Drogy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Skusil si niekedy drogy?

Ano
441
47%
Nie
116
12%
Raz to skusim
45
5%
Nikdy
328
35%

Celkom hlasov: 930

lumir
King
King

Re: Drogy

Príspevok od používateľa lumir »

drsne.. no je to fajn napad - primiesavat do drogy latku, co fetakov likviduje
.
ale obchodu to asi moc nepomaha, kedze si likviduju zakaznikov :hmm:
Pinhead
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pinhead »

Meken napísal:tak populacia prudko klesne :D, Berlin vymre :D
...ako to už krásne povedal poručík Hamáček vo filme černí Baroni:.... "Kefalín, tyhle starosti můžete pustit z hlavy... Lidí je na světě jako sraček...."

Len otázka je, ako to bude s prípadnými finančnými nákladmi za liečbu týchto trosiek....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Heh, znama hlada nejaku prijemnu metodu na redukciu hmotnosti :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Cital som o tom nedavno na jednom chorvatskom portali, ale video tam nebolo. To, co som teraz videl.. :smt078

Nerozumiem tomu, ze je clovek schopny nieco taketo namiesat, a potom to vobec predavat dalej. Ved ta zena sa rozpadala za ziva. A nechcem vediet, kolko ludi a v akych bolestiach umieralo, kym namiesali spravny pomer, aby to ti ludia v takychto bolestiach a v takom stave rozpadu dokazali zvladnut v niektorych pripadoch az 3 roky. Nechutne!
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

NAjhoršie je natom to že ty fetaci to kupuju s nadejou, že je to heroin a je to prudko zavysle , no zmeny na tele sa prejavia až po 2 až troch týždnov takže priemerny uživatel heroinu si to ani nemusi všimnut .
A ked si zobereme fakt že to stoji skoro 10x menej ako davka hačka a v Rusku to vyrabaju s nejakych tabletiek proti bolesti hlavy (ktore dostanete v lekarni bez receptu a vposlednej dobre sa zvyšil predaj tychto tabletiek az o 600% ), cerveneho fosforu ,riedidla,benzinu atd.Je to velmi lacne na vyrobu a je to snad jedina lacna nahrada za hačko no s neskutočnymi vedlajšimi učinkami .
Ale najhoršie je natom to ,že si to ludia velakrat neuvedomuju a potom takto zomieraju v mukach :?
Je to strašne ,ale je to velmi dobry odstrašujuci priklad ,že vnutrožilne drogy su velmi nebezpečne nevhodne a nestoji to zato , snad si to nejake % tychto uživatelov uvedomi a skoncuje s ničenim sameho seba, no najhoršie je natom to že na internete su už aj navody ako si tuto drogu vyrobit a ludia zoseba robia doslovne pokusne králiky .A rusovia to tak namiešali, že už po prvej davke je nato maximalna zavyslost. :(
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

http://www.studenta.cz/magazin/article/ ... l-a-heroin
Tu to mate aj s dokazmi, alkohol je preukazatelne skodlivejsi nez vsetky drogy, pocnuc heroinom.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Evidentne v tabulke chyba krokodil :-D
Korag
Professional
Professional

Nj vyzkum sa robil asi tak pol roka dozadu, krokodil je ale sam o sebe taka sracka, ze by sa zasluzil vlastnu kategoriu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zaujímavé tieto výskumy, neviem ako sa to berie. Keby človek začal piť každý deň, tak skončí ako troska, to je jasné. Možno ešte skôr ako po tom heroíne.

Ale inak je to neporovnateľné, heroín je droga, po ktorej sa človek stáva okamžite ťažko závislým a je všeobecne známe, že je to posledná inštancia pre narkomanov. Poznám aj človeka, dobrého kamaráta, čo si tým krátkodobo prešiel, už to rok neberie, ale v podstate denne si zahúli či niečo popije, takže to takto rôzne prekrýva.

Hlavne mne príde, že alkohol vôbec nie je nejak silno návykový, áno, máme tu veľa závislákov, ale to preto, lebo je to zďaleka najrozšírenejšia droga, ktorá je navyše verejne akceptovaná a propagovaná. Myslím si, že úplne všetci moji známi aj menej známi, čo pijú, by dokázali prestať - keby šlo o nejakú stávku, alebo proste o niečo iné. Chcel by som vidieť, ako by takto prestali užívatelia heroínu, alebo aj iných drôg.

//autoeditácia príspevku (26 Okt 2011, 16:03)
karmista: Tak prepáč, že moc neverím takýmto výskumom. Schválne, ak to tak teda je, tak si namiesto ožieračky na nejakej chate zožeň pár dávok háčka do žily, aj pre kamarátov a uvidíme výsledok. Ešte lepšie bude, ak to bude chata 2-3 dňová - teda, tých dávok zožeň na viackrát.
Korag
Professional
Professional

Tak vies hughito ty to zle zrovnavas, nemozes dostat striekacky s Hckom na taku istu uroven ako alkohol. Ono to bolo myslene tak, ze alkohol je celkovo horsi pre spolocnost, pretoze je tolerovany a nikto sa nepozastavuje nad tym ze je to tvrda droga a lahko sa stane tvrdym alkoholikom, kdezto na herak je tu silna protidrogova propaganda a narkomanom sa stanu len tie najvacsie trosky, ale vsak to je aj tebe jasne.
Z alkoholu jasne vypliva preco sa dostal na prve miesto - vela rodinnych rozpadov a rodinnych kriz( viac mali len metamfetaminy), autonehody a v dosledku toho smrt zapricinena pod vplivom alkoholu, nasilie, stat da napr. najvacsi financny rozpocet prave na alkohol( liecenia, prva pomoc vdaka alkoholickemu nasiliu...) a tak dalej tych faktorov je tam strasne vela, ty si porovnaval iba zavislost, co je pri alkohole urcite mensia ako pri opiatoch, napr aj kvoli tomu ze sa voci alkoholu vytvara silny odpor voci tejto latke hned na dalsie rano.
// Karmista by sa tiez mohol zapojit do diskusie, nebyt v anonymite ako najvacsi Hiro a podelit sa s nami o jeho skusenosti :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Korag: Tak to jasné, že z takéhoto hľadiska to tak je, ale to pripisujem hlavne na vrub neuveriteľnej rozšírenosti alkoholu. A myslím si, že aj moji rodičia boli radšej, keď som v 15 niečo popil v piatok, ako keby som začal od 15 niečo práskať do žily alebo aj fetovať.

Alkohol je samozrejme takisto veľmi deštruktívny, ale je to o niečom inom. Nepoznám človeka abstinenta, na každej oslave, návšteve, sa pije nejaké vínko, na grilovačke pivko. Proste, vzhľadom na toto neradím alkohol ku tvrdým drogám. Alkohol má účinky tvrdej drogy vtedy, keď sa pravidelne užíva.

Toto sa však opačne nedeje: heroín si do žily nikto nepráskne na nedeľnej grilovačke raz za mesiac. Takto to proste pri týchto drogách nefunguje. A tá závislosť je tam zjavne oveľa vyššia a rýchlejšia.
Adas666
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Adas666 »

Aacid: muscimol je v sušených muchotrávkach červených :) stačí ju dobre vysušiť. účínná dávka môže byť tak 1/4 klobúčika za suchého stavu?? Niekde som čítal odporúčanú dávku muscimolu 8.5mg. Ak by si zjedol viac ako 8 klobúkov, hrozí smrť, ale skorej by si sa myslím pozvracal :D
Korag
Professional
Professional

hughito napísal:Korag: Tak to jasné, že z takéhoto hľadiska to tak je, ale to pripisujem hlavne na vrub neuveriteľnej rozšírenosti alkoholu. A myslím si, že aj moji rodičia boli radšej, keď som v 15 niečo popil v piatok, ako keby som začal od 15 niečo práskať do žily alebo aj fetovať.

Alkohol je samozrejme takisto veľmi deštruktívny, ale je to o niečom inom. Nepoznám človeka abstinenta, na každej oslave, návšteve, sa pije nejaké vínko, na grilovačke pivko. Proste, vzhľadom na toto neradím alkohol ku tvrdým drogám. Alkohol má účinky tvrdej drogy vtedy, keď sa pravidelne užíva.

Toto sa však opačne nedeje: heroín si do žily nikto nepráskne na nedeľnej grilovačke raz za mesiac. Takto to proste pri týchto drogách nefunguje. A tá závislosť je tam zjavne oveľa vyššia a rýchlejšia.
Ano, samozrejme, urcite to nebolo myslene na ludi, ktori si na nejakej grilovacke, oslave daju pohar vina, piva a vedia to ovladat. Skor to bolo myslene tak, ze alkohol ako tvrda droga je strasne zlahcovana a tolerovana v spolocnosti, berie sa to ako samozrejma vec, robi sa z toho sranda, vsetko sa riesi alkoholom(nespravil som vodicak idem sa naje*at, spravil som vodicak idem sa naje*at, niekto mi zomrel v rodine idem to zapit) a potom spolocnost klesa stale viac a viac, mame tu viac chronickych alkoholikov, viac nasilia, smrti zapricinenych vdaka pripitosti ludi. Mne ide len o to aby sa alkohol ukazoval v pravom svetle a nic sa nezamlcovalo (naopak u niektorych drog je ta propaganda az smiesna, ake negativa sa na nich hladaju), aby si clovek mohol objektivne posudit co je ako skodlive a byt pravdivo informovany ci uz o alkohole alebo drogach.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

drogám sa doteraz úspešne vyhýbam. bol som na veľa festivaloch či diskotékach a nikdy som si nedal ani len trávu. a to som mal možnosti veľa. vôbec ma to nezaujíma a ak niekto ponúka, tak som pošlem kade ľahšie a mám pokoj.
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

v živote som neskúsil nejakú drogu a nechcem to zmeniť do budúcnosti.. aj ja som mal príležitostí dosť.. proste ma to nezaujíma
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v minulosti som mal urcite skusenosti s lahkymi, nepojdem do podrobnosti, urcite to neodporucam,
a dnes som zasadne proti. Co sa tyka alkoholu- mam par kamosov z partie co sme chodili piť uz od strednej a dnes je niekolko z nich alkoholikov, jeden bol aj na lieceni ale v tom boli aj drogy.
Korag
Professional
Professional

Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Počítač, cigarety, marihuana a alkohol.

Marihuana len 3 alebo 4 krát v živote. Vždy to bola kvalita (dobrá vôňa, samé šišky) no mne to ani raz nič nespravilo. Takže Fck Off.

Cigarety fajčím pravidelne v priemere 3 denne. Netvrdím že som závislý. Ak chcem, dám si, ak nie, tak nie. Už pár krát sa mi stalo že som nemal aj 2 či 3 mesiace prístup k cigaretám a nebol som nijako vystresovaný či niečo podobné že som si nezapálil. Proste bežný deň len som bol o 30 min viac pri PC.

Alkohol. Hmmm záleží aký. Pivo si dám ale v poslednej dobe (od kedy mám vodičák) som nevypil takmer nič. Za posledné 3 mesiace som vypil asi tak 1 liter piva. Za posledného pol roka som nevypil ani len poldecák tvrdého. Nijak ma to neťahá a človek nikdy nevie kedy bude musieť sadnúť do auta a niekam súrne ísť (napr s niekým do nemocnice).

Počítač. Nooo toto je moja droga. Nemusím sa hrať ale musím buď surfovať po fórach a čítať rôzne témy či maily alebo pozerať seriály/filmy. Bude to aj tým že nijak moc nechodím z domu (v dedine takmer nikto nie je okrem starých chlapov a do mesta na disko za 20€ kde aj tak bude len možno 80 ľudí je priveľa + aj tak nemôžem piť lebo šoférujem). Tak si zapnem seriál, čeknem maily, ľahnem do postele a pozerám.

:!: TVRDÉ DROGY NIKDY ! ! ! :!:
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Michaelo: sa tvaris ako keby si denne jazdil desiatky km a telefon ti zvonil ostosest :))
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mama ma problemy s chrbticou (vysunute platnicky). Ma problem soferovat (nedokaze riadne otocit hlavou). Nikdy nevies ci ju nesekne a nebudes ju musiet viezt do nemocnice ;)
A aj tak. Nikdy som moc nepil. Maximalne pivo. Tvrde len pri prilezitosti (narodky, silvester, pripitok na vianoce ci velku noc).
Napísať odpoveď