Čím radšej cestujete, vlakom či autobusom ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý dopravný prostriedok máte radšej ?

Vlak
108
67%
Autobus
38
23%
Necestujem verejnou dopravou, mám auto.
16
10%

Celkom hlasov: 162

profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Ja radsej cestujem vlakom, je to ovela pohodlnejsie, je tam viac priestoru. Hoci busom som uz nacestoval tisicky kilometrov a uz som si nasiel nejake tie najpohodlnejsie pozicie :D :D :D v ulicke medzi sedadlami je najlepsie, odporucam :wink: :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

profik napísal:v ulicke medzi sedadlami je najlepsie, odporucam :wink: :D
jj.. tieto miesta doporučujem dlháňom, bo môžu vystrieť nohy do uličky.. a zároveň všetkým babám, ktoré chodia pravidelne každých 30min na wc.. ;)
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Určite radšej vlak, aj keď na výber veľmi nemám... :D
brm napísal:jj.. tieto miesta doporučujem dlháňom, bo môžu vystrieť nohy do uličky...
Príspevok ako pre mňa :lol: ...si pamätám, ako som cestoval na čiernu horu volákym mikrobusom a starý kkt predomnou si trochu sklopil operadlo a ja som musel mať nohy si 24 hodín v uličke....no jedna báseň :?
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

no neviem..
asi ten vlak je fajn, aj ked sice stoji pri kazdom strome ale je to take priestrannejsie..
zase ani bus nie je zly, podla toho ze aky.. ak nejaky storocny co ma vyfuk dnuka a nie von, tak to je potom blbe.. ako tu bolo spomenute Student Agency ma paradny bus.. v tom som sa este neviezol.. asi by som ho uprednostnil pred vlacikom :P
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Určite autobusom. To je moja jediná dopravná láska, autobus. :D Hlavne Ikarusy 280, spoľahlivé a nedobytné tanky! Ale aj Karosy sú v pohode, hlavne plyňaky ktoré jazdia v Košiciach. :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Elektrickaaa :P !
alfo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alfo »

vlakom-pohodlnejsie , hlavne na dlhsie trasy :)
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

ja radšej mám vlak,je priestrannejší ako bus,zvyčajne má väčšie okná na vyvetranie(hlavne v lete).nemám rada tie nové busy,malé okienka,klíma nepomáh, síce je krajší a lepší ale toto zvorali.stále je cez špičku napchaný(sad),človek v ňom ide odpadnúť.vydíchaný vzduch,všetci naokolo spotený.3/4 svijho doterajšieho života som strávila cestovaním v buse.hrozné.
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

VLAK 4EVER
profik napísal: a uz som si nasiel nejake tie najpohodlnejsie pozicie :D :D :D v ulicke medzi sedadlami je najlepsie, odporucam :wink: :D
nj tam sa fakt dobre sedi :D si pametam ked som isiel autobusom,jedna holka sa tam porigala a vsetko tieklo po tej ulicke.To bola teda haluz :smt078
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Ja sa rad vozim na vlaciku :)

Lebo nie su tam take tlacenice ako su casto v busoch, neni sanca stretnut nervozneho sofera, ktory vynada, ked mu das 50 haliernik. Aj ked je najlepsie mat vlastne auto vlaky su na dopravu dobre a pohodlne... Aspon ja si to tak myslim :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

mam starych rodicov zelezniciarov, ale vlaky su vseobecne pohodlnejsie...na trati Brati-slava-Trencin-Kosice a spat :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Čím radšej cestujete, vlakom či autobusom ?

Príspevok od používateľa jackb »

viem, ze otvaram staru temu, ale IMO by bola nova zbytocna

chcem si kupit miestenku na spoj prevadzkovany Slovak Lines, len netusim ako si vyberiem sedadlo, lebo sediet za soferom, co sa mi uz par krat u SL stalo, rozhodne nechcem... na stranke to jednoznacne zobrazene nie je, minimalne v Chrome nie...
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

jackb napísal:viem, ze otvaram staru temu, ale IMO by bola nova zbytocna

chcem si kupit miestenku na spoj prevadzkovany Slovak Lines, len netusim ako si vyberiem sedadlo, lebo sediet za soferom, co sa mi uz par krat u SL stalo, rozhodne nechcem... na stranke to jednoznacne zobrazene nie je, minimalne v Chrome nie...
Myslím, že je to tak, že šofér vždy vyhradí určitý počet miest, na ktoré má niekto miestenku hneď vpredu, ale ty nebudeš mať povinnosť si sadnúť na toto miesto, ak bude voľné aj niekde inde. Proste to miesto je vyhradené kvôli tomu, aby si mal istotu, ako majiteľ miestenky, že si budeš mať kam sadnúť.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

niektore linky nemusia mat urcene sedadlo, mas len miestenku a sofer ta usadi
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

ja keď som si na bus kupovala miestenku, tak mala presne vyhradené miesto a keďže sme lístok kupovali na stanici, tak nám aj povedala, kde v autobusi sa to miesto nachádza. a išli sme Slovak lines, ak si dobre pamätám (konkrétne NR- Rožňava)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

zuzanuska, cez cele mesto rozhodne neplanujem ist kupit kus papiera, ktory mi s jednym udajom, ktory ovplyvnit nemozem, ktory mi moze vyliezt z tlaciarne pod stolom ;)

chalani, ono to generuje cisla od 1 do n (n=poctu miest v danom vozidle), takze sofer tie miesta oznaci. len moznost vyberu cisla online nie je. a nastupit na tretej zastavke linky a vyhodit niekoho z miesta, ktore mi je sympatickejsie by bolo dost blbe :)
Napísať odpoveď