Ako na dievča ?
-
ultimate222
Light Star
Re: Ako na dievča ?
a bolo by blbe jej na druhom stretnuti povedat nieco na styl: "citim sa s tebou velmi dobre a som rad s tebou" ... popripade "mam ta rad" ? (nie druhe v zivote, poznali sme sa aj predtym - info pre tyhc ktori necitali vsetko predtym)
Na prvom rande mi nevyslo objatie, nezdalo sa mi to vhodne .. vyzerala dost hanblivo pri luceni, tak som neskusil objatie
Na prvom rande mi nevyslo objatie, nezdalo sa mi to vhodne .. vyzerala dost hanblivo pri luceni, tak som neskusil objatie
-
Peter_Retep
VIP
chlape ked pride aj na druhe stretko tak netreba na nu nic vybalit (hlavne jej fakt nerozpravaj ako ju mas rad)...len to ze pride na druhe stretko znaci ze zaujem tam je aj z jej strany
a k tomu objatiu - predstav si ze ta kocka sa namalovala, obliekla, dosla za tebou a ty si ju ani neobjal??? kua sak ona vynalozila usielie aby sa ti lubila a ty sa ju bojis objat??? wake up!
a k tomu objatiu - predstav si ze ta kocka sa namalovala, obliekla, dosla za tebou a ty si ju ani neobjal??? kua sak ona vynalozila usielie aby sa ti lubila a ty sa ju bojis objat??? wake up!
-
ultimate222
Light Star
tak prislo mi to blbe ju objat ked prisla tak bolo na nej vidno, ze sa dost hanbila a aj ja som bol vtedy kus nervozny
...a potom ked odchadzala, isla na bus, isiel som ju odprevadit a bolo to take blbe, lebo "aha, uz je tu autobus" ... tak hned isla aby ho stihla lebo uz dalsi jej nesiel, nemala by sa ako dostat domov nakolko auto som mal vtedy nepojazdne .. tak sme si jedine povedali ahoj a pockal som kym odide autobus a zakyvali sme si 
inak preco myslis, ze jej nic nerozpravat .. nejdem jej hovorit, ze ju milujem ... no ajtak myslis, ze je este skoro ?
inak preco myslis, ze jej nic nerozpravat .. nejdem jej hovorit, ze ju milujem ... no ajtak myslis, ze je este skoro ?
určite urob aspoň niečo, daj jej pusu na rozlúčku alebo tak. inak si bude myslieť, že sa ti nepáči (jasné, že neviem, aká je a čo si myslí, ale mne by to na jej mieste tak prišlo).
v pohode jej povedz, že si s ňou rád, tým nič nepokazíš
ale že ju miluješ, si radšej nechaj na neskôr... alebo jej potom zavolaj alebo napíš napr. že ti je s ňou dobre / že jej to dnes pristalo / že sa tešíš, keď sa zase uvidíte
v pohode jej povedz, že si s ňou rád, tým nič nepokazíš
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ultimate222: Chlape! Teda...si chlap nie? Tak sa tak aj správaj! Ak je ona nervózna a plachá, ty máš byť ten istý a pokojný - to ženám imponuje. Nemyslím, že pokiaľ by si ju bol vtedy na zastávke objal, tak by sa niečo zlého bolo stalo, alebo by nestihla autobus. Na ďalšom stretku ju už konečne objím, patrilo by sa.
A snaž sa už vyvíjať aj nejaký fyzický kontakt - letmé dotyky rúk, atď...
Teraz tu máme dilemu slová vs. skutky. Tak Ti poviem, dôjde na oboje. No je zrejmé, že objatím toho aj dosť povieš
A snaž sa už vyvíjať aj nejaký fyzický kontakt - letmé dotyky rúk, atď...
Teraz tu máme dilemu slová vs. skutky. Tak Ti poviem, dôjde na oboje. No je zrejmé, že objatím toho aj dosť povieš
-
ultimate222
Light Star
hej viem, ze by som sa mal spravat ako chlap, ale velmi mi na nej zalezi tak nerad by som to posral, zistil som, ze ona este asi nechodila s nikym
Veď ok, keď aj nechodila ešte s nikým, ale veď nemáte 15, tak jej daj najavo, že sa ti páči, lebo si začne myslieť, že ten záujem možno nemáš. Ako na to ti už chalani napísali vyššie 
-
jin
VIP
Keď sa príliš strachuješ, aby si niečo neposral, väčšinou budeš taký predposratý, že to tým nakoniec doserieš (whoa, toľko fekálií v jednej vete!ultimate222 napísal:hej viem, ze by som sa mal spravat ako chlap, ale velmi mi na nej zalezi tak nerad by som to posral, zistil som, ze ona este asi nechodila s nikym
Že s nikým nechodila? Lepšie pre Teba, môžeš sa s ňou naučiť vychádzať tak, ako ty chceš, teda ak o tom máš predstavu. Predsa len, obaja máte 15, tak to ber s nadhľadom. Máš ju v hrsti, tak jej to daj najavo - jej to bude lichotiť.
" Ja mám 20, ona 19 rokov."
Som písala, že už nemajú 15
teda, že už by sa nemal toľko báť 
(ale keďže aj 15 roční tu pýtajú radu, ako ju osloviť atd, tak sa to pletie niekedy aj mne, dosť podobných tém
)
(ale keďže aj 15 roční tu pýtajú radu, ako ju osloviť atd, tak sa to pletie niekedy aj mne, dosť podobných tém
-
jin
VIP
Takto to vyzerá, keď som ráno bez kávy
Každopádne až na ten vek trvám na všetkom. A v tomto prípade je vek aj v prospech veci.
Už sa len stačí odhodlať a konať. Baby nemajú radi nerozhodných váhavých truľov
Každopádne až na ten vek trvám na všetkom. A v tomto prípade je vek aj v prospech veci.
Už sa len stačí odhodlať a konať. Baby nemajú radi nerozhodných váhavých truľov
Najmä, ak ženy sú dosť často nerozhodné 
A jasné, treba konať. Lebo potom to bude vyzerať ako v tom článku, kde ženy sa menia na lovkyne a muži na zberačov
A jasné, treba konať. Lebo potom to bude vyzerať ako v tom článku, kde ženy sa menia na lovkyne a muži na zberačov
-
audiotrack
VIP
muži sú nerozhodní tiež, len to nepoužívajú ako alibi tak, ako ženy 
-
ultimate222
Light Star
UPDATE:
nechcem nic predbiehat alebo zarieknut, ale myslim, ze sa to ubera s tou babou pomaly dobrou cestou, niekolkokrat sme sa uz stretli, vzdy ked ide so mnou tak je neskutocne krasne nahodena, stale je mila, rozumieme si a uz len to, ze neodmieta stretavat sa so mnou beriem za dobre znamenie. Posmelil som sa trochu a dopracoval som sa zatial aspon k tym letmym "nahodnym" dotykom a objatiam
Dakujem za rady, nazory v teme
nechcem nic predbiehat alebo zarieknut, ale myslim, ze sa to ubera s tou babou pomaly dobrou cestou, niekolkokrat sme sa uz stretli, vzdy ked ide so mnou tak je neskutocne krasne nahodena, stale je mila, rozumieme si a uz len to, ze neodmieta stretavat sa so mnou beriem za dobre znamenie. Posmelil som sa trochu a dopracoval som sa zatial aspon k tym letmym "nahodnym" dotykom a objatiam
Dakujem za rady, nazory v teme
len nas informuj ako to ide, ja som nesmierne zvedava a drzim palce 
-
jin
VIP
ultimate222: Nadchádza čas na chytenie za ruku a prvú pusu. Každopádne takto, to ťaháte už dosť dlho (aspoň podľa veku tejto témy) a snáď nechceš, aby si myslela, že nevieš čo chceš, prípadne, že nechávaš iniciatívu na ňu. Ver mi, pusa pri rozlúčke nič nepokazí.
-
ultimate222
Light Star
chcel by som zacat s drzanim za ruky v nejakom vhodnom okamihu pri nasledujucom stretnuti ... tahame to dlho, ale nestretavame sa velmi casto, ale od buduceho tyzdna by sa to mohlo zmenit, kedze mne aj jej zacina skola v rovnakom meste.
Pusu mozno taku na lice pri rozlucke, viac zatial nie ... ona si je vedoma toho o co mi ide, rozpraval som sa totiz s jej najelpsou kamoskou a ta ma uistila, ze vie o co mi ide
Pusu mozno taku na lice pri rozlucke, viac zatial nie ... ona si je vedoma toho o co mi ide, rozpraval som sa totiz s jej najelpsou kamoskou a ta ma uistila, ze vie o co mi ide
-
javatar
Hardcore addict
no neviem ako teba ale mna zase nenapada ziadny nevhodny moment kedy by si ju nemohol chytit za rukuultimate222 napísal:chcel by som zacat s drzanim za ruky v nejakom vhodnom okamihu pri nasledujucom stretnuti ...
preco? letma pusa na pusu a ak sa odvrati tak dostane na licko... ale ona sa neodvrati...ultimate222 napísal:Pusu mozno taku na lice pri rozlucke, viac zatial nie
v tom pripade na tu pusu zufalo caka (kedze sa s tebou stretne)ultimate222 napísal:ona si je vedoma toho o co mi ide, rozpraval som sa totiz s jej najelpsou kamoskou a ta ma uistila, ze vie o co mi ide
-
jin
VIP
Vezmem to podobným štýlom, ako javatar.
Súhlasím. Tesne po objatí na privítanie.ultimate222 napísal:chcel by som zacat s drzanim za ruky v nejakom vhodnom okamihu pri nasledujucom stretnuti ...
Netrochár. Skrátka ju pobozkaj na ústa a snaž sa do toho vniesť romantiku, aby to nepôsobilo, že si vystresovaný. Aj keď budeš.ultimate222 napísal:Pusu mozno taku na lice pri rozlucke, viac zatial nie ...
A tá kamarátka Ti nepovedala, ako sa ku tomu stavia ona? Ale aj keď sa na to pozriem z akéhokoľvek uhla nemáš na výber. Parádne Ti vidí do kariet, tak sa podľa toho zariaď. To, že medzi Vami bude menšia vzdialenosť je fajn, ale ako som povedal - s tým bozkom neotáľaj. Buď bude chcieť, alebo nie.ultimate222 napísal:ona si je vedoma toho o co mi ide, rozpraval som sa totiz s jej najelpsou kamoskou a ta ma uistila, ze vie o co mi ide
Ty prosím ťa už neotáľaj, lebo si fakt bude myslieť, že nemáš záujem. A ak nie je tá, čo by ťa oprela prvá (ja viem, tu je reč len o držaní sa za ruky), tak proste musíš už niečo urobiť!!!
A kedy chytiť za ruku? božííínku, tak napr. ja zvyknem ľudí pridržať, ak sa ide prechádzať cez prechod, alebo proste ak sa niečo rúti zozadu a druhá osoba to nepočuje, tak ju odtiahnem bokom, nech nedôjde k nehode. No a takto nejak to bolo aj u mojej známej, že šli po ceste a dotyčný chalan šiel stredom cesty a ona ho stiahla bokom bližšie k sebe, aby ho nič nezrazilo a on dal ruku nižšie a od tej chvíle ju držal za ruku.
A kedy chytiť za ruku? božííínku, tak napr. ja zvyknem ľudí pridržať, ak sa ide prechádzať cez prechod, alebo proste ak sa niečo rúti zozadu a druhá osoba to nepočuje, tak ju odtiahnem bokom, nech nedôjde k nehode. No a takto nejak to bolo aj u mojej známej, že šli po ceste a dotyčný chalan šiel stredom cesty a ona ho stiahla bokom bližšie k sebe, aby ho nič nezrazilo a on dal ruku nižšie a od tej chvíle ju držal za ruku.
-
ultimate222
Light Star
ok, ked s ňou budem najbližšie tak sa o niečo posnažím, potom budem informovať
// jin -> nepovedala mi ako sa ona k tomu stavia, velmi mi nechcela ani nic hovorit lebo nechcela mi prezradat ich doverne rozhovory
// jin -> nepovedala mi ako sa ona k tomu stavia, velmi mi nechcela ani nic hovorit lebo nechcela mi prezradat ich doverne rozhovory