Neviem ci to celkom patri do tejto temy, ale so snami a so spanim to suvisi. V kazdom pripade toto bol moj najhorsi nocny zazitok.
Takze nepamatam si presne co sa mi snivalo, ale zobudil som sa na klasicke strhnutie zo sna, kt. prichadza po tom ako sa vam vo sne nieco stane alebo ak vo sne zomrem, alebo cosi take. Na tom by nebolo nic nezvycajne, ale z nasledujucich par minut mam strach este teraz.
Pokusil som sa zase zaspat, ale ked som uz bol v takom polo-spanku strhol som sa a prebudil som sa zase. Potom sa to zopakovalo este asi 3 krat - srdce mi buchalo ako o zivot a bol som uz posraty az za usami, no stale to nebolo to najhorsie.
Mame doma papagaja-korelu, ktora ked je nahnevana alebo nieco podobne tak zacne zobakom buchat do klietky a je to dost neprijemne. No a presne tento zvuk som zacal zrazu pocut tesne pri hlave, aj ked papagaj je za zavretymi dverami a v noci takto nebucha nikdy lebo ma klud a nic ho nerusi a aj keby to nahodou bol on, tak by nebola sanca aby som to pocul tak nahlas a zretelne a doslova vedla hlavy.
Uz som bol s nervami uplne v koncoch, ale myslel som si ze len bluznim a tak som sa zase snazil zaspat, no zopakovalo sa uz tradicne strhnutie zo sna a vtom mi v usiach zacalo strasne piskat, podobalo sa to az na nejaky zbesily rev. To som uz takmer od strachu zacal kricat aj ja, ale asi po 10 sekundach to nastastie prestalo, ale v tej chvili som uz bol rozhodnuty ze ak sa este raz nieco podobne zopakuje tak pojdem za rodicmi

(kedze uz taham na 17 rokov tak by to bolo dost nezvycajne). Nastastie som potom uz zaspal a spal som az do rana.
Mozno to vyzera ako riadne blaznovstvo, ale poviem vam, ani zdaleka mi nebolo vsetko jedno.
btw. neberem ziadne drogy ani lieky, kt. by to mohli sposobit