Dievča je zadané , strašne po nej tužim

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
neo250
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dievča je zadané , strašne po nej tužim

Príspevok od používateľa neo250 »

audiotrack napísal:neo250: ich vzťah funguje. Váš nie, ani sa nepoznáte. Ktorý má väčšiu perspektívu? Ak je tam potenciál že spolu skončíte ako milujúca rodina, tak ho nechá a pôjde za tebou aj bez toho, aby si ten vzťah musel ničiť
ty hľadáš len negatívne stránky toho celého vzťahu.... nikdy nevieš čo sa môže stať... rob ako chceš, venuj sa šťastiu iným, ja sa venujem svojmu šťastiu, a idem si za ním nech má akekoľvek prekážky... nikdy nemôžeš povedať, že aj ked sa nepoznáme, že to nemusí skvelé fungovať... tiež sa nad tým skús zamyslieť! nevieš kde nájdeš ozajstné šťastie či lásku, no možno pri tejto príležitosti ju možno nájdeš! si na svete krátko a treba si ho užiť čo najlepšie!

test: prečo odpovedám len na jednu otázku? lebo ostatné otázky sú jednoducho prosté!

ejo6: môj názor poznáš, nedrž hubu, lebo ked ju držíš a bojíš sa, svet sa ťa zmocní a ty nikdy nebudeš na koni! vzopri sa každej prekážke a prekonaj ju, lebo ked neskúsiš nezistíš! to je vsjo..
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

1. Čo si ty, jej svedomie? Či ju pokladáš za totálne nesvojprávnu? Si myslíš, že si jej spása? Egoista jak sviňa.
2. Ak bude v tebe vidieť viac, príde za tebou sama. Ak nie, máš smolu. Byť jej priateľom a zistil by som, že ju obťažuješ, skončil by si v nemocnici. Tam by si si potom mohol hľadať šťastie medzi sestričkami.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal:1. Čo si ty, jej svedomie? Či ju pokladáš za totálne nesvojprávnu? Si myslíš, že si jej spása? Egoista jak sviňa.
2. Ak bude v tebe vidieť viac, príde za tebou sama. Ak nie, máš smolu. Byť jej priateľom a zistil by som, že ju obťažuješ, skončil by si v nemocnici. Tam by si si potom mohol hľadať šťastie medzi sestričkami.
ak by som ju obťažoval, tak to je jasný signál, že nemá záujem... tak sa na to predsa vyseriem, no ak nevidím súvis s obťažovaním, tak prečo nie ďalej vŕtať, jej to nevadí, tak prečo by to malo mne vadiť, predsa je to jasný signál, že možno by z toho niečo mohlo byť! mám pocit, že vy žijete v alenke ríši divov a všetko je dokonalé, a po ďalšie Vy ste všetci takí svätí, že nik to z Vás určite nespravil! :smt006
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Tak to je iná vec a ak by to bola moja frajerka, prišiel by som ti osobne pogratulovať, že si ma tej kravy zbavil.

P.S.: Ja som to ešte nemal s kým spraviť.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Terepin napísal:Tak to je iná vec a ak by to bola moja frajerka, prišiel by som ti osobne pogratulovať, že si ma tej kravy zbavil.

P.S.: Ja som to ešte nemal s kým spraviť.
chybu nehľadaj len u nej, ale chyba sa hľadá v obidvoch, predsa ak by to klapalo, tak ti nezdupká s iným :wink:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nie, ja som to ešte nespravil...a nežijem v Alenke...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ani ja som to nespravil. Vlastne.. nepoznám nikoho z kamarátov čo by to spravil
Fosman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fosman »

Rob ako myslis, ale zakladat na tomto vztah je dost vtipne/smutne...
Opusti jeho pre teba a mozno o mesiac opusti teba pre mna, mysli na to.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Fosman napísal:Rob ako myslis, ale zakladat na tomto vztah je dost vtipne/smutne...
Opusti jeho pre teba a mozno o mesiac opusti teba pre mna, mysli na to.
všetko je relatívne možné.... len myslí ty na to, že práve ona ťa potom už nemusí opustiť, lebo to bude skutočná a vážna láska... na to si nemyslel? 8)
Fosman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Fosman »

Ako som vravel, je mi to jedno ako to dopadne, ide o charakter cloveka.

Pre mna by bolo dievca, ktore len zapochybuje koho ma vlastne rada nepripustnou volbou a nevedel by som si predstavit dalsie fungovanie vztahu. Bud miluje toho, s kym je alebo nie... Ak ho nemiluje, treba to hned ukoncit, pretoze cas je najdolezitejsia vec v zivote. Netreba brat ohlad na pocity toho druheho.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Neo, ono to síce môže skončiť tak, že by ste zostali spolu forever and ever... alebo by sa ti to vrátilo ako karma:

napr. môj kamarát (inak taký slušák, kresťansky založený, fakt neviem, či tých 5 rokov v BA (no offence chlapci) urobilo svoje alebo to, že nemal nad sebou dohľad rodičov, ktorí ho držali tak na kratšie) si tak začal so zadanou, najprv sa len tak bavili ako priatelia, jemu sa sťažovala na svojho priateľa, s ním chodievala von,... až si začala aj s týmto mojím kamarátom; "chodili" spolu asi 2 týždne, pričom ona bola ešte zadaná; potom sa s tým ofic. priateľom rozišla, a teda bola s týmto mojím kamarátom /hoci ostatní to nevedeli/ a o ďalšie 2 týždne sa znova vrátila k bývalému (síce možno len na ďalší mesiac). :cry: (ach, nedal si ten chlapec dohovoriť :roll:)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

zuzka beriem, no nikdy sa nepozerám na to najhoršie, vždy sa snažím pozerať len dopredu, všetko sa môže stať ale aj nemusí... treba počítať so všetkým :smt006 ja nehovorím že sa mi to už nestane, ak by som babu prebral nejakému zadanému chlapovi, len tu si to asi myslia iní ked dookola píšu proti môjmu názoru a nepozerajú sa aj z iného uhla :smt006
Napísať odpoveď