BattleField 3
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
V noci som hral Metro, klasika 32 hracov, ziadny extra skill tam nehral, prijatelne timova hra (aspon v mojom squade). Hral som za medica a venoval som sa najma ozivovaniu a lekarnickam, takze hoci som mal mozno 10 zabiti a 5 smrti, mal som okolo 9800 bodov nahranych a zrazu kick, absolutne neviem za co, pretoze sme hrali cely cas v jednom zlozeni v squade, bol to infantry server a RPG tam nikto nepouzival, friendly fire bolo vypnut. Potesi, ked clovek dostane bezdovodny kick, hlavne pri tom pocte bodov a oceneni, ktore by po skonceni mapky nasledovalo. Dnes pozeram statistiky a pripisalo len tych okolo 9800 bodov, takze po kicknuti to neberie ziadne ocenenia za ozivovanie a pod.
presne toto sa mi stalo teraz.. epic.
-
Michaelo
Hardcore addict
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 352061304/
Tomu sa hovorí lamy. Človek napíše aby sa nerespawnovali a oni mi dajú kick keď už bol koniec (mali sme 4 tickety).
Poriadne lamy.
Ako vidím tak asi chodíme na ten istý server (mám ešte jeden, sú len dva bez RPG).
Takto som mohol mať 20.000 bodov (možno). Dosť ma naštvali.
Tomu sa hovorí lamy. Človek napíše aby sa nerespawnovali a oni mi dajú kick keď už bol koniec (mali sme 4 tickety).
Poriadne lamy.
Ako vidím tak asi chodíme na ten istý server (mám ešte jeden, sú len dva bez RPG).
Takto som mohol mať 20.000 bodov (možno). Dosť ma naštvali.
-
Hotwire
Addict
asi si parkrat zabil admina a on to psychicky neuniesolhojko napísal:V noci som hral Metro, klasika 32 hracov, ziadny extra skill tam nehral, prijatelne timova hra (aspon v mojom squade). Hral som za medica a venoval som sa najma ozivovaniu a lekarnickam, takze hoci som mal mozno 10 zabiti a 5 smrti, mal som okolo 9800 bodov nahranych a zrazu kick, absolutne neviem za co, pretoze sme hrali cely cas v jednom zlozeni v squade, bol to infantry server a RPG tam nikto nepouzival, friendly fire bolo vypnut. Potesi, ked clovek dostane bezdovodny kick, hlavne pri tom pocte bodov a oceneni, ktore by po skonceni mapky nasledovalo. Dnes pozeram statistiky a pripisalo len tych okolo 9800 bodov, takze po kicknuti to neberie ziadne ocenenia za ozivovanie a pod.
-
hojko
Site Admin
Michaelo: Ja si servre neukladam, vzdy si beriem take, kde je vela hracov, maju punkbuster, su ranked, obcas hardcore zvolim, pri metre je zakazane RPG alebo ked chcem hrat s tankom, tak si dam do filtra slovo fast.
-
Michaelo
Hardcore addict
No vieš na koľkých serverov už som bol a nikde nebolo zakázané RPG? Našiel som len 2 tak som ich aj uložil.
Tiež ak chcem hrať v stíhačkách tak dávam FAST a keď umriem tak 1 sekundu po možnosti spawnu sa spawne aj stíhačka
Hmmm už 2x mi prestal program pracovať. Vždy keď sa mi darilo v stíhačkách. WTF? Do teraz mi to padlo len 2x (1x pri štarte a raz Disconnected) za 2 týždne.
Tiež ak chcem hrať v stíhačkách tak dávam FAST a keď umriem tak 1 sekundu po možnosti spawnu sa spawne aj stíhačka
Hmmm už 2x mi prestal program pracovať. Vždy keď sa mi darilo v stíhačkách. WTF? Do teraz mi to padlo len 2x (1x pri štarte a raz Disconnected) za 2 týždne.
-
lekoklatik
VIP
Dinosaurus nájdený.
-
freax_xo
Zablokovaný
To teapack neprežije
zatial sa im to trollovanie darí 
[youtube]RlPuXcecnQE[/youtube]
natacane v halfsize, ale da sa to pozerat
natacane v halfsize, ale da sa to pozerat
Inac pozeral niekto VGA? To ze Game of The Year sa stal Skyrim este pochopim. Ale to ze za Best FPS sa stala hra ktora uz 6 rokov predvadza to iste tak ma skoro seklo. Pri tom BF3 bol nominovany a skoncil druhy.
-
xH4wK
vsetko sa da kupit..
//btw cochvila mi dojde nova doska Rampage IV Formula ku ktorej dostanem BF3 kod takze budem predavat, kto by chcel nech da vediet
//btw cochvila mi dojde nova doska Rampage IV Formula ku ktorej dostanem BF3 kod takze budem predavat, kto by chcel nech da vediet
aka bude cena ?H@wk napísal:vsetko sa da kupit..
-
Runes
Addict
a aka to bdue verziaH@wk napísal:vsetko sa da kupit..
-
Michaelo
Hardcore addict
Tipujem ze to moze byt ceska verzia
A na alze BF3 dostanes k viacerym produktom.
-
xH4wK
pochybujem ze to dal na prvy pokus ... podla mna ma za sebou stovky takych striel a tato mu vysla 
-
Anubis-artS
Light Expert
Tak po dlhej dobe môžem povedať že hra mi zatial ani raz nepadla, jediná vec čo mi dosť vadí je že keď chcem prejsť v hre cez nejaký menší kameň (taký vysoký ako jeden schod na schodisku) tak musím vždy vyskočiť a niekedy ma to dosť zdržuje, hlavne keď utekám pre niekym 
-
Hotwire
Addict
hej tiez som si vsimol ze na mnohych miestach im blbnu geodata...napr na teheran highway sa dokonca nedalo vojst do jednej otvorenej garaze! a stalo ma to jednu zbytocnu smrt 
mne sa tak zbugli, ze som zostal zaseknuty v limbe pod Grand Bazarom..
Tak ako toto je moc. NO RPG ON INFANTRY server. Sakra padam na damavande z hora otvorim padak akurat okolo mna prechadzal venom tak som teda nanho vystrelil so SMAWom zabil som gunnera a mam kick. Toto asi admini trosku nedomysleli