spojka13 napísal:ako sa da zabranit tomu aby mi pridavali ludia na nastenku prispevky(narodeniny, meniny, a ine bludy)? potrebujem to čim skor, lebo zajtra mam narodky a nechcem mat zas*atu nastenku, pomožte mi čim skor
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
-
spojka13
Darca
že po slovensky to bolo pod položkou ako sa spajate... parada... diki
Možno by stačilo na zajtra nastaviť zobrazovanie dátumu narodenia len pre seba (profil -> upraviť profil a pri dátum narodenia nastaviť na "only me")
Prípadne nastaviť "nezobrazovať dátum narodenia v profile"...Väčšina ľudí ti aj tak píše len kvôli tomu, že im to svieti v pravom stĺpci 
-
Soviet
Darca
Tak tak..aj ja to mam vypnute. Zbytocna FB recesia. Ale ak ma niekto nastavene zasielanie pripomienok narodenin na email, tak mu uz pripomenutie na teba prislo. Cize to uz nevratis, aj ked to teraz zmenis. 
-
spojka13
Darca
aj to ešte spravim
Prave som natrafil na toto: http://www.facebook.com/event.php?eid=298707376809642 Myslite žo to naozaj funguje?
nie...

[★ STAČÍ KDYŽ SPLNÍŠ VŠECHNO KROKY ★ ]
1)- Nejprve klikni na "Zúčastním se"
2)- Potom klikneš pod profilovou fotku na [+ Pozvat přátele] a označíš kamarády
[MUSÍŠ VYBRAT VŠECHNY]
(Rada : Pro rychlý výběr přátel použij TAB a SPACE )
3) - A NAKONEC KLIKNI NA TENTO ODKAZ
► *url...*◄
A KLIKNI NA VŠECHNO PALCE !
4) - Naposled stiskni F5
5)- A do 1 hodiny se aplikace naistaluje na tvůj profil
Takýchto vecí tam, už bolo milión....jojo1996 napísal:Prave som natrafil na toto: http://www.facebook.com/event.php?eid=298707376809642 Myslite žo to naozaj funguje?
BTW dnes môjmu FB šibe keď otvorím nejakú foto, tak mi ju nechce zavrieť, to isté s minimalizáciou chatu... Už mi lezie na nervy pomaly, ale isto.
presne...otvorim foto a akoby fb zamrzol
-
spojka13
Darca
no doteraz mi to nerobilo, a teraz som si precital ako vam to mrzne, kliknem na refresh a hodilo mi tam foto čo som pozeral pred 15min a seklo, zas refresh trebalo
jj aj mne to robí ..nič si z toho nerobte facebookju dneska (alebo ako obvykle) j€b€
...
-
hojko
Site Admin
Ako je to s komentovanim fotiek, ktore pridam??? Komentovat to mozu aj priatelia mojich priatelov, hoci mam parametre albumu nastavene len na priatelov. Ide to zmenit???
-
lekoklatik
VIP
Pokiaľ máš nastavené že len tvoji priatelia tak to priatelia tvojich priateľov komentovať nemôžu, ale môžu vidieť komentáre.
Aspoň u mňa to tak na eng verzii funguje.
Aspoň u mňa to tak na eng verzii funguje.
-
Hellboy248
Guru wannabe
ide vam fb na opere? uvodna stranka ok, no po prihlaseni ostane len modra lista hore a nic viac ..nezmeni sa ani po zmazani cookies
-
Grim
Darca
...mne to chvíľu robilo na Chrome...asi niečo prenastavujú...druhý účet mi išiel v pohode (Opera)...
sa chcem spytat, casto krat sa hrabem v odkazoch, co som postol, alebo niekto iny.. no teraz ta moznost uplne zmizla? predtym som si mohol vybrat, ze chcem vidiet odkazy moje, alebo priatelov, neda sa teraz k tomu nejak dostat, listovat milion strankami nastenky, aby som nasiel predposledny odkaz sa mi nechce..
-
mirak2
Hardcore addict
a opat ma facebook vytaca...teda zatial nie mna, ale kamaratov...
v skupinach (tych novych) boli vpravo pekne moznosti - Create event, Create doc atd atd atd (ja ich stale mam, no viaceri kamarati ich uz nemaju)
zas sa daco meni? ak sa to presunulo, tak kam dpc?
v skupinach (tych novych) boli vpravo pekne moznosti - Create event, Create doc atd atd atd (ja ich stale mam, no viaceri kamarati ich uz nemaju)
zas sa daco meni? ak sa to presunulo, tak kam dpc?
-
hojko
Site Admin
lekoklatik: A to je co za hlupost??? Mam album nastaveny pre priatelov, aj tak su tam vsak komentare od priatelov ludi, ktorych ja nemam v profile, ale oni ano. Mozem sem dat aj screen a je tam jasne vidiet, ze je to len pre priatelov.
//text opraveny
//text opraveny
-
yoggy
http://apps.facebook.com/friendlistwatcher/ najlepšia aplikácia, kto si vás zmazal z priateľov