//autoeditácia príspevku (23 Júl 2011, 11:34)
Ake detailne plany? Co je z toho vsetkeho co uz bolo povedane detailne? To je nic je to mozno 1% z toho co si ludia co sa pozeraju na svet realnejsie vsimli, na rozdiel od teba Seth. Ty by si mohol prestat prispievat uz od sameho zaciatku, pretoze dristy co tu ty pises su oproti mojim konspiracnym uvaham jeden velky omyl.seth82 napísal:Korag: "ja viem seth ty potrebujes aby to bolo vyhlasene celosvetovo v miestnych rozhlasoch, ale asi ti nedochadza, ze ked je organizacia tajna, tak sa aj dobre taji, neboj sa za chvilu bude tych jednotlivcov stale viac, az to bude skupina. Ja sa takisto bavim na tvojej naivite neboj sa." - Samozrejme, synu, nechceš už prestať trepať a konštruovať? Ide ma dotrhať od smiechu, že "keď je organizácia tajná a dobre sa tají", poniektorí tu aj napriek tomu viete doslova detailné plány takýchto organizácií. Tým pádom si sám kadíš do úst, gratulujem. O naivite ma hádam nebudeš poúčať, tvoje životné skúsenosti musia byť priam úžasné, keď ideš iným robiť prednášky.
Citujem: "som to 1 vs 10 pretoze mudri to uz vzdali a tiez nepisu, tak preco by som tu musel ja trpiet vase prispevky." - LOL, kto sú to tí "múdri"? Hádam za jedného z nich nepovažuješ aj seba? Nechci ma rozosmiať. A vieš, vôbec tu nemusíš trpieť naše príspevky - prestaň tu prispievať a všetko bude vyriešené (ber to ako riešenie tvojej dilemy). Je to tak ťažké?
Hádam sa necítiš na to, aby si tu komandoval prispievateľov, že kde majú prispievať? Zalez, alebo akceptuj to, že toto je slobodné fórum a môže si tu prispievať hocikto a hocikde - ty, ktorý každého odsudzuješ, každého nazývaš naivným, tu chceš rozdávať rozumy. Pripomínaš mi iného prispievateľa tu na fóre, má k tebe stratégiou bohovsky blízko (alebo ty k nemu)...