Re: Facebook
A ked ma zamietol "docasne",tak sa mi budu ukazovat informacie o tom, koho ma noveho priatela, co sa mu paci, ze si zamenil profilovku a pod? Lebo mne sa to na ploche zobrazuje a policko je sede s informaciou, ze uz som ho o priatelstvo poziadal
To je pokial viem vec jeho nastavenia.ipek napísal:A ked ma zamietol "docasne",tak sa mi budu ukazovat informacie o tom, koho ma noveho priatela, co sa mu paci, ze si zamenil profilovku a pod? Lebo mne sa to na ploche zobrazuje a policko je sede s informaciou, ze uz som ho o priatelstvo poziadal
-
Henry_Tomasino
Amateur
Chcel by som sa opýtať na jednu vec. Na facebooku som si vytvoril 3 stránky. Na všetkých mám ale už od začiatku rovnaký problém a to ten, že niektoré príspevky od užívateľov sa mi rovno zobrazia na nástenke a niektoré mi automaticky skryje. A tak tým komentárom musím zrušiť skrytie aby sa objavili na nástenke. V nastaveniach stránky mám pritom základné nastavenie. To znamená, že nemám zadané žiadne slovo, ktoré by príspevok označilo za spam. A tie príspevky skryje úplne náhodne, to znamená že je jedno, či niekto pošle fotku, odkaz na video alebo odkaz na www stránku...
Vďaka za prípadnú pomoc.
Vďaka za prípadnú pomoc.
Nie som si 100% isty, ale mne na stranke zatial skrylo len prispevky s vulgarnym obsahom. Mozno to parsuje take slova.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
facebook zmenil pridávanie statusov a nastavenie publikovania. Už to nie je tak nepraktické ako mu vyčítali prívrženci google+
-
Sarger
Guru wannabe
Ja som si zase všimol, že včera večer mi vpravo hore na stránke vyskočilo nové okno na mieste kde väčšinou svietia reklami. Boli v nom posledné aktualizácie, lajky všetkých statusov, fotiek a pod. proste akcie ktoré uskutočnili priatelia v poslednom čase. Aktualizovalo sa pravidelne každých pár sekúnd. Nejako som tomu nevenoval pozornosť a neskôr to zmizlo.
Žeby test novinky?
// no nevšimol som si.
Ale vychytávka to je fajn, aj keď mne sa to tam zobrazilo až včera.
Chat mam ešte starý, takže to riešim zatiaľ skriptom z gm.
Žeby test novinky?
// no nevšimol som si.
Chat mam ešte starý, takže to riešim zatiaľ skriptom z gm.
-
audiotrack
VIP
to som tu už spomínal:
ale neviem či to nakoniec nezrušili, lebo mne to tam už neukazuje. Možno facebook fakt začal počúvať hlas ľudu. Vrátil späť starý chat a po veľkých nespokojnostiach na facebook developers stránke k tomuto tickeru zrejme zrušil aj tenaudiotrack napísal:dnes sa mi objavila nová featurka. Vpravo je tzv. "ticker" kde ukazuje kto dal na čo like, kto bol kde tagnutý, kto sa sa s kým stal priateľ a podobne. Takže tieto veci už nie sú medzi novinkami a nerobia tam bordel, ale je to na boku pod navrhovanými priateľmi a tými všetkými vecami.
jj audio, vyzerá to tak , že FB konečne dal aj na užívateľov a je to halvne kvôli tomu, že na nich začína g+ tlačiť a boja sa, že prídu o užívateľov. Dokonca teraz som si všimol, že mi nabehol neaký nový feature že si môžem ľahšie vybrať čo kde s kým zdieľam a zobraziť svoj status konkrétnej/ným osobám (odkopčené od g+
)
-
audiotrack
VIP
TeXnoFile: tá možnosť zobrazovať status konkrétnym osobám tu bola vždy, len to chcelo viac klikov (cez taký zámoček pri status bare). Teraz je to trošku praktickejšie a rýchlejšie, ale nie je to nová funkcia. Zmenili len prostredie. A to som inak tiež už spomínal 
a teraz som si všimol že upravili aj prezeranie fotiek. Ale asi tiež len zmena designu, nenašiel som tam zatiaľ nič nové
a teraz som si všimol že upravili aj prezeranie fotiek. Ale asi tiež len zmena designu, nenašiel som tam zatiaľ nič nové
no ja neviem, prečo mam teda stále ten čudný nový chat, kde mi ukazuje úplne všetkých, keď vám sa to už zmenilo na starý
-
audiotrack
VIP
vždy keď boli nejaké zmeny tak ich niekto už mal a niekto nie. Nahadzujú to postupne. O pár dní sa ti to isto zmení
zaujimalo by ma ako to bude s tymi fotkami. ci sa ma opyta, ci chcem v starych albumoch pouzit vacsie, alebo co?
Zdravím. Mozzila mi začala vyhadzovať taketo "blbiny" na facebooku. (viz. Obrazok). Ale Opera to nerobí.
Rôzne veci typu "Zmente si vzhľad, stačí kliknúť na like" som v živote neinštaľoval.
Ma niekto podobné skúsenosti? Je nejaký bordel v PC alebo chyba v nastavení mozzily?
Rôzne veci typu "Zmente si vzhľad, stačí kliknúť na like" som v živote neinštaľoval.
Ma niekto podobné skúsenosti? Je nejaký bordel v PC alebo chyba v nastavení mozzily?
Ked instalujete vselijake "aplikacie" a "hry" tak je to jasne ze preco to asi je
.
Práveže prevažne nie. Všetko tam je z mojich ranných facebook čias. A udivuje ma, že v Opere to nieje.
Tak zablokuj vsetky aplikacie a hry
a potom sa odhlas z FB a skus to opat
. A ak to nepomoze prebehni pc antivirusom, ccleanerom atd.. 
No takže, táto sr***a sa zrejme nakopírovala do prehliadača. (Respektíve prehliadačov, kedže to nakoniec bolo aj v Chrome).
Stačilo prehliadače odinštalovať a následné znovu nainštalovať. Zvláštne, že NOD 32 ani Spybot - Search & Destroy nič nenašli.
Stačilo prehliadače odinštalovať a následné znovu nainštalovať. Zvláštne, že NOD 32 ani Spybot - Search & Destroy nič nenašli.
aha no vidíš toaudiotrack napísal:TeXnoFile: tá možnosť zobrazovať status konkrétnym osobám tu bola vždy, len to chcelo viac klikov (cez taký zámoček pri status bare). Teraz je to trošku praktickejšie a rýchlejšie, ale nie je to nová funkcia. Zmenili len prostredie. A to som inak tiež už spomínal
ked ste spominali, ze uz je stary chat...
ked nahadzovali novy, tak ja som si do Chromu nainstaloval nejaky plugin, ktoreho nazov si uz nepamatam. kazdopadne by som teraz ten plugin rad vymazal, no neviem ho najst. ked zadam do prehliadaca chrome://
plugins/.
tak tam nie je nic take... da sa to pohladat este niekde inde?
ked nahadzovali novy, tak ja som si do Chromu nainstaloval nejaky plugin, ktoreho nazov si uz nepamatam. kazdopadne by som teraz ten plugin rad vymazal, no neviem ho najst. ked zadam do prehliadaca chrome://
plugins/.
tak tam nie je nic take... da sa to pohladat este niekde inde?
nastavenia -> tools -> extensions