e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Ja som im poslala mail na [email protected], po 4 dňoch odpísali a vypýtali si ID transakcie. To som im včera poslala a čakám čo ďalej, ale hádam to zrušia a môžem objednávať nanovo, tentokrát už hádam úspešne 
Neviete nahodou ako by sa dal vyriesit "problem" s tym,ze objednavka musi byt objednana na meno drzitela karty?
Chcel by som to zrobit tak,aby som zaplatil svojou kartou,ale aby to prislo kamaratovi,nie mne.
Chcel by som to zrobit tak,aby som zaplatil svojou kartou,ale aby to prislo kamaratovi,nie mne.
Platil som asi 5x a vzdy inou kreditkou (len jedna je na moje meno), nikdy som ziaden problem nemal.
Please ensure you provide the cardholder's name as it is shown on the card, and the billing address corresponds as it appears on the card statement.
Toto sa pise v sekci "Ways to pay".
Toto sa pise v sekci "Ways to pay".
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pises billing address nie Shiping Address..Ta by mala byt hocijaka.
Aha fakt teraz som si vsimol.Ale trosku nechapem,ak dorucovaciu adresu dam kamaratovu a u fakturacnej dam moju,tak to znamena,ze faktura bude vystavena na moje meno,ale dorucene to bude kamaratovi ?
Moja nešťastná story o objednávke zo SD.com sa pomaly blíži ku koncu
Včera mi to nedalo, vytvorila som novú objednávku aj napriek pending platbe za tú predošlú (neskutočné ako sa tam rýchlo míňajú veci! medzičasom mi zmizlo z koša strašne veľa položiek, tak som to riskla)- tentokrát všetko prebehlo ako malo, obratom mi prišlo mailom potvrdenie objednávky, platba pendingovala asi hodinu a potom odišla, prišiel ďalší mail, že veci posúvajú ďalej. A dnes mi po troch dňoch odpísali, že moju žiadosť o zrušenie tej prvej platby evidujú a posúvajú kolegom, ktorí to majú na starosti. Oh, teraz už len nech dorazí všetko čo má a budem mať o jednu starosť menej a koopu oblečenia viac 
Preco si neplatil kartou ? S Visou Electron som platil 2-krat a vsetko bezproblemov.Potvrdzujuci mail prisiel do minuty od zaplatenia.
Môj prvý nákup takto zo zahraničia, nevedela som, čo a ako. Až neskôr, keď už nastali problémy, som sa tu dočítala, že som sa mala vykašľať na celý PayPal. Ale už to všetko vyzerá byť ok, pri platbe bliká "canceled" a do budúcna to pôjde jednoznačne cez kartu. 
Ludia prosim poradte mi chceli sme si cela rodina kupit zo sportsdirect veci vsetko bolo ok az kym sme nedosli na platbu dala som ze pay pal zadala som vsetko co trebalo a nezobralo to.Chcem sa opytat treba mat aktivny banking?to mame,musi byt na ucte niaka väcsia suma?ako to funguje prosiiiiiiim o radu dakujemBBJK napísal:Moja nešťastná story o objednávke zo SD.com sa pomaly blíži ku koncuVčera mi to nedalo, vytvorila som novú objednávku aj napriek pending platbe za tú predošlú (neskutočné ako sa tam rýchlo míňajú veci! medzičasom mi zmizlo z koša strašne veľa položiek, tak som to riskla)- tentokrát všetko prebehlo ako malo, obratom mi prišlo mailom potvrdenie objednávky, platba pendingovala asi hodinu a potom odišla, prišiel ďalší mail, že veci posúvajú ďalej. A dnes mi po troch dňoch odpísali, že moju žiadosť o zrušenie tej prvej platby evidujú a posúvajú kolegom, ktorí to majú na starosti. Oh, teraz už len nech dorazí všetko čo má a budem mať o jednu starosť menej a koopu oblečenia viac
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2012, 0:53)
Ludia prosim poradte mi chceli sme si cela rodina kupit zo sportsdirect veci vsetko bolo ok az kym sme nedosli na platbu dala som ze pay pal zadala som vsetko co trebalo a nezobralo to.Chcem sa opytat treba mat aktivny banking?to mame,musi byt na ucte niaka väcsia suma?ako to funguje prosiiiiiiim o radu dakujem
Ja ti poradím iba jedno - plať kartou a bude všetko bez problémov. Ako čítam tu na fóre, kto platí cez PayPal, ten má furt nejaké trable. 
Keď som platila objednávku prvý krát ja tak problém vznikol z toho dôvodu, že som nemala na karte nastavený dostačujúci limit. Skús zavolať do banky, či nemohol nastať aj u teba ten problém.
a akou kartou sa da platit ved v tom pay pale maju visa a mastrcard a to druhe co je tak to je niaka ina karta no ja by som chcela platit visou ale ako ked mi to neprijma?
Zdravim,
visimam, ze je problem s platenim. Tak co mi odporucate ? Platit kartou alebo PayPalom ? Raz som platil cez PP a nebol problem, tovar do 6dni doma
.
visimam, ze je problem s platenim. Tak co mi odporucate ? Platit kartou alebo PayPalom ? Raz som platil cez PP a nebol problem, tovar do 6dni doma
Tak ja platim Visou Electron a zatial nebol ziaden problem,potvrdzujuci mail prisiel do minuty od zaplatenia.
Tu kartu mam tiez, kolkokrat si nakupoval u nich
?
2-krat,ucet mam konkretne v CSOB.Zatial vyborne skusenosti,vzdy prislo vsetko tak ako som si objednal a do 7 dni,v pohode kurier.
Potom parada
a postovne je kolko ? 15libier alebo sa to zmenilo na 8libier ?