Bez ohľadu na to, koľko nakúpiš vecí, za koľko a v koľkých krabiciach ti prídu, vždy budeš platiť jednotné poštovné a to 15 libier. A áno, malo by to prísť spolu.valki250 napísal:Myslel som si,ze to je jednorazovy kod.
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2012, 17:09)
V piatok robim velku objednavku pre kamaratov,36 polozkova v hodnote cca 450€.Rozdelia mi to na 2 baliky,ktore pridu naraz ??
Postovne bude stale 15 Libier ?
e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Davam do pozornosti ze sa pravdepodobne znizilo postovne lebo maju napisane len 9 libier na Slovensko
http://www.sportsdirect.com/CustomerSer ... ivery.aspx
Neviem ci to pozeram spravne, ale hadam hej kedze som tam vzdy predtym videl tych 15
//no tak neviem co oje*avaju ale ked som spravil objednavku tak uz bolo klasickych 15
http://www.sportsdirect.com/CustomerSer ... ivery.aspx
Neviem ci to pozeram spravne, ale hadam hej kedze som tam vzdy predtym videl tych 15
//no tak neviem co oje*avaju ale ked som spravil objednavku tak uz bolo klasickych 15
Ked si kliknes na Etail Terms & Conditions,tak tam mas stale 14.99.Neviem co je zac ten 2. cennik postovneho.
-
jarinho411
Light Expert
Zdravim,
potrebujem poradit. Kupoval som nejake veci z tohto obchodu v hodnote cca. 500 ecok, ale nie vsetko mali na sklade, takze nejaku cas nakupu mi stornovali. Banka mi vsak stiahla plnu hodnotu nakupu. Vie niekto poradit, ako sa dostat k zvysnym peniazom?
Dik
potrebujem poradit. Kupoval som nejake veci z tohto obchodu v hodnote cca. 500 ecok, ale nie vsetko mali na sklade, takze nejaku cas nakupu mi stornovali. Banka mi vsak stiahla plnu hodnotu nakupu. Vie niekto poradit, ako sa dostat k zvysnym peniazom?
Dik
-
lowmanek
Light Professional
Preco si najskor neprecitas aspon z casti temu a potom sa neopytas? Riesilo sa to tu pomaly na kazdej druhej strane. Peniaze ti vratia automaticky, nemusis nic robit.
-
jarinho411
Light Expert
temu mam precitanu, problem je v tom, ze ja cakam uz pomaly druhy mesiac, tak mam pocit ze jaksi na mna zabudli 
Riesil som to nedávno aj ja....
Je to tak, ze akonahle zaplatis a odidu Ti peniaze s uctu, tak tam v podstate stale este 14 dni su(len ty ich nevidis, nemozes snimi manipulovat...obchod si ich kvazi zarezervuje).Akonahle nieco s objednavky zrusis, tak sa Ti to stych zarezervovanych penazi odpocita a v skutocnosti Ti odidu peniaze iba za veci ktore mali.Kludne zavolaj do banky, urcite Ti to potvrdia...
Je to tak, ze akonahle zaplatis a odidu Ti peniaze s uctu, tak tam v podstate stale este 14 dni su(len ty ich nevidis, nemozes snimi manipulovat...obchod si ich kvazi zarezervuje).Akonahle nieco s objednavky zrusis, tak sa Ti to stych zarezervovanych penazi odpocita a v skutocnosti Ti odidu peniaze iba za veci ktore mali.Kludne zavolaj do banky, urcite Ti to potvrdia...
Caute, nedavno sa tu riesil problem, ohlaodm toho, ze pri plateni objednavky, sa vypise, ze nastala chyba skuste neskor...
Totot mi stale vypisovalo, ale nevedel som na to prist, v com je problem.. nakoniec som zistil, ze v banke mam nastaveny nizsi denny limit, ako bola cena tovaru... v banke som si to vybavil, a uz to slo v pohode. Takze pre vsetkych co mate takyto problem, bude chyba asi v tom , ze mate nastaveny na kartach maly limit
Totot mi stale vypisovalo, ale nevedel som na to prist, v com je problem.. nakoniec som zistil, ze v banke mam nastaveny nizsi denny limit, ako bola cena tovaru... v banke som si to vybavil, a uz to slo v pohode. Takze pre vsetkych co mate takyto problem, bude chyba asi v tom , ze mate nastaveny na kartach maly limit
Zdravím. Chcem sa opýtať - v nedeľu som robil objednávku. Ešte v ten večer som ju celú zrušil. V pondelok ráno mi prišiel e-mail, že OK, objednávka je zrušená. Vie mi niekto povedať ako dlho mi budú blokované peniaze na účte ?
Vďaka.
Minuly tyzden som prvy krat objednaval zo SD a spokojnost 100%. Objednane v utorok vecer (13.3.), do BA to prislo v piatok a dnes rano doma na Liptove. Prislo vsetko spravne, ako ma byt 
Maximálne 14 dní, ale vačsinov to býva skor.stanob747 napísal:Zdravím. Chcem sa opýtať - v nedeľu som robil objednávku. Ešte v ten večer som ju celú zrušil. V pondelok ráno mi prišiel e-mail, že OK, objednávka je zrušená. Vie mi niekto povedať ako dlho mi budú blokované peniaze na účte ?Vďaka.
Ďakujem 
Chcem si nejake tie veci s kamaratmi s tadial objednat , to mi pride na poštu ? alebo ako? a budem to platiť v librach či eurach -,...??...
Tovar ti dovezie kuriér DHL, za poštovné sa platí 15 libier. Pre všetkých platia ceny v librách, samozrejme ty zaplatíš v eurách. Tá koncová cena sa prepočíta podľa aktuálneho kurzu z libier na eurá.JoJ0 napísal:Chcem si nejake tie veci s kamaratmi s tadial objednat , to mi pride na poštu ? alebo ako? a budem to platiť v librach či eurach -,...??...
Takže kurier pride rovno ku mne domovrados915 napísal: Tovar ti dovezie kuriér DHL, za poštovné sa platí 15 libier. Pre všetkých platia ceny v librách, samozrejme ty zaplatíš v eurách. Tá koncová cena sa prepočíta podľa aktuálneho kurzu z libier na eurá.
A to je všetko ?
A nevieš ako to je s čislovanim oblečenia či je tam spravne čislovanie alebo si mam kupit o čislo večšie ? .
Vopred dik
- Áno, kuriér ti zavolá. Len treba na stránkach sporstdirect.com vyplniť svoje číslo vo formáte +421 90x xxx xxx.JoJ0 napísal:
Takže kurier pride rovno ku mne domov) objednany tovar napr 100 libier + dovoz 15 libier takže mu dam 138 eur ?
A to je všetko ?Do kolko dni mi pride objednany tovar ? a SALE pri nejakom tovare znamena vypredane alebo vypredaj ?
A nevieš ako to je s čislovanim oblečenia či je tam spravne čislovanie alebo si mam kupit o čislo večšie ? .
Vopred dik
- V hotovosti sa neplatí, platíš po odoslaní objednávky a to buď priamo kartou alebo cez paypal. Ja som platil vždy kartou a nikdy som nemal žiadny problém. Ak sa stane, že nejaký tovar sa vypredal po odoslaní objednávky, tak ti peniaze za ten tovar vrátia.
- Mne tovar prišiel cca do 7 dní, netrvá im to dlho. Ale niekedy to môže byť aj tých 10 dní. V maili od SD ti príde číslo balíka a ľahko si skontroluješ na stránkach DHL, kde sa práve tvoj balík nachádza.
- Ak je pri nejakom tovare SALE, znamená to, že je vo výpredaji. Ak nejaký tovar nemajú, tak tam nie je nič napísané, len si nebudeš môcť vybrať svoju veľkosť.
- Čo sa týka veľkosti oblečenia, uvediem príklad ako to mám ja: klasické tričká (T-Shirts) a mikiny (Fleeces & Hoodies) nosím Mko, objednal som Mko. Polokošele (Polo Shirts) a košele (Shirts) o číslo menšie, tj. Sko a čo sa týka napr. svetrov (Sweatshirts) alebo búnd (Jackets & Coats) tak tam tiež Sko. V zátvorkách som ti napísal názvy, ktoré sú na SD stránkach, aby si sa lepšie zorientoval, čo presne myslím.
Chcem sa spytat,tych ktori mali zasielku v Belgicku (11:59 zásielka je v triediacom stredisku BRUSSELS - BELGIUM),za aky cas vam to prislo ?? Kedy mozem cakat kuriera v Bardejove ?
Minule mi to prislo za 3 dni,z Anglicka to bolo vecer hned v Rakusku,potom v BA,v KE a nasledne v BJ.
Teraz to bude trvat dlhsie ?
Neviete preco,to niekedy daju hned do Rakuska a teraz iba do Belgicka ?
Minule mi to prislo za 3 dni,z Anglicka to bolo vecer hned v Rakusku,potom v BA,v KE a nasledne v BJ.
Teraz to bude trvat dlhsie ?
Neviete preco,to niekedy daju hned do Rakuska a teraz iba do Belgicka ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
valki250: Zrejme to ide inou trasou (lodou, lietadlom). Bezne co som objednaval alebo objednavali kamarati, tak to trvalo tak 5-7 dni, kym to prislo z Anglicka cez DHL. Zdrzat sa to moze este vtedy, ked kurier nebude vediet najst Bardejov
Nechapem tieto hlupe a zbytocne otazky, zavolaj do DHL a tam sa spytaj, ze preco to nejde k tebe tak ako minule.
Ahojte! V piatok budem objednávať zo Sportsdirect. Ak by ste mali záujem, napíšte mi!
čo znamená reduced?