BattleField 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
stuka
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: BattleField 3

Príspevok od používateľa stuka »

tak som konecne zistil svoje heslo a pridal sa na hojko platoon :P (kapor_sk)
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Problem som vyriesil a na pocudovanie mi to ide na notebooku bez antialiasingu vsetko naplno :)
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Hra to niekto na i5 2500k ngtx 560 ti 8gb ram? Ak ano kolko fps ide na ultra?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ja mam i7 a 580 takze neviem ci to bude relevantne, ale na ultra mi to vobec neseka
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ja mam i5 2500K, ATi 6970 a 4 GB RAM (mal by som 8 ale nejde mi 3ti a 4ty slot). Vsetko na ultra len som vypol Motion blur a krasne bez sekania. Nwm kolko FPS ale rozhodne viac ako 40.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ja mám akýsi cell procesor,256 mb ramky,5 ročnú grafickú kartu a mám 30 fps ... Who's the Boss? :D

playstation 3
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

Ja tiez, ja tiez ! Akurát na 126 plazme to asi tak z 1 metra vyzera fakt na grc, ale ked si zalahnem ďalej, tak je to nadhera
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

TeaPack napísal:Hra to niekto na i5 2500k ngtx 560 ti 8gb ram? Ak ano kolko fps ide na ultra?
i5 2400,4gb ram, GTX 560Ti 2gb a ide to na ultra vzdy plynulo (teda nad 40fps), len raz som si vsimol, ze mi to kleslo pod 30 a to v operation metro hned potom, co tie stihacky urobia dieru do metra :D , vtedy tam je dost dymu a tak...
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pingu1nSVK »

Dám Vám jednu takú dosť divnú otázku :D

Podla Vás je toto naozajstný nástupca BF2???? Ako myslím gameplayom.... (Nepozerám na bugy) :D
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Je.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ano je...akurat si odmysli commandera a posielanie zasob a delostrelectva..inac je to viacmenej to iste....btw ludia aj vam 64 mapy laguju? dneska som skusal nejaku dat, ale dost to laguje :( ...a celkovo dneska mi aj ostatne servery obcas zalaguju, nerobia s tym nieco?
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Daggertail napísal:
i5 2400,4gb ram, GTX 560Ti 2gb a ide to na ultra vzdy plynulo (teda nad 40fps), len raz som si vsimol, ze mi to kleslo pod 30 a to v operation metro hned potom, co tie stihacky urobia dieru do metra :D , vtedy tam je dost dymu a tak...
Nezvelicujes? :D Niektori ludia mi hovoria ze s GTX 560 Ti sa nedostanem nad 40 FPS v multaku s ultra nstavenim....tak nevem co je na tom pravdy.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Plánujem si to kúpiť ale mám zopár otázok:
Aká je HW náročnosť? Čítal som že sú strašné výkyvy výkonu pri mapách.
Aká je deštrukcia? Lepšia ako v BC2? V čom? Idú rúcať celé mrakodrapy?
SP kampaň je aká? V BC2 bola strašne nudná..
Nožík funguje ako? V BC2 bol veľmi divný, killoval aj cez steny a tak.
Ako funguje battle log? Dám spustiť hru, otvorí sa mi web, tam si vyberiem server a spustí sa my hra?
Aký je rozdiel medzi DX10 a 11?
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Tak, deštrukcia je podla mňa na takej istej úrovni ako pri bc2, zatiaľ som tam žiaden rozdiel nenašiel ^^..a nie, nezrútiš celý mrakodrap. Kampaň je pohodová, o dosť lepšia a zábavnejšia ako u bc2. Nožík je konečne normálny a nereaguje tak spomalene ako už pri spomínanom bc2, akurát mám dákedy problém zarezať hneď dvoch po sebe, stláčam sekanie ako divý a nič sa nedeje, po pár sekundách sa to podarí :D
du5dy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa du5dy »

cawte mal by som otazku ako mi bude slapa bf 3 na tychto parametroch?

DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333)
NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB)
2 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MichalkoOo:
  • ►HW náročnosť nie je hrozná. Rozbeháš to aj na dvoj jadre so starou grafickou ale na Low (stále krajšie ako na konzolách).
    ►Deštrukcia je lepšia ak rátaš grafickú stránku. Mrakodrap nezničíš celý (na to nemáš času a ani v reále to nedokážeš) no domy v pohode padnú na kolená.
    ►Kampaň bola super. V BC2 som bol rád že som ju prešiel (mal som 100 chutí tú hru odinštalovať).
    ►Ten knife je tak nastavený. Ak raz sekneš musíš čakať 3 sekundy kým môžeš znovu. To ma naštvalo. V BC2 som knifol aj 4ch za sebou tuto nemáš šancu dať dvoch naraz. Viac som bol spokojný s knifom v BC2 ako v BF3.
    ►Zapneš battle log cez web, nájdeš server a klikneš join. Hra sa zapne minimalizované a len čo sa všetko načíta tak ťa do nej hodí.
    ►No DX11 má lepšiu grafiku a viac FPS (niektorým narástli FPS aj o viac ako 30 po zmene DX (čítal som, čo je na tom pravdy neviem).
du5dy:
Na super extra maximum low by si to zapol no pozor na prehrievanie. Najlepšie kvalitný chladič a trochu takt CPU nech to zvládne. Ale moc FPS nečakaj. Hrať sa to ale bude dať.

All:
Naučil sa niekto ovládať stíhačky? Mne to nejako nejde a žiaden prázdny server (kde sa nikto potom nenapojí) na cvičenie nájsť neviem. Ide mi o to že keď si dám max senzitivitu je to v pohode (v tanku ju znižujem - Logitech G5 - lebo tam to lieta jak šialené) no v stíhačke niekedy nemám šancu spraviť manéver lebo už mám myš mimo podložky (mám Roccat Taito King Size a senzitivita je dosť veľká).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Stihacka sa mysou neda poriadne ovladat, ako tak to ide na klavesnici, ale to je skor iba na lietanie a nie triafanie sa niekam s gulometom (co je na zaciatku dolezite, kedze nemas rakety). Tym padom ostava iba joystick, s tym to ide celkom dobre :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pingu1nSVK: V BF2 sa mi pacila funkcia commandera a aj niektore mapky (cast z nich bola z mappacku, ktory sa hraval na Antik serveroch) tieto mapky v BF3 mi nie su uz tak po chuti, polovica z nich je tusim nocna mapa, chyba mi tam aj pripadny sneh... Ako nastupcu to urcite mozno povazovat a zabava je to dobra, ale potrva este par mesiacov, kym vyjde par patchov a doladia hru do takej podoby, aby si to clovek mohol zahrat bez nervov a frustracii.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmmm BF2 som nikdy nehral. Podoba sa to na EMPIRES (HalfLife2 mod)? Tiez tam je commander v jeho super aute, stavia budovy, vyvija upgrady pre tanky a pod.
Ja som s BF3 spokojny. je tam dost fajn veci a na tie nocne mapy pouzivaj zameriavac s night vision. Ale sneh by sa tam pacil aj mne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako funguju tie dementne squady??? Chcem sa pridat trebars do tretieho squadu, klikam na to a nic. Ked chcem vystupit zo squadu, tak kliknem na leave a je po probleme. Ale ani za krista neviem ako sa vstupi do squadu, lebo mozem x-krat klikat, dam deploy a aj tak nic, hodi ma na zakladnu a som ako free hrac bez squadu.
Napísať odpoveď