Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Captain America: The First Avengers 3D - Nie zlé, v každom prípade určite nie tak dobré, ako Iron Man alebo Thor. Napriek tomu, že samotný komix je pomerne klišé záležitosťou a už z toho amerického nacionalizmu a štýlu "god bless America" mi nie je práve najlepšie, Johnston to dokázal nadávkovať opatrne, takže výsledok je oveľa lepší, ako som v skutočnosti čakal. Je treba priznať, že dejovo na tom film nie je práve najlepšie a má niekoľko hluchých miest, ale ako celok to dopadlo dosť dobre. Hlavne koniec, na ktorý hádam čakalo celé kino
Takže hodnotím na 6.5 z 10. Recenzia zajtra ráno. Dúfam :3
Source Code - som jediný, čo nie tak docela pochopil tento film? Ako to je s tymi realitymi a podobne. Citam si diskusie na csfd a vidim ze tam tiez v tom nema vela ludi jasno.. http://www.csfd.cz/film/269231-zdrojovy ... /strana-1/ Mohol by mi to niekto vysvetlit ako to vlastne skoncilo? Co mala byt ta smska pani Goodwinovej ? Respektive to ako opakovala slova toho chlapka v predposlednej scene, ktore sa rozpraval s Rutlegom /ten s barlou/.. A Bol nakoniec hlavny hrdina v realite ? Alebo to bolo len niekde vo vytvorenom svete ? 
-
17
Light Professional
Big Lebowski - velmi svjosky pojaty film, miestami som sa dost nudil, viacerym veciam som nechapal, no poslednych cca 20 minut prinieslo odpovede na vsetky moje otazky a vsetky nezmyselne veci zrazu davali zmysel. Svojske osobnosti a pestry scenar sa mi pacili. Neda sa nespomenut ani osobity humor.
Hodnotenie: 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 / 10
Občanský průkaz - kedze som porevolucne dieta, tento film mi priniesol nieco nove a to pohlad na svet pred rokom 1989. Film bol vynikajuci, v niektorych scenach az sokujuci (zasahy policie sa vsak od tych dnesnych moc nelisia
) a navyse s kvalitnou hudbou
. Hodnnotim znamkou 9/10
Tropa de Elite 2 - po zhliadnuti prvej casti som mal velke ocakavania aj od druhej, dostal sa mi mensi pridel akcie, no vacsi pridel politiky a pohladu korupcie aj v tych najvyssich vrstvach. Filmu to vsak na putavosti vobec neubralo. Z hodnotenia strhavam pol boda oproti prvej casti a to len koli tomu ze prva cast bola o tu trosicku lepsia 8.5/10
Tropa de Elite 2 - po zhliadnuti prvej casti som mal velke ocakavania aj od druhej, dostal sa mi mensi pridel akcie, no vacsi pridel politiky a pohladu korupcie aj v tych najvyssich vrstvach. Filmu to vsak na putavosti vobec neubralo. Z hodnotenia strhavam pol boda oproti prvej casti a to len koli tomu ze prva cast bola o tu trosicku lepsia 8.5/10
-
seth82
Darca
Tak tu je to, som v robote, takže som mal iné povinnosti...Ak nájdete nejaké chyby, dajte vedieť... http://www.moviemania.sk/2595-recenzia- ... enger.html
Séfovia na zabitie: za posledné dva roky najlepšia komédia
http://www.csfd.cz/film/278538-sefove-na-zabiti/
10/10
http://www.csfd.cz/film/278538-sefove-na-zabiti/
10/10
-
Soviet
Darca
Alien 8/10 IMDB | CSFD
Ani neviem akym zazrakom som sa k tejto starine dostal, ale milo ma prekvapila. Uz v roku 1979 vedeli spravit pekny scifi film, ktory dokaze cloveka zaujat nadmieru aj v dnesnej dobe. Pribeh o lodi, ktora mieri za zachranym signalom, kde ich caka nemile prekvapenie.
Aliens 9/10 IMDB | CSFD
Pokracovanie filmu, ktore ma zaujalo este viacej ako jednotka nakolko prostredie mi prislo uplne lepsie spracovane, ale malo to aj svojych nedomyslenejsich chyb. Ale atmosfera mi prisla pritazlivejsia.
Alien.3 7/10 IMDB | CSFD
Tretie pokracovanie tohto filmu, ktory uz trosku straca tu klasicku atmosferu a styl, ale stale je to este z tych lepsich filmov, ktore som z tych rokov videl.
Alien Ressurection 6/10 IMDB | CSFD
Ukoncenie filmu, avsak moc sa mi ta atmosfera a zmena stylu filmu nepacila. Prisli prve vtipy vo filme, ktore tam doposial neboli. Neviem. Stratilo to to napatie a styl, ktory sa mi v prvych castiach fakt pacil. Ale kto to zacal pozerat od jednotky, tak nutnost vidiet
Ani neviem akym zazrakom som sa k tejto starine dostal, ale milo ma prekvapila. Uz v roku 1979 vedeli spravit pekny scifi film, ktory dokaze cloveka zaujat nadmieru aj v dnesnej dobe. Pribeh o lodi, ktora mieri za zachranym signalom, kde ich caka nemile prekvapenie.
Aliens 9/10 IMDB | CSFD
Pokracovanie filmu, ktore ma zaujalo este viacej ako jednotka nakolko prostredie mi prislo uplne lepsie spracovane, ale malo to aj svojych nedomyslenejsich chyb. Ale atmosfera mi prisla pritazlivejsia.
Alien.3 7/10 IMDB | CSFD
Tretie pokracovanie tohto filmu, ktory uz trosku straca tu klasicku atmosferu a styl, ale stale je to este z tych lepsich filmov, ktore som z tych rokov videl.
Alien Ressurection 6/10 IMDB | CSFD
Ukoncenie filmu, avsak moc sa mi ta atmosfera a zmena stylu filmu nepacila. Prisli prve vtipy vo filme, ktore tam doposial neboli. Neviem. Stratilo to to napatie a styl, ktory sa mi v prvych castiach fakt pacil. Ale kto to zacal pozerat od jednotky, tak nutnost vidiet
Easy A taká priemerná komédia, celkom zaujímavý dej
6,5/10
Season of the Witch primerný film, neviem preco ale pripomínal my trochu Black Death....
7/10
Season of the Witch primerný film, neviem preco ale pripomínal my trochu Black Death....
-
mirak2
Hardcore addict
Truman Show
dokonalost sama, emocie, emocie, emocie...a hlavne Jim Carrey! 9,5/10
dokonalost sama, emocie, emocie, emocie...a hlavne Jim Carrey! 9,5/10
Klass
http://www.csfd.cz/film/232359-zkazena-mladez/
Ako je to vo väčšine komentárov na csfd - film ako taký nie je perfektný, tá réžia scenár sú len tak ľahko nad priemerom, ale samotný motív je sám o sebe silný. Bolo tam jednoducho pár chybičiek a nelogickostí, ktoré mi vadili.
7/10
Ako je to vo väčšine komentárov na csfd - film ako taký nie je perfektný, tá réžia scenár sú len tak ľahko nad priemerom, ale samotný motív je sám o sebe silný. Bolo tam jednoducho pár chybičiek a nelogickostí, ktoré mi vadili.
7/10
Dokonalý Trik
Áno, pozeral som to dnes na Markíze, a to aj napriek vyje,..eh...reklamám. Film som už síce videl, ale je super si ho pozrieť znova a pekne si všímať detaily, ktoré si na prvý krát nevšimnete. Zvyčajne sem píšem k filmom 5 alebo 8 riadkov. Tu stačí k samotnému filmu jedno slovo. Masterpiece.
(áno, napísal som to po Anglicky, aby som vyznel inteligentne, a taktiež aby som potrápil zopár ľudí, čo nerozumejú a musia si to naťukať do Googlu,...)
10/10
Áno, pozeral som to dnes na Markíze, a to aj napriek vyje,..eh...reklamám. Film som už síce videl, ale je super si ho pozrieť znova a pekne si všímať detaily, ktoré si na prvý krát nevšimnete. Zvyčajne sem píšem k filmom 5 alebo 8 riadkov. Tu stačí k samotnému filmu jedno slovo. Masterpiece.
(áno, napísal som to po Anglicky, aby som vyznel inteligentne, a taktiež aby som potrápil zopár ľudí, čo nerozumejú a musia si to naťukať do Googlu,...)
10/10
Dokonalý trik:
videné po dlhej dobe znova, znova som tomu uveril a znova ma to dostalo, avšak po druhý krát som si už všimol detaily, ktoré mi pri prvom videní unikli a urobili z toho filmu niečo veľkolepé s veľkolepým zážitkom, no aj napriek tomu som si ten film užíval a plne som sa mu oddal, slovenský dabing mi nevadil, ba príjemne potešil, dokonca ani reklám nebolo veľa a boli krátke čiže ani nerušili, skôr boli vítané (odskočenie na wcko, či do kuchyne))
je to jeden z mojim najoblubenejsich filmov s oblubenymi hercami, videne 2. či 3. krát takže hodnotenie nebude až také objektívne -> 1O/1O
z dokonalého triku som mal dokonalý zážitok
videné po dlhej dobe znova, znova som tomu uveril a znova ma to dostalo, avšak po druhý krát som si už všimol detaily, ktoré mi pri prvom videní unikli a urobili z toho filmu niečo veľkolepé s veľkolepým zážitkom, no aj napriek tomu som si ten film užíval a plne som sa mu oddal, slovenský dabing mi nevadil, ba príjemne potešil, dokonca ani reklám nebolo veľa a boli krátke čiže ani nerušili, skôr boli vítané (odskočenie na wcko, či do kuchyne))
je to jeden z mojim najoblubenejsich filmov s oblubenymi hercami, videne 2. či 3. krát takže hodnotenie nebude až také objektívne -> 1O/1O
z dokonalého triku som mal dokonalý zážitok
Eaters - zombie film, kde neuvidite fantasticke masove sceny.. ale napriek tomu ma vcelku bavil. Co mi vadilo (a vadi mi to aj na par inych filmoch) su utekajuci zombie.. 6,5/10
Pre "nefanusikov" zombie filmov neodporucam:)
http://www.csfd.cz/film/298267-eaters/
Take me Home Tonigt - po 10 minutach som tuto stupidnost musel vypnut. Ak prisli vtipne sceny neskor, tak sa tvorcom ospravedlnujem. Nehodnotitelne
Pre "nefanusikov" zombie filmov neodporucam:)
http://www.csfd.cz/film/298267-eaters/
Take me Home Tonigt - po 10 minutach som tuto stupidnost musel vypnut. Ak prisli vtipne sceny neskor, tak sa tvorcom ospravedlnujem. Nehodnotitelne
Dokonalý Trik super film, nenudil 10/10
Stake Land - 7/10- namet dobry len malo vytazeny. podstata tam bola je zaujimavy len suchy malo akcie. koniec vyzera byt koli pokracovaniu.
(oprava)
(oprava)
-
17
Light Professional
Utečenec - velmi kvalitny film. Aj ked mal 2 hodiny, nenudil som sa ani minutu. Je to naozaj uzasne filmarske dielo s dokonalym scenarom, reziou, vypravou a, samozrejme, fenomenalnym Harisonom Fordom. Hodnotenie na CSFD mi pride (napriek relativne vysokemu cislu) nizke! Doteraz som videl len malo filmov, pri ktorych som sa nenudil ani len minutu.
Superbad - jedna z najlepsich (alebo jedna z tych lepsich?) americkych teenagerskych komedii (podla mojho gusta). Ani v tomto pripade som sa velmi nenudil, malo to stavu a dej bol pestry. Pestre charaktery postav a vela humornych situacii. V podstate komedia na odreagovanie a trosku ineho pohladu na svet. Hodnotenie na CSFD sa mi opat zda dost nizke.
Superbad - jedna z najlepsich (alebo jedna z tych lepsich?) americkych teenagerskych komedii (podla mojho gusta). Ani v tomto pripade som sa velmi nenudil, malo to stavu a dej bol pestry. Pestre charaktery postav a vela humornych situacii. V podstate komedia na odreagovanie a trosku ineho pohladu na svet. Hodnotenie na CSFD sa mi opat zda dost nizke.
-
nestik
Medium Professional
Dokonalý trik
Videl som to prvy raz, no nemozem tomu v podstate nic vytknut, od zaciatku az po koniec ma to bavilo. Potesilo ma ze sa tam objavil aj tesla so svojimi objavmi. 10/10
Videl som to prvy raz, no nemozem tomu v podstate nic vytknut, od zaciatku az po koniec ma to bavilo. Potesilo ma ze sa tam objavil aj tesla so svojimi objavmi. 10/10
Kick-Ass (2010) - originalny napad odporucam 7,5/10
celkom palba akcia uz sa tesim na dvojku
Kick-Ass som vcera pozeral to je fakt bombaTrussardi napísal:Kick-Ass (2010) - odporucam 7/10celkom palba akcia uz sa tesim na dvojku
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 2:04)
ale inač som pozeral Do hlbiny / Into the Blue
http://www.csfd.cz/film/136295-do-hlubiny/
kvalitny film
REC - namet filmu je sice dost ostrielany (ci uz ide o infekciu siriacu sa uhryznutim alebo kamera na sposob Blair Witch ci Paranormal Activity) tak to je rozhodne v tomto obore to najlepsie co som videl. Napatie vo filme ide od nuly az do uplneho maxima, na konci to je fakt peklo
. Vytkol by som tomu asi jedine spravanie sa niektorych postav, ale viac ma nenapada. 8.5/10