Mafia The city of Lost Heaven
Re: -= Mafia The city of Lost Heaven =-
Alebo skús http://www.hojko.com/post750463.html#p750463
-
Puffo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Díky, skúsil som aj ten kodek aj povypínať zbytočnosti, ale stále to nejde
je to strašne zaujímavé, lebo predtým mi hra v pohode išla, a potom si zmyslela že už nepôjde, a odvtedy nejde 
Nepamätáš si čo si robil? Netaktoval si?
A možno až priveľká blbosť, skúsil si preinštalovať?
A možno až priveľká blbosť, skúsil si preinštalovať?
-
Puffo
Medium Expert
práveže nerobil som nič, jednoducho prestalo to fungovať
mám to na steame, 3x som to skúsil preinštalovať, nepomohlo 
A skúšal si preinštalovať aj Steam? Zazálohuj si steamapps okrem tej zložky kde máš mafiu.
-
Puffo
Medium Expert
Skusil som, stále to nejde, ale je to strašne divné, včera večer som to skusil pustit a normalne to zas nabehlo, spravil som si aj screen na steame, a dnes to zas nejde
ja už na to nemám síl 
Z nudy som si stiahol Mafiu a nič. Pritom, cca rok späť som si ju takisto z nudy stiahol, nainštaloval a hral.
Skúšal som rôzne verzie, rôzne patche, dokonca aj mód, ale vždy to isté. Ešte pri spustení táto tabuľka a hru nespustí:
Skúšal som rôzne verzie, rôzne patche, dokonca aj mód, ale vždy to isté. Ešte pri spustení táto tabuľka a hru nespustí:
- Prílohy
-
- bez_názvu.JPG (10.88 KiB) 1701 zobrazení
zniz naroky na grafiku, nie v hre, ale pred zapnutim hry v tom nastaveni, cez Setup
v Setupe zrejme nebude nastavene rozlisenie
v Setupe zrejme nebude nastavene rozlisenie
No problém je ten, že zrovna v tejto verzii (DVD klasik) sa mi nespúšťa ani to úvodné nastavenie, ale hneď hra. Kua.
prezri obsah DVDčka /zložky kde je hra nainštalovaná/, mal by tam byť konfiguračný program
Dopracoval som sa k tomu, chyba bola presne v tom, že nebolo nastavené rozlíšenie. 
potrebujem poradit,viem ze je to podvod,ale mna to takto proste dalej nebavi,potrebujem vediet,ako sa v hre daju aktivovat cheaty? akoze mam poslednu misiu ale mna to uz nebavi 1500krat opakovat,ved to je snad nehratelne 
-
lekoklatik
VIP
-
mirak2
Hardcore addict
je to posledna misia a narocnost ma v hre stupat, tak je logicke, ze je to tazke...a to je na tom najkrajsie, nepoznam cloveka, co by dal poslednu misiu na jeden krat
ked si tu misiu prejdes sam, budes na konci spokojnejsi a uzijes si to o to viac ked ju dohras, pojde zaverecny soundtrack a titulky, budu sa ti tlacit slzy do oci a povies si tak, a presiel som ju uplne sam 
-
Runes
Addict
wtf ??? mne daleko viac robila problem misia v garazach
ako posledna ta bola relativne v pohode staci sa len kryt a nerobit rambo styl a nakonci ten puk staci sa jemne pritahnut k stene tak aby si bol kryty a on potebe strielal a ked prebija vtedy mu dat trochu olova
Runes tak tak
ja som mal pri poslednej misii problem taky ze som si nezobral zbran to je logika co ?
ako mal som nejake ale naboje malo tak som to presiel na 10 pokus 
Misiu v garážach som považoval za ľahšiu, a dosť ma bavila, no chcelo to stratégiu. Mne sa skôr zdala ťažké tú v bývalej väznici (Volební kampaň?), to kým som prvý krát prešiel, to bola doba. Ale asi každý má iný štýl hrania. 
-
Runes
Addict
v garazach som mal problem uplne dole jak boli tie auta vzdy ma tam daky uchyl sundal brokulou bo ho nebolo vidiet
a ked som sa dostal von tak mi spravili defekt a to bol potom pruser
a vaznica hmm tak tam bol problem az vtedy ked si stupal po tych schodoch hore taktiez tam dade bol uchyl s brokulou a ked si si ho hned nevsimol tak ta na ranu dal dole
ale posledna misia nefim tam si sa dal k stene a mohol si kukat za roh, este aj ta pasca s granatami bola v pohode bo som tade prebehol na druhu stranu a kukam ze granaty tam hodili
takze sa mi nic nestalo
no kazdopadne najtachsia misia co som hral bola preteky ale to som mal cca 17 mafia bola vonku cca 2 mesiace a net som doma nemal takze som ich hral aj 20x kym som ich vyhral bo vzdy sa mi formula rozbila 
misie sa dali prejsť prstom v nose v porovnaní s tým formulovým závodom v starej (nepatchnutej) verzii, to som snáď dva týždne prechádzal... Keď som to dal, plakal som od radosti