Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
jaaj ty myslis gorilla glass. to je odolnost voci poskriabaniu, ktora je podla mna len reklamnym tahom. ked hodis par krat mobil do vrecka s klucami nepomozu ti ani slovenske gorily
-
mihalswk
Medium Professional
jj presne to ,.,.nemohol som dojst nato ako sa to vola ,.,.aaha no pekne teda ,.,.tak dik za rady
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2012, 14:36)
jj presne to ,.,.nemohol som dojst nato ako sa to vola ,.,.aaha no pekne teda ,.,.tak dik za rady
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2012, 14:36)
Zdravim, potrebujem poradit s kupit mobilu.
Cena okolo 130 € za pouzity model. OS jedine Android.
Ine poziadavky su zbytocne pisat asi, zatial mam vyhliadnute
HTC desire takze mu hladam ineho schopneho konkurenta za tu cenu...
Vdaka
Cena okolo 130 € za pouzity model. OS jedine Android.
Ine poziadavky su zbytocne pisat asi, zatial mam vyhliadnute
HTC desire takze mu hladam ineho schopneho konkurenta za tu cenu...
Vdaka
-
Hash
Light Expert
Zdravím, potreboval by som vedieť či sa oplatí kúpa smartphonu blackberry curve 8520 cenovo v hodnote 45€. Nemám skúsenosti s týmto typom smartphonu, tak by som bol rád, kebyže sa vyjadrí nejaký vlastník tohoto SP.
-
Thommas
Addict
Zdravíčko.
Nastal čas na výmenu mobilu. Uvažujem nad Nokiou X7 a N8. Viac sa prikláňam k N7 kvôli kovovému krytu a väčšej váhe. Potreboval by som ale vedieť pár údajov:
- vydrží baterka v tomto mobile aspoň 2 dni pri dennom hodinovom počúvaní hudby, občasnom volaní a zriedkavom internetovaní?
- dá sa povedať, že sklíčko na displeji je odolnejšie ako napr na Xperia X10, SGS II a pod.?
- zvukový výstup na slúchadlá sa dá porovnávať s napríklad Nokiou N95?
- majú vstavané reproduktory aspoň porovnateľnú hlasitosť s reproduktormi Nokie N95? Ako je to u nich zo zvukom proti N95?
- oplatí sa cenovo tento telefón?
- dá sa v internetovom prehliadači nastaviť proxy adresu?
Na čo mobil využívam: počúvanie hudby, telefonovanie, zriedka SMS a videá, ešte menej fotenie.
Máte iný nápad? Nerád by som inú značku ako Nokia alebo HTC a rád by som zostal aj pri Symbiane [a nie, nepotrebujem a nechcem žiaden Android ani WM]
Ďakujem za rady - K
odmena.
Nastal čas na výmenu mobilu. Uvažujem nad Nokiou X7 a N8. Viac sa prikláňam k N7 kvôli kovovému krytu a väčšej váhe. Potreboval by som ale vedieť pár údajov:
- vydrží baterka v tomto mobile aspoň 2 dni pri dennom hodinovom počúvaní hudby, občasnom volaní a zriedkavom internetovaní?
- dá sa povedať, že sklíčko na displeji je odolnejšie ako napr na Xperia X10, SGS II a pod.?
- zvukový výstup na slúchadlá sa dá porovnávať s napríklad Nokiou N95?
- majú vstavané reproduktory aspoň porovnateľnú hlasitosť s reproduktormi Nokie N95? Ako je to u nich zo zvukom proti N95?
- oplatí sa cenovo tento telefón?
- dá sa v internetovom prehliadači nastaviť proxy adresu?
Na čo mobil využívam: počúvanie hudby, telefonovanie, zriedka SMS a videá, ešte menej fotenie.
Máte iný nápad? Nerád by som inú značku ako Nokia alebo HTC a rád by som zostal aj pri Symbiane [a nie, nepotrebujem a nechcem žiaden Android ani WM]
Ďakujem za rady - K
-
guess.whoo
Redeemer
akozeee...chces smartphone a potrebujes nan funkcie nokie 3310 
baterka ti tolko urcite vydrzi.
odolnejsie by malo byt viac oproti vacsine konkurentov na trhu avsak realne dost pochybujem, ze sa neposkriabe ked bude bez folie vo vrecku kde su kluce a mince.
hlasitost a kvalita zvuku bude lepsia ako na N95, kedze ani to nie je hudobny telefon.
cenovo..co ja viem, mat tvoje naroky tak radsej investujem peniaze niekam inam.
a HTC nerobi so symbianom, cize ti ostava len ta nokia, a ked uz tak N8
baterka ti tolko urcite vydrzi.
odolnejsie by malo byt viac oproti vacsine konkurentov na trhu avsak realne dost pochybujem, ze sa neposkriabe ked bude bez folie vo vrecku kde su kluce a mince.
hlasitost a kvalita zvuku bude lepsia ako na N95, kedze ani to nie je hudobny telefon.
cenovo..co ja viem, mat tvoje naroky tak radsej investujem peniaze niekam inam.
a HTC nerobi so symbianom, cize ti ostava len ta nokia, a ked uz tak N8
-
Silmer
Darca
Thommas napísal: - majú vstavané reproduktory aspoň porovnateľnú hlasitosť s reproduktormi Nokie N95? Ako je to u nich zo zvukom proti N95?
Thommas: Symbian nema ziadnu buducnost, je to uz pomaly mrtva platforma. X7 aj N8 su pomale sracky. Na X7 som este nevidel jednu pozitivnu reakciu.
Aky mas momentalne mobil ? Ides kupovat novy alebo pouzity ? Aky mas rozpocet ?
Aky mas momentalne mobil ? Ides kupovat novy alebo pouzity ? Aky mas rozpocet ?
-
Thommas
Addict
guess.whoo - Prečo skôr N8 ako X7? A dôvod, prečo nechcem iný systém je ten, že istý čas som používal HTC Wildfire a aj SE Xperia X10 Mini Pro a ten Android bol veľmi nestabilný. Symbian mi vyhovuje preto, lebo dá sa povedať že je ako tak stabilný a svižný, viem čo je kde, nie sú tam dáke hlúpe grafické nadstavby a podobné bludy.
Slimer - Diki.
Rochedo - Teraz mám N95 Classic, s ktorým som nadmieru spokojný až na net. Tam je to katastrofa. Rozpočet je povedzme 380€, bude ho brať nový.
Slimer - Diki.
Rochedo - Teraz mám N95 Classic, s ktorým som nadmieru spokojný až na net. Tam je to katastrofa. Rozpočet je povedzme 380€, bude ho brať nový.
Za tolko penazi by si mohol kupit slusny mobil. Cize Android mozme uplne vylucit ? Pri Androidoch si mozes spravit root a aj graficke nadstavby sa daju zmenit.
-
Thommas
Addict
S Androidom som tak že skôr nie ako áno, ale ak je dáky model, čo by sa oplatil tak by som pouvažoval. Uvažoval som len nad jedným modelom a to Evo 3D, len ho už nevidno na sklade.
-
guess.whoo
Redeemer
no tak za 380e by som urcite nebral symbian.
http://www.ehtc.sk/htc-evo-3d-darcek-ku-objednavke.html
alebo ak nechces tyzden pockat tak priplat 10e a mas ho hned:
http://www.q-tech.sk/predaj/22714/htc-evo-3d/
tam nebudes mat naisto ziadny problem so sviznostou a podobnymi vecami. mam tam nainstalovany go exlauncher, co je launcher, ktory najviac zatazuje system, plno widgetov a ani naznak neplynulosti
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2012, 12:24)
tam nebudes mat naisto ziadny problem so sviznostou a podobnymi vecami. mam tam nainstalovany go exlauncher, co je launcher, ktory najviac zatazuje system, plno widgetov a ani naznak neplynulosti
//autoeditácia príspevku (28 Jan 2012, 12:24)
-
Thommas
Addict
No neviem, to HTC ma nenadchlo. Ak by som chcel zostať pri Symbiane, dobrá voľba je tá X7, alebo je aj lepšia možnosť?
Ked chces silou mocou Symbian, tak X7 a N8 su v podstate rovnake mobily. Len je tam iny vzhlad. Podla mna by ti vyhovovala aj Nokia 701. Ma to 1Ghz CPU, 512 RAM a novy Symbian Belle. Dobry audio vystup: to si mozes pozriet na tejto stranke http://www.gsmarena.com/nokia_701-review-660p5.php
Vydrz ti da 2-3 dni podla recenzii. Fotak ma slabsi a bez autofokusu ale pises ze fotak u teba neni podstatny.
// X7, N8 aj 701 maju Gorilla Glass, ktory je pouzity aj pri SGS2. Cize odolnost sklicka bude rovnaka.
/// ci sa oplati cenovo ? Tak za X7 a N8 urcite nie
Zastaraly HW. Ako keby si tie peniaze vyhodil cez okno. 701 je uz sa prijatelnejsiu cenu.
Vydrz ti da 2-3 dni podla recenzii. Fotak ma slabsi a bez autofokusu ale pises ze fotak u teba neni podstatny.
// X7, N8 aj 701 maju Gorilla Glass, ktory je pouzity aj pri SGS2. Cize odolnost sklicka bude rovnaka.
/// ci sa oplati cenovo ? Tak za X7 a N8 urcite nie
Hudobný mobil
Potrebujem poradiť nejaký dobrý hudobný mobil so silným zabudovaným reprákom a najlepšie ak je k nemu aj nejaký menší reprák ktorý sa dá pripojiť k mobilu viete čo myslím nie? 
Sorry ak som zle zaradil tému som tu len pár dní a tak sa tu ešte veľmi nevyznám
Sorry ak som zle zaradil tému som tu len pár dní a tak sa tu ešte veľmi nevyznám
-
D_I_C_K
Light Professional
Re: Hudobný mobil
Chceš byť chodiaci Jukebox?:..repraky na mobil sa daju zohnat podla typu mobiliu a co sa tyka kvality mobiloveho repraku?..no 100W nečakaj!:D
Mimochodom.. hudobne mobily maju vlastne označovanie u SE to je Walkman ..u nokii Xpress..
Mimochodom.. hudobne mobily maju vlastne označovanie u SE to je Walkman ..u nokii Xpress..
aha dik
a čo by si mi doporučil ty? kúpiť si k mobilu reprák alebo rovno nejaký hudobný mobil? 
-
Kibo
Hardcore addict
Žiadny mobil nebude mať taký zvuk, ako externé repráky, fyzika nepustí
Sony Ericsson mal zopár vydarených hudobných mobilov, dali sa k tomu dokúpiť aj repráčiky, ale tiež od nich netreba očakávať basy ako z domáceho kina...
Xpress od Nokie nebol najhorší, aj repráky sa k tomu predávali, ale pri tých rozmeroch to nemalo žiadnu ozvučnicu, takže to bude stále znieť ako telefón...
Ak to nechceš prenášať, pouvažoval by som nad docking station, ale treba počítať s tým, že to nestojí 20€. Ale zvuk to už má dospelý
Sony Ericsson mal zopár vydarených hudobných mobilov, dali sa k tomu dokúpiť aj repráčiky, ale tiež od nich netreba očakávať basy ako z domáceho kina...
Xpress od Nokie nebol najhorší, aj repráky sa k tomu predávali, ale pri tých rozmeroch to nemalo žiadnu ozvučnicu, takže to bude stále znieť ako telefón...
Ak to nechceš prenášať, pouvažoval by som nad docking station, ale treba počítať s tým, že to nestojí 20€. Ale zvuk to už má dospelý
dufam ze nemyslite tie malicke repraciky co boli predavane ku tych ericssonom 
tie su urcene jedine na hlasnejsi odposluch hudby, nie na kvalitnejsi
co sa tyka hudobnych fonov, som jednoznacne za nokiu xpress alebo prakticky ktorykolvek SE walkmany - to boli take tie vysuvacie
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 16:53)
tusim sa mi taky jeden este aj vala doma
// nenarazal som na teba ale na 1. post
tie repro sa neoplatia
tie su urcene jedine na hlasnejsi odposluch hudby, nie na kvalitnejsi
co sa tyka hudobnych fonov, som jednoznacne za nokiu xpress alebo prakticky ktorykolvek SE walkmany - to boli take tie vysuvacie
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2012, 16:53)
tusim sa mi taky jeden este aj vala doma
// nenarazal som na teba ale na 1. post
tie repro sa neoplatia
-
Kibo
Hardcore addict
Myslel som tie kocky, tiež ich mám doma, ale o kvalite som nikde nehovoril