Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
dudo: to je kritika... len v nej treba vedieť čítať... keby na tých fotkách bolo niečo zlé iba v jednom smere - napíšem konkrétne čo... ale tie fotky čo sem dával nemali nič... kompo priemerná, expo mohla byť lepšia, objekty na fotkách nezaujímavo nafotené alebo nič nehovoriace, žiadny dej, žiadna akcia...
chcel som iWinovi naznačiť iba to, že nech si premyslí čo sem dať a čo mu k tomu asi povieme... ide o to, že sem v relatívne krátkom časovom slede šupol 3x svoje výcvaky bez toho aby som tam videl nejaký pokrok a proste mi to prišlo mierne otravné... radšej keby sem hodil niečo po 2 mesiacoch ale s viditeľným pokrokom alebo aspoň pokusom o niečo...
ako si si mohol všimnúť, tak väčšina ľudí sa tu riadi heslom buď "aha čo sa mi podarilo nafotiť, na toto som hrdý" alebo "som nováčik a zatiaľ som nafotil toto - čo mi k tomu poviete? (a potom sa odmlčia a ďalšie fotky od nich vidíš až po čase a vidíš rozdiel)" .... a nie "aaaa, aha čo som dneska mobilom na hajzli nafotil"
chcel som iWinovi naznačiť iba to, že nech si premyslí čo sem dať a čo mu k tomu asi povieme... ide o to, že sem v relatívne krátkom časovom slede šupol 3x svoje výcvaky bez toho aby som tam videl nejaký pokrok a proste mi to prišlo mierne otravné... radšej keby sem hodil niečo po 2 mesiacoch ale s viditeľným pokrokom alebo aspoň pokusom o niečo...
ako si si mohol všimnúť, tak väčšina ľudí sa tu riadi heslom buď "aha čo sa mi podarilo nafotiť, na toto som hrdý" alebo "som nováčik a zatiaľ som nafotil toto - čo mi k tomu poviete? (a potom sa odmlčia a ďalšie fotky od nich vidíš až po čase a vidíš rozdiel)" .... a nie "aaaa, aha čo som dneska mobilom na hajzli nafotil"
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
narazam na to, ze profesional znamena:
takych ludi tu spocitas na jednej ruke, nehovoriac o tom, ze prave oni tu nahravaju asi minimum fotiekčlovek ktorý športuje alebo vykonáva inú činnosť za peniaze, ako svoje povolanie...
myslím, že ti bude stačiť jeden prst... jediný profi fotograf si tu myslím ty... ja si tým iba privyrábam a primárne stále študujem a jin foťáky predáva, nie aby dačo fotil radšej...
-
chlapec10
Addict
klm foti nightlife, fotil stuzkovu, predpokladam ze nie zadarmo
mozno jediny 100% som ja, ale nemeni to nic na veci su tu viacery ludia co to robia niekedy za penize alebo zcasti...
PS: dobry predajca fototechniky vacsinou aj fotit vie, resp dost to napomoze jeho odbornosti, a jin pre mna v minulosti pracoval
PS: dobry predajca fototechniky vacsinou aj fotit vie, resp dost to napomoze jeho odbornosti, a jin pre mna v minulosti pracoval
nj, to je tiež pravda... a jin - viem viem že fotil aj pre teba... ja len podpichujem, aby som ho nasral keď si to tu v pondelok prečíta... 
Ach jaj... škoda, že tu pár mojich fotiek vyvolalo toto...
Každopádne ja som podla mňa zobral Makiho kritiku (aj ostatných) v pohode
tak dávam sem poslednú tohto roku...
áno viem,že to nie je 100% ostré... a že možno sa väčšine nebude páčiť tenn hardlight v tvári.. aj tak dúfam, že niekto okritizuje aj ostatné veci (ak nejaké)
PS: Makimu slubujem, že toto je posledná fotka odomňa v dohladnom čase kým sa to nezlepší
Každopádne ja som podla mňa zobral Makiho kritiku (aj ostatných) v pohode
tak dávam sem poslednú tohto roku...
áno viem,že to nie je 100% ostré... a že možno sa väčšine nebude páčiť tenn hardlight v tvári.. aj tak dúfam, že niekto okritizuje aj ostatné veci (ak nejaké)
PS: Makimu slubujem, že toto je posledná fotka odomňa v dohladnom čase kým sa to nezlepší
-
chlapec10
Addict
no vidis.... na takuto fotku ti nepovie nikto ani pol slova ze to tu nema co hladat
takze asi to na nieco dobre predsa len dobre bolo
ostre svetlo neni az take tragicke ako ten tien cez pol tvare
aby som nebol OT, pridavam aj ja jednu ktoru som si spravil na rozlucku s vernym telom

fotka je tuctova, nekvalitna, a teraz mozu ist hateri do mna
aby som nebol OT, pridavam aj ja jednu ktoru som si spravil na rozlucku s vernym telom
fotka je tuctova, nekvalitna, a teraz mozu ist hateri do mna
aha fotka... jedine škoda toho ksichtu - ani nie to tvrdé svetlo ako ten tieň cez pol tváre... na takýto štýl fotiek sa mi (mne osobne) hardlight hodí...
// d3s ide do papa... len sa budem mega smiať ak nikon zatrolí a na PMA tú D4 nevydá
// d3s ide do papa... len sa budem mega smiať ak nikon zatrolí a na PMA tú D4 nevydá
-
xH4wK
Strasna fotka, uz sem radsej nic nedavajchlapec10 napísal: fotka je tuctova, nekvalitna, a teraz mozu ist hateri do mna
Si sa chcel chlapec10 len pochvalit technikou?!
-
chlapec10
Addict
ani nie... lebo polku tej techniky uz nemam
skor to bolo preto aby moj post nebol zmazany ako OT....
-
masterdead
SysAdmin
Nie som moc spokojný s výsledkom, hmla a dym pokazila takmer 80% záberov.
Takže moje výsledky, nieje to najlepšie, no mne sa to celkom páči
Poriadne tam nebolo ani kde fotiť.
Postupne nahrám viac foto.
// Všetky fotky stratili dosť extrémne na kvalite keď som ich sem nahral, napr na tej poslednej su tie machule na pravo, inak tam je komplet čierne pozadie.
Postupne nahrám viac foto.
// Všetky fotky stratili dosť extrémne na kvalite keď som ich sem nahral, napr na tej poslednej su tie machule na pravo, inak tam je komplet čierne pozadie.
-
chlapec10
Addict
skoda neostrosti tej prvej... bola by mega- super
... ale ani tie dalsie nie su tragicke
tu nejake moje http://bit.ly/rOxPeC
tu nejake moje http://bit.ly/rOxPeC
Ta neostrosť na prvej ma tak serie, že si to nevieš ani predstaviť
Musel som buchnúť do stativu, snáď na budúci rok to bude lepšie. 
//chlapec10 pekné foto
//chlapec10 pekné foto
-
hojko
Site Admin
Verim, ze sa vsetci s fotkami zapojite do fotosutaze: http://www.hojko.com/fotosutaz-9-kolo-v ... 66079.html
-
chlapec10
Addict
nejak to tu vymrelo
tak to ozivim, pochvala potesi, vecna kritika este viac 
hanzel škaredý... super fotka... TK, kompo, aj moment výborné 
Jedna moja z koncertu nejakej klasickej hudby (fotky pre kamoša, ktorý je v tej skupine)
-
klm16
Medium Professional
fakt to tu upadá....
nemám čo nové prispieť tak som urobil nejaký výber z fotiek ktoré robím pre pokec....
čiže môj pohľad na nightlife
foto su stiahnute z FB, teda nemajú exif....
nemám čo nové prispieť tak som urobil nejaký výber z fotiek ktoré robím pre pokec....
čiže môj pohľad na nightlife
foto su stiahnute z FB, teda nemajú exif....