel gitu. Absolútne vôbec nechápem tych Oscarov a už vôbec nie jeho hodnotenie na ČSFD, mám taký pocit, že je to tak iba preto, lebo Forman má český pôvod. Strašná somarina, toľko času premárneného na takúto sprostosť, no človek aby si hlavu o stenu otrieskal. Na ČSFD som to ohodnotil jednou hviezdičkou, čo bude určite päsť v očiach iných užívateľov, tu tomu nedám viac ako 2 z 10, takú sprostosť som už teda dlho nevidel.

//Citujem karmistu: "nechapes pretoze si skor zalozeny na jednoduchsie rozpravky a pod. a hlbsi FILM ti vecsinou nic nehovori" - No samozrejme, pán vie, na čom som založený. Typický dríst človeka, ktorý ani sám nevie, prečo sa mu ten film páčil, ale každého, kto má iný názor, odrovná frázou "ty filmu nechápeš". LOL. Nabudúce poprosím mínusko bez sprostého komentára, nemám záujem o takéto bezvýznamné a hlavne otrepané drísty zo strany samozvaných filmových "fajnšmekrov". Na záver by som bol rád, ak by sa pán zmiloval a mne jednoduchému človeku objasnil, čo "hlboké" som na tom filme "nepochopil". Nebuď zbabelý a ozvi sa, lebo ináč budem blbý a bude mi určite chýbať základná info, ktorú som nepostrehol...
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Transformers 3 neviem prečo tomu niektorý neprišli "na chuť", nebolo to nic extra to hej ale nebolo ani zlé 7/10
17
Light Professional
Light Professional

96 hodín - Prave dopozerany film, fenomenalny vykon Liama Neesona, jeden z jeho najlepsich filmov. Kvalitne akcne sceny, prepracovane efekty, zaujimava zapletka a este lepsie rozuzlenie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

prave som sa vratil z filmu Cigán. Narozdiel od uzivatelov csfd sa mi pacil a ma u mna 8/10. Este nikoho nenapadlo taky film tocit v takom prostredi a IMHO sa to Martinovi Sulikovi podarilo.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Takze posledno tyzdnovka:

Le grand bazar 7/10 IMDB | CSFD
Tak reku nebudem vsimat hodnotenie na imdb a pozriem si to. Na dany rok to bola super komedia, no na dnesnu dobu tam bolo dost forov, ktore mi az take prevratne a smiesne neprisli a preto to hodnotim len ako komediu pri ktorej som sa aj zasmial :)

Haevnen 6/10 IMDB | CSFD
Ci ja viem, nic specialneho, co by mna dako chytilo. Film, ktory sa toci okolo dvoch spoluziakoch, kde jeden z nich je trochu nebojacnejsi a nenecha si skakat po hlave. Mna to vsak dako vzhladom na dlzku nechytilo.

Another Year 7/10 IMDB | CSFD
No tak tento film bol taktiez trochu mozno pretiahnuty za vlasy, avsak ked sa clovek nad nim zamyslel, tak je tam celkom pekne v niektorych miestach ukazana dnesna doba, kde to urcity ludia nezvladaju a opieraju sa najblizsich, ktory tiez maju nervy odkial pokial. Na jedno pozretie dobre, ale upozornujem na pomale tempo celeho filmu.

Kajinek 6/10 IMDB | CSFD
Kto videl vie, umna nic specialne, no moc som od toho radsej ani neocakaval.
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

X-Men: Prvá trieda 8/10

ako odporca marvelovskych super hrdinou, mutantov, spidermanov a mnoho dalsich, bol to prvy xmen ktory som si pozrel, aj to len vdaka tomu ze som uz zo zufalstva nevedel co si mam pustit. Musim povedat ze film ma prekvapil a nabudil na pozretie dalsich xmenov, no kedze ako som cital ze je to prequel celej sagy, tak si ich idem pustat pekne v chronologickom poradi.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Jackass 3.5
lepsie ako 3D, fakt sa mi pacilo to rozpravanie medzi scenkami, dodalo to sťavu :)
http://www.csfd.cz/film/286614-jackass-35/
nehodnotim to ako film, hodnotim to ako srandu, bavil som sa pri tom...10/10
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

x-men first class: nedavno som si pozrel vsetky 4 casti a teraz som si pozrel toto: najlepsia cast zo vsetkych. ako film 8/10, ako x-men saga 10/10

btw. ta chronologia tych casti je uz sialensia nez u hviezdnych vojen

source code: 7/10 zaujimavy napad ale daco mi tam chybalo
ironclad: masiarcina ale inak nuda 4,5/10, videl som uz xy podobnych filmov, tomuto chybalo toho asi najviac
edit: jackass 3.5 uplne suhlasim s prispevkom nado mnou
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

Rango -5/10- nuda obrovska, nezazinve, nie pre deti.
Pryzma
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pryzma »

Určite to tu už niekto spomínal ale Inception-Počiatok geniálny film, myslím že aj celkom ťažký na pochopenie, sám som koniec nepochopil

//pre odosielateľa negatívnej karmy len toľko to že som nepochopil koniec neznamená že som nepochopil celý film ako celok to berem ako geniálny film (efekty,herci,réžia)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Koralína a svet za tajnými dverami
http://www.csfd.cz/film/105807-koralina ... mi-dvermi/
velmi pekna rozpravka, urcite odporucam aj dospelym, akcna, pekny pribeh, cesky dabing potesil a ani chvilu som sa nenudil :)
+ uzasne zobrazene emocie na tvarach, proste take cele zlate to bolo :lol: treba vidieť :!:
9/10
Pryzma
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Pryzma »

Prekrásny film-(K)lamač sŕdc
http://www.csfd.cz/film/271732-klamac-srdci/
Podľa môjho názoru jedna z najlepších romantických komédii 9/10
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Zdrojový kód - filmu podla mna chybalo trosku viac napatia, urcite vsak neurazil a rozhodne stoji za pozretie. 7.5/10
17
Light Professional
Light Professional

Bažanti jedou do Španělska - celkom pohodova komedia, pri ktorej sa casto dalo schuti zasmiat. Nechapem slabemu hodnoteniu na CSFD.

Štyria sluhovia a štyria mušketieri - na svoju dobu to mohlo byt super, ale dnes az tak velmi nie. Miestami som sa nudil ale boli tam aj svetle momenty, ktore stali za to.

Štyria sluhovia a štyria mušketieri 2.: Len počkaj kardinál! - druhe pokracovanie filmu vyssie. Podla CSFD ma mensie hodnotenie, ja by som vsak povedal pravy opak. Druha cast bola viac dynamickejsia, pestrejsia a celkovy dojem z nej bol lepsi.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

MEMENTO - výborný film, len som si neni istý záverom. Mohol by mi to niekto strucne v PM, alebo tu, vysvetlit prosim ? Na nete som nasiel aj nejake vysvetlenia, ale jedno bolo take a druhe onake a mam z toho este vacsi chaos.. Takze ak by sa nasla nejaka dobra dusa, co mi napise vysvetlenie, budem vdacny...
Napísať odpoveď