hughito schvalne, ved nam to povedz vsetkym co to je, THC? ... alebo heroin? vies, z niecoho taketo debilne nazory a lasku k nasilnym romom mat musis ..... Nebud svina, napis, nie? ...
--- vyjadrenie k macete? chces? schvalne? --- Ked ti niekto sekne macetou po krku a nebodaj to prezijes, a budes v nemocnici a policia sa ta bude pytat ci chces podat tresntne oznamenie (ked to sanitaci neurobia za teba este skor) tak dufam ze pri tom budem ja, a budem ta hladit po hlave a vraviet ti, jeeeezisi hughito, to nebol ten ZLY ROM, to bol ten dobry, on si ta len pomylil, so zlym nackom, ktory ho provokoval cely cas, (ked mal cigan zase VIDINY z toluenu) a pomylil si tap reto lebo bol opity a siel po krku kazdemu kto nebol cigan. to nevadi ze mas roztatu klucnu kost, lopatku a skoro si vykrvacal, ... to je niiiiic, take bezne zranenie,...
a kebyze sa na tej posteli metas co sa deje tak ja len zavolam sestricku ze potrebujes nieco na ukludnenie a asi aj pravdepodobne svoju davku drogy, lebo nebodaj by si sa este zacal dozadovat PRAVA, ze ti bolo ublizene..... chudacik hughito, ved cigan zato nemohol zeby bol na teba zly,..... nie nie nie, nie sme predsa rasisti, ci? Macety su na obranu, !!! ts!!! ludia vy ste ale svine, ja osobne si myslim, ze ti ludia si tie zranenia macetami sposobili sami a romovia sa len s hrozou prizerali, CHUDACI CIGANI, LUTOVAT ICH !!!! juuuuj .... ty hughito fakt bez srandy, ..... asi tazka chemia co to beries skoda ze nepovies co to je, .... musi to byt fakt sila, asi to este nie je bezne na trhu . . .

ano hughito, PREHNAL SOM TO,..... ale to je nic v porovnani s tvojimi stupidnymi nazormi v tejto teme, ktore sa podobaju na vlezdoprdelkovske a romov ospevujuce . . .