BattleField 3
Re: BattleField 3
tak som konecne zistil svoje heslo a pridal sa na hojko platoon
(kapor_sk)
Problem som vyriesil a na pocudovanie mi to ide na notebooku bez antialiasingu vsetko naplno 
Hra to niekto na i5 2500k ngtx 560 ti 8gb ram? Ak ano kolko fps ide na ultra?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja mam i7 a 580 takze neviem ci to bude relevantne, ale na ultra mi to vobec neseka
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja mam i5 2500K, ATi 6970 a 4 GB RAM (mal by som 8 ale nejde mi 3ti a 4ty slot). Vsetko na ultra len som vypol Motion blur a krasne bez sekania. Nwm kolko FPS ale rozhodne viac ako 40.
-
DeJF
Addict
Ja mám akýsi cell procesor,256 mb ramky,5 ročnú grafickú kartu a mám 30 fps ... Who's the Boss?
playstation 3
playstation 3
-
freax_xo
Zablokovaný
Ja tiez, ja tiez ! Akurát na 126 plazme to asi tak z 1 metra vyzera fakt na grc, ale ked si zalahnem ďalej, tak je to nadhera
-
Daggertail
Light Professional
i5 2400,4gb ram, GTX 560Ti 2gb a ide to na ultra vzdy plynulo (teda nad 40fps), len raz som si vsimol, ze mi to kleslo pod 30 a to v operation metro hned potom, co tie stihacky urobia dieru do metraTeaPack napísal:Hra to niekto na i5 2500k ngtx 560 ti 8gb ram? Ak ano kolko fps ide na ultra?
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Dám Vám jednu takú dosť divnú otázku 
Podla Vás je toto naozajstný nástupca BF2???? Ako myslím gameplayom.... (Nepozerám na bugy)
Podla Vás je toto naozajstný nástupca BF2???? Ako myslím gameplayom.... (Nepozerám na bugy)
-
Hotwire
Addict
ano je...akurat si odmysli commandera a posielanie zasob a delostrelectva..inac je to viacmenej to iste....btw ludia aj vam 64 mapy laguju? dneska som skusal nejaku dat, ale dost to laguje
...a celkovo dneska mi aj ostatne servery obcas zalaguju, nerobia s tym nieco?
Nezvelicujes?Daggertail napísal:
i5 2400,4gb ram, GTX 560Ti 2gb a ide to na ultra vzdy plynulo (teda nad 40fps), len raz som si vsimol, ze mi to kleslo pod 30 a to v operation metro hned potom, co tie stihacky urobia dieru do metra, vtedy tam je dost dymu a tak...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Plánujem si to kúpiť ale mám zopár otázok:
Aká je HW náročnosť? Čítal som že sú strašné výkyvy výkonu pri mapách.
Aká je deštrukcia? Lepšia ako v BC2? V čom? Idú rúcať celé mrakodrapy?
SP kampaň je aká? V BC2 bola strašne nudná..
Nožík funguje ako? V BC2 bol veľmi divný, killoval aj cez steny a tak.
Ako funguje battle log? Dám spustiť hru, otvorí sa mi web, tam si vyberiem server a spustí sa my hra?
Aký je rozdiel medzi DX10 a 11?
Aká je HW náročnosť? Čítal som že sú strašné výkyvy výkonu pri mapách.
Aká je deštrukcia? Lepšia ako v BC2? V čom? Idú rúcať celé mrakodrapy?
SP kampaň je aká? V BC2 bola strašne nudná..
Nožík funguje ako? V BC2 bol veľmi divný, killoval aj cez steny a tak.
Ako funguje battle log? Dám spustiť hru, otvorí sa mi web, tam si vyberiem server a spustí sa my hra?
Aký je rozdiel medzi DX10 a 11?
-
DeJF
Addict
Tak, deštrukcia je podla mňa na takej istej úrovni ako pri bc2, zatiaľ som tam žiaden rozdiel nenašiel ^^..a nie, nezrútiš celý mrakodrap. Kampaň je pohodová, o dosť lepšia a zábavnejšia ako u bc2. Nožík je konečne normálny a nereaguje tak spomalene ako už pri spomínanom bc2, akurát mám dákedy problém zarezať hneď dvoch po sebe, stláčam sekanie ako divý a nič sa nedeje, po pár sekundách sa to podarí 
cawte mal by som otazku ako mi bude slapa bf 3 na tychto parametroch?
DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333)
NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB)
2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM
DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333)
NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB)
2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM
-
Michaelo
Hardcore addict
MichalkoOo:
Na super extra maximum low by si to zapol no pozor na prehrievanie. Najlepšie kvalitný chladič a trochu takt CPU nech to zvládne. Ale moc FPS nečakaj. Hrať sa to ale bude dať.
All:
Naučil sa niekto ovládať stíhačky? Mne to nejako nejde a žiaden prázdny server (kde sa nikto potom nenapojí) na cvičenie nájsť neviem. Ide mi o to že keď si dám max senzitivitu je to v pohode (v tanku ju znižujem - Logitech G5 - lebo tam to lieta jak šialené) no v stíhačke niekedy nemám šancu spraviť manéver lebo už mám myš mimo podložky (mám Roccat Taito King Size a senzitivita je dosť veľká).
- ►HW náročnosť nie je hrozná. Rozbeháš to aj na dvoj jadre so starou grafickou ale na Low (stále krajšie ako na konzolách).
►Deštrukcia je lepšia ak rátaš grafickú stránku. Mrakodrap nezničíš celý (na to nemáš času a ani v reále to nedokážeš) no domy v pohode padnú na kolená.
►Kampaň bola super. V BC2 som bol rád že som ju prešiel (mal som 100 chutí tú hru odinštalovať).
►Ten knife je tak nastavený. Ak raz sekneš musíš čakať 3 sekundy kým môžeš znovu. To ma naštvalo. V BC2 som knifol aj 4ch za sebou tuto nemáš šancu dať dvoch naraz. Viac som bol spokojný s knifom v BC2 ako v BF3.
►Zapneš battle log cez web, nájdeš server a klikneš join. Hra sa zapne minimalizované a len čo sa všetko načíta tak ťa do nej hodí.
►No DX11 má lepšiu grafiku a viac FPS (niektorým narástli FPS aj o viac ako 30 po zmene DX (čítal som, čo je na tom pravdy neviem).
Na super extra maximum low by si to zapol no pozor na prehrievanie. Najlepšie kvalitný chladič a trochu takt CPU nech to zvládne. Ale moc FPS nečakaj. Hrať sa to ale bude dať.
All:
Naučil sa niekto ovládať stíhačky? Mne to nejako nejde a žiaden prázdny server (kde sa nikto potom nenapojí) na cvičenie nájsť neviem. Ide mi o to že keď si dám max senzitivitu je to v pohode (v tanku ju znižujem - Logitech G5 - lebo tam to lieta jak šialené) no v stíhačke niekedy nemám šancu spraviť manéver lebo už mám myš mimo podložky (mám Roccat Taito King Size a senzitivita je dosť veľká).
Stihacka sa mysou neda poriadne ovladat, ako tak to ide na klavesnici, ale to je skor iba na lietanie a nie triafanie sa niekam s gulometom (co je na zaciatku dolezite, kedze nemas rakety). Tym padom ostava iba joystick, s tym to ide celkom dobre 
-
hojko
Site Admin
Pingu1nSVK: V BF2 sa mi pacila funkcia commandera a aj niektore mapky (cast z nich bola z mappacku, ktory sa hraval na Antik serveroch) tieto mapky v BF3 mi nie su uz tak po chuti, polovica z nich je tusim nocna mapa, chyba mi tam aj pripadny sneh... Ako nastupcu to urcite mozno povazovat a zabava je to dobra, ale potrva este par mesiacov, kym vyjde par patchov a doladia hru do takej podoby, aby si to clovek mohol zahrat bez nervov a frustracii.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm BF2 som nikdy nehral. Podoba sa to na EMPIRES (HalfLife2 mod)? Tiez tam je commander v jeho super aute, stavia budovy, vyvija upgrady pre tanky a pod.
Ja som s BF3 spokojny. je tam dost fajn veci a na tie nocne mapy pouzivaj zameriavac s night vision. Ale sneh by sa tam pacil aj mne.
Ja som s BF3 spokojny. je tam dost fajn veci a na tie nocne mapy pouzivaj zameriavac s night vision. Ale sneh by sa tam pacil aj mne.
-
hojko
Site Admin
Ako funguju tie dementne squady??? Chcem sa pridat trebars do tretieho squadu, klikam na to a nic. Ked chcem vystupit zo squadu, tak kliknem na leave a je po probleme. Ale ani za krista neviem ako sa vstupi do squadu, lebo mozem x-krat klikat, dam deploy a aj tak nic, hodi ma na zakladnu a som ako free hrac bez squadu.