inač asi po hodine hrania mi tam ukazovalo cez 120 C
Ake mate Teploty??
Re: Ake mate Teploty??
Tá doska je inač úplne nová..má asi týždeň..chytiť tie chladiče ma tiež napadlo...tak som zapol hru, chvilu som zahral, teplotu ukazovalo asi 70 C tak som sa na ne kukol a ani jeden nebol horúci..len také jemne teplé/vlažné
Daj ju na reklamáciu. Najlepšie, čo môžeš spraviť. Ako dôvod uveď vysoké teploty, ktoré ti zobrazuje diagnostika. Podľa farby a použitých chladičov by som tipoval, že to bude nejaká MSI. Ak máš záruku, tak ju využi. Ak nie je ani jeden ten chladič horúci, tak bude pravdepodobne niektoré čidlo vadné.
-
nejakymarko
Addict
To máš vážne takú nízku teplotu na grafike? Inač tá teplota oboch HDD sa mi zdá byť troška vyššia. Ale to je len môj subjektívny názor. Napíš, aký CPU chladíš tým Freezerom.Skolacik napísal:co vrivte na moje teploty?
na cpu je arctic freezer 13 pro
-
nejakymarko
Addict
v tom screene to je vidno, vlastne kazdy HW tam ma popis
je to i7 2600K
grafika
gtx 560 ti od gigabyte
je to i7 2600K
grafika
gtx 560 ti od gigabyte
-
nejakymarko
Addict
par veci sa zmenilo, ale v zasade ano tento
a kolko má byť teplota cca.??kolko kelvinov kto poradí
kelvinov? nemeria sa teplota náhodou v °C a vo F (Farad)? ešte som si nevšimol, aby sa v nejakom programe merala teplota komponentov v Kelvinoch. ako možno to tak je, ale ja o tom akosi neviem.melin napísal:a kolko má byť teplota cca.??kolko kelvinov kto poradí
a definuj, čoho teplotu by si chcel vedieť. hlavne napíš, čo je to konkrétne za komponent.
Moje teploty:
Pri 0-5% zátaži:
Pri 100% záťaži:
Pri 0-5% zátaži:
Pri 100% záťaži:
jojo1996 to namiesto chladiču procesora tam máš vrtuľník alebo čo? pri cca 6500 otáčkach za minútu by mi PC asi odletel
inač na to, že to je zrejme BOX chladič, tak ti teplota z IDLE do BURNu sa nenavýšila nejako veľmi tragicky.
Ano, mam BOX chladič.
Ja som spokojny, chcelo to trosku nastavovania v speedfane, aby to zbytocne nehucalo v idle, ale podarilo sa:
Je tam i3 2100 a GTX 550 Ti, bedna CoolerMaster Elite 370. Zadny ventilator ide stale naplno (aj tak je tichsi ako chladic na CPU na minimalnych otackach), vpredu je 14cm, ktory fuka hlavne na disky a na bocnici 12cm, ktory ofukuje CPU aj GPU. Tie dva ventilatory ovlada speedfan.
V zatazi ide GPU k 65 stupnom, CPU sa drzi pod 60, disk da aj 33.
Na graficku som pouzil program EVGA Precision, aj ked je od ZOTAC, pretoze v softe od EVGA sa dala nastavit krivka zavislosti otacok ventilatora od teploty grafickej. ZOTAC to mal nastavene tak, ze aj pri 75 stupnoch sa ventilator este nepustil naplno.
//edit: dokupil som jednu rozdvojku na 4 pinovy konektor ventilatora, takze teraz uz mozem ovladat vsetky pouzite ventilatory, rozdiel v teplotach nie je, ale v idle je to o kusok tichsie
V zatazi ide GPU k 65 stupnom, CPU sa drzi pod 60, disk da aj 33.
Na graficku som pouzil program EVGA Precision, aj ked je od ZOTAC, pretoze v softe od EVGA sa dala nastavit krivka zavislosti otacok ventilatora od teploty grafickej. ZOTAC to mal nastavene tak, ze aj pri 75 stupnoch sa ventilator este nepustil naplno.
//edit: dokupil som jednu rozdvojku na 4 pinovy konektor ventilatora, takze teraz uz mozem ovladat vsetky pouzite ventilatory, rozdiel v teplotach nie je, ale v idle je to o kusok tichsie
mam tu istu dosku a tiez mi hwmonitor na tmpin1 ukazuje take vysoke teploty... takze to asi nebude ojedinely problem. predpokladam ze to bude len chyba v programe resp. zly senzor...Opak napísal:Tá doska je inač úplne nová..má asi týždeň..chytiť tie chladiče ma tiež napadlo...tak som zapol hru, chvilu som zahral, teplotu ukazovalo asi 70 C tak som sa na ne kukol a ani jeden nebol horúci..len také jemne teplé/vlažné![]()
Moj fan mal raz u mna rekord 4500ot. ale 6500??! to mas upevnene ocelovymi staznami ci co?? 
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Teplota sa meria v stupňoch Celzia, Fahrenheitoch a Kelvinoch. Vo Faradoch sa meria kapacita kondenzátorovNoobsz DJ napísal:
kelvinov? nemeria sa teplota náhodou v °C a vo F (Farad)? ešte som si nevšimol, aby sa v nejakom programe merala teplota komponentov v Kelvinoch. ako možno to tak je, ale ja o tom akosi neviem.
a definuj, čoho teplotu by si chcel vedieť. hlavne napíš, čo je to konkrétne za komponent.
http://sk.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit
http://sk.wikipedia.org/wiki/Kelvin
http://sk.wikipedia.org/wiki/Farad
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2011, 21:13)
Zmena grafiky:
Tak nieco odomna
co poviete?
CPU AMD Phenom II x6 Black Edition 1100T
chladic na CPU Noctua NH D-14
GPU GiGABYTE GTX570 Super Over Clock
Skrina CM HAF 922- vo vnutri 4 vetraky
co poviete?
CPU AMD Phenom II x6 Black Edition 1100T
chladic na CPU Noctua NH D-14
GPU GiGABYTE GTX570 Super Over Clock
Skrina CM HAF 922- vo vnutri 4 vetraky
Ej, to si drtil Maria ze si to nevykuril na viac? Nieco sa mi natom nezda aby grafika v zatazi mala len 58 stupnov. a CPU tiez dost malo. Ty si urcite niekde v pivnici zasity (8°C) ze?
nie nie normalne v izbe kde je cca 20C a hral som GTA4 vsetky nastavenia na full
nuz mozem sa za to podakovat len dobrej bedni a kvalitnym chladicom
PS: a to som fotil po troch hodinach neustaleho hrania
nuz mozem sa za to podakovat len dobrej bedni a kvalitnym chladicom
PS: a to som fotil po troch hodinach neustaleho hrania
Teploty v zatazi zistis iba z grafu alebo logov, ked hru vypnes a potom pozries do programu, tak su uz teploty nizsie, pretoze cipy sa chladia velmi rychlo.