tuti napísal:k tvojej obhajobe: ako vravis hodinu sa tomu venujes aby si dosiahol vysledok a potom ti je vela venovat 5min aby si si pozrel histogram a videl ze biele tam nie je nic.
a mohol si tej dievcine povedat ze nech sa diva aspon trosku na teba
// ako tak na to pozeram este by sa trosku dalo prisvetlit ale bal som sa aby som neprepalil macku ... (inak co je pozitivum toho ze to bolo odfotene tmavsie ako by sa patrilo ze tam ziadne biele mlaky nevznikli)
diky.
ako vravis hodinu sa tomu venujes aby si dosiahol vysledok a potom ti je vela venovat 5min aby si si pozrel histogram a videl ze biele tam nie je nic. - uprimne tomuto nerozumiem. Viem co je histogram, viem co su prepaly a podpaly, ale neviem co myslis tym, ze som videl ze biele tam nie je nic. Ja neviem ako ma vyzerat 'spravny' histogram.
Zistil som jednu zasadnu vec. Ze som mal uplne zle nastavene farby na monitore. Mal som v nvidia settings Digital Vibrance na 100% a tym padom podanie farieb uplne zle a tym padom aj uprava fotiek uplne mimo. Ako to mate nastevene vy? Mate hardverovo nakalibrovane monitory? Da sa tato sluzba niekde kupit, alebo si musim kupit ten pristroj?
Upravil som znova tu fotku (s novymi nastaveniami farieb na PC) a pridavam teda foto, kde sa slecna pozera uz trochu viac na mna a zaroven aj jeden vyrez, kedze bola vytknuta useknuta labka