Čím radšej cestujete, vlakom či autobusom ?
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Určite radšej vlak, aj keď na výber veľmi nemám...
...si pamätám, ako som cestoval na čiernu horu volákym mikrobusom a starý kkt predomnou si trochu sklopil operadlo a ja som musel mať nohy si 24 hodín v uličke....no jedna báseň 
Príspevok ako pre mňabrm napísal:jj.. tieto miesta doporučujem dlháňom, bo môžu vystrieť nohy do uličky...
no neviem..
asi ten vlak je fajn, aj ked sice stoji pri kazdom strome ale je to take priestrannejsie..
zase ani bus nie je zly, podla toho ze aky.. ak nejaky storocny co ma vyfuk dnuka a nie von, tak to je potom blbe.. ako tu bolo spomenute Student Agency ma paradny bus.. v tom som sa este neviezol.. asi by som ho uprednostnil pred vlacikom
asi ten vlak je fajn, aj ked sice stoji pri kazdom strome ale je to take priestrannejsie..
zase ani bus nie je zly, podla toho ze aky.. ak nejaky storocny co ma vyfuk dnuka a nie von, tak to je potom blbe.. ako tu bolo spomenute Student Agency ma paradny bus.. v tom som sa este neviezol.. asi by som ho uprednostnil pred vlacikom
-
in your world
Light Star
ja radšej mám vlak,je priestrannejší ako bus,zvyčajne má väčšie okná na vyvetranie(hlavne v lete).nemám rada tie nové busy,malé okienka,klíma nepomáh, síce je krajší a lepší ale toto zvorali.stále je cez špičku napchaný(sad),človek v ňom ide odpadnúť.vydíchaný vzduch,všetci naokolo spotený.3/4 svijho doterajšieho života som strávila cestovaním v buse.hrozné.
Re: Čím radšej cestujete, vlakom či autobusom ?
viem, ze otvaram staru temu, ale IMO by bola nova zbytocna
chcem si kupit miestenku na spoj prevadzkovany Slovak Lines, len netusim ako si vyberiem sedadlo, lebo sediet za soferom, co sa mi uz par krat u SL stalo, rozhodne nechcem... na stranke to jednoznacne zobrazene nie je, minimalne v Chrome nie...
chcem si kupit miestenku na spoj prevadzkovany Slovak Lines, len netusim ako si vyberiem sedadlo, lebo sediet za soferom, co sa mi uz par krat u SL stalo, rozhodne nechcem... na stranke to jednoznacne zobrazene nie je, minimalne v Chrome nie...
Myslím, že je to tak, že šofér vždy vyhradí určitý počet miest, na ktoré má niekto miestenku hneď vpredu, ale ty nebudeš mať povinnosť si sadnúť na toto miesto, ak bude voľné aj niekde inde. Proste to miesto je vyhradené kvôli tomu, aby si mal istotu, ako majiteľ miestenky, že si budeš mať kam sadnúť.jackb napísal:viem, ze otvaram staru temu, ale IMO by bola nova zbytocna
niektore linky nemusia mat urcene sedadlo, mas len miestenku a sofer ta usadi
ja keď som si na bus kupovala miestenku, tak mala presne vyhradené miesto a keďže sme lístok kupovali na stanici, tak nám aj povedala, kde v autobusi sa to miesto nachádza. a išli sme Slovak lines, ak si dobre pamätám (konkrétne NR- Rožňava)
zuzanuska, cez cele mesto rozhodne neplanujem ist kupit kus papiera, ktory mi s jednym udajom, ktory ovplyvnit nemozem, ktory mi moze vyliezt z tlaciarne pod stolom 
chalani, ono to generuje cisla od 1 do n (n=poctu miest v danom vozidle), takze sofer tie miesta oznaci. len moznost vyberu cisla online nie je. a nastupit na tretej zastavke linky a vyhodit niekoho z miesta, ktore mi je sympatickejsie by bolo dost blbe
chalani, ono to generuje cisla od 1 do n (n=poctu miest v danom vozidle), takze sofer tie miesta oznaci. len moznost vyberu cisla online nie je. a nastupit na tretej zastavke linky a vyhodit niekoho z miesta, ktore mi je sympatickejsie by bolo dost blbe