Kde sa daju najst normalne dievcata?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Kde sa daju najst normalne dievcata?
Skoda,ze z mobilu ti neviem dat karmu. Bolo uz naozaj na case. Dakujem. A myslim,ze za vsetkych zucastnenych.
Kde nájsť normálne dievča ?
Už dlhšiu dobu sa zamýšlam nad tým kde nájsť normálne dievča (neni každý piatok opitá a nevyspala sa s každým kto jej povedal že má pekné oči)...Problém je v tom že nechodím na žiadny krúžok iba do školy a naspäť. Mám 19rokov, frajerky som mal ale vždy chceli oni mňa nie ja ich...Chcel by som si nájsť normálne dievča na vážny vzťah...Poradťe kde nájsť alebo zoznámiť sa...MHD,Vlakom nechodím,99% prípadov autom a sám. 
Naposledy upravil/-a jin v 23 jan 2012, 10:37, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Témy zlúčené
Dôvod: Témy zlúčené
Re: Kde nájsť normálne dievča ?
och, chodis autom sam, nikam inam iba do skoly a nazad a cudujes sa ze si sam a nevies si najst normalnu babu
myslis ze chyba je v babách?
//autoeditácia príspevku (22 Jan 2012, 14:11)
este ta nenapadlo vyhliadnut si peknu, milu spoluziacku a ponuknut jej odvoz domov?
este ta nenapadlo vyhliadnut si peknu, milu spoluziacku a ponuknut jej odvoz domov?
Nie, 90% vo mne, len neviem kde najst normalne dievca...Diskoteka to asi nebude
na disky chodia aj normalne baby 
CheZteR napísal:och, chodis autom sam, nikam inam iba do skoly a nazad a cudujes sa ze si sam a nevies si najst normalnu babumyslis ze chyba je v babách?
keby mám spolužiačky v triede tak by som aj navrhol...
-
vonjose
Expert
Takýchto tém tu už bolo. Skús pohľadať.
To je úplne o náhode kde a ako niekoho stretneš. Nemáš dáke záujmy? Nejaký šport alebo tak? Je milion miest kde môžeš niekoho spoznať, len treba vyjsť von.
To je úplne o náhode kde a ako niekoho stretneš. Nemáš dáke záujmy? Nejaký šport alebo tak? Je milion miest kde môžeš niekoho spoznať, len treba vyjsť von.
vonjose nesúhlasim, o náhode to či niekoho stretneš keď chodíš domov sám, a nechodíš sa nikde zabávať?
guapo treba ísť vonku s kamošmi na disku, zatancovať si s neakou, prípadne si niečo vypiť a ísť na vec, a keď stretneš neakú čo každému dá tak aspoň sa zabavíš
guapo treba ísť vonku s kamošmi na disku, zatancovať si s neakou, prípadne si niečo vypiť a ísť na vec, a keď stretneš neakú čo každému dá tak aspoň sa zabavíš
-
qwerty-xyz
vela normalnych bab, najdes na miestach kde ich prirodzene vela je ...vseobecne vela bab a malo chlapcov. CIZE, dievcenske skoly, dievcenske vysoke skoly a mesta ktore su vyslovene stvorene na X dievcat. mam ti ich pisat kde na slovensku take su ?
Je tam tak sialene obrovsky vyber ze kto nevidel neuveri a kto videl ma problem to zvladnut, ....
Normalne baby najdes vtedy a len vtedy, ak dojdes na akademicku podu FCHPT STU. 
No počuj ja ti dám takúto radu žiadna baba nieje tvoja vysnívaná aj keď už si myslíš že hej tak dačo ťa zarazí a musíš si zmeniť svoje sny podľa nej čiže sa prispôsobiť a pod tým slovom že "normálna" myslíš nikde sa zabávať nikdy si nič nevypiť nič na žiadnu chatu iba domov ? ..... v 19 rokoch je toto normálne !!! a ty nežiješ normálne.... zo školy domov sám na aute
my sme tak robili so spolužiakmi stretli sme dáke baby a nejdete sa zviesť ??? potom čo idete robiť nejdete sa pridať ?nejdete na čaj alebo kávu do mesta ? a tak baby su všetky normálne podla toho z akého uhlu sa na ne kukáš žiže ....Ak máš rád ty metal ... dáka počúva disko podľa teba neni normal alebo že ty sedíš doma a ona si užíva školácky život dakde na diske to neni normal ... ja poznám baby normálne ktoré si dajú 1,2 poháriky aby sa nepovedalo a sú v nálade a to patrí k životu...Zavolaj dákych kamošov v piatok choď na disku zbaľ dáku babu čo sa ti bude páčiť a potom uvidíš nesúď škatuľku podľa obalu.... Veľa báb sa správa napr keď sú s kamarátkami inak ako v skutočnosti ...chcú len na seba nalákať pozornosť zaujať a tak ale v skutočnosti sa správajú úplne inak ....chcem povedať že su možno aj normálne len sa prispôsobujú okoliu ....nenájdeš si ideálnu babu lebo vždy sa niečo stane v čom sa nezhodnete alebo dačo preto musíš svoj ideál prispôsobiť.......... aspoň takto si to myslím ja

-
axxis
Addict
to akoze vyziva a kozmetika?INsomNIA napísal:Normalne baby najdes vtedy a len vtedy, ak dojdes na akademicku podu FCHPT STU.
axxis:
FCHPT nie je skratka pre Vyzivu a kozmetiku, to snad sam uznas. Ale VYKOZ, to uz ano. Ale je to len jeden z odborov. 
Insomnia a nechodíš tam náhodou ty ? hihi
To som ich akože mal celý čas rovno pod nosom? Zajtra teda pojdem skontrolovat ten VYKOZ.INsomNIA napísal:Normalne baby najdes vtedy a len vtedy, ak dojdes na akademicku podu FCHPT STU.
- Prílohy
-
- challenge accepted.jpg (40.27 KiB) 1657 zobrazení
-
axxis
Addict
len aby som objasnil svoje vlastne myslienky tak ja som ten vykoz myslel ironickyFrikso napísal:To som ich akože mal celý čas rovno pod nosom? Zajtra teda pojdem skontrolovat ten VYKOZ.
Aby vsetci vedeli : VYKOZ je IRONIA fakulty. 
Re: Kde sa daju najst normalne dievcata?
Myslím že všade - šport, hudobná, výtvarná, disko - nájdeš aj normálne dievča, iba niekde ich je viac niekde menej. Radšej rob čo ťa baví, a pritom spoznáš dievča ktoré bavia podobné veci
Normalne dievcata sa daju najst vzdy. Treba si len najst vhodne miesto na balenie...
Klasicke diskoteky typu channels/primi/rio/havana v Bratislave (priklad, nepoznam podniky mimo BA) nebudu vzdy najvhodnejsou volbou... Teda zalezi od vas, ak od svojej buducej holky nechcete hodnoty "nechat sa pozivat a balit od cudczich mužov v piatok večer" tak su to naozaj nevhodne miesta. Sam tieto "kvality" nevyhladavam.
Ja osobne som sa zoznamil s holkami, s ktorymi som mal nasledne dlhsie vztahy dvomi sposobmi.
1. Bud cez partiu niekde vecer... vtedy sa sice jednalo o diskoteku, ale boli sme vonku ako velka skupina a holka v nej mi dokonale sadla.
2. Na ulici... Neviem ci ste to niekto skusal, ale z ulice som mal zopar skvelych vztahov. Nie je to obvykle miesto, ale na ulicu chodime vsetci, to znamena, ze je nemozne, aby som holku ktora je "moj typ" na ulici niekedy nestretol... A ak sa to stane, staci len prist, povedat jej, ze vyzera skvele, a dohodnut si s nou rande.
Klasicke diskoteky typu channels/primi/rio/havana v Bratislave (priklad, nepoznam podniky mimo BA) nebudu vzdy najvhodnejsou volbou... Teda zalezi od vas, ak od svojej buducej holky nechcete hodnoty "nechat sa pozivat a balit od cudczich mužov v piatok večer" tak su to naozaj nevhodne miesta. Sam tieto "kvality" nevyhladavam.
Ja osobne som sa zoznamil s holkami, s ktorymi som mal nasledne dlhsie vztahy dvomi sposobmi.
1. Bud cez partiu niekde vecer... vtedy sa sice jednalo o diskoteku, ale boli sme vonku ako velka skupina a holka v nej mi dokonale sadla.
2. Na ulici... Neviem ci ste to niekto skusal, ale z ulice som mal zopar skvelych vztahov. Nie je to obvykle miesto, ale na ulicu chodime vsetci, to znamena, ze je nemozne, aby som holku ktora je "moj typ" na ulici niekedy nestretol... A ak sa to stane, staci len prist, povedat jej, ze vyzera skvele, a dohodnut si s nou rande.
Už vidím ako niekto kto nikdy s dievčaťom neviedol dlhší rozhovor sa hneď s holkou zoznámi a pozve ju na randeDandy01 napísal: