guess.whoo napísal:mm Jose a ked je nasa taktika postavena na tom, ze do ziadneho zapasu nepojdeme ako favoriti? takto to uz roky hraju dani,nori aj bielorusi a pekne im to vychadza.
To či sme favoriti alebo nie sme, nie je o taktike predsa

.
O favoritovi rozhodujú individuality v tíme, výsledky z minulých turnajov a tiež postavenie v rebričku IIHF...chceš mi povedať, že v zápase s Kazachstanom, Francúzskom, Bieloruskom nebudeme vari v pozícii favorita a títo súperi nebudú hrať to čo sme dnes hrali my na Kanadu ?
Z tohto tria by som sa veľmi obával najmä Francúzov, ktorí majú v mužstve viacero kvalitných hráčov...Bellamare zo Skelleftey, Bertrand z Lukko Raumy, Yorick a Sacha Traille zo Sparty Praha, Huet z Fribourgu, Da Costa z Ottawy Senators...to sú lídri a dnes s USA hrali fakt super prvé dve tretiny...
Bielorusi už nie sú takí nebezpeční ako minulé roky...stále hrajú ti istí hráči, a prakticky ich čaká omladenie mužstva...Grabovskij to tam nebude donekonečna tahať a Kalyuzny je už za zenitom...
Kazachstan by mal byť zohratý, pretože sú to viacmenej hráči z Astany...a teda by nam mali robiť značne problémy aj oni...
v týchto zápasoch budeme favoritmi, tejto pozície sa nezbavíme...a treba sa tomu postaviť...
presne ako zápas ČR - Dánsko....česi boli favoriti a vytrápili sa neskutočne, dokonca Dáni boli omnoho lepší, zachytávali ich rozohrávku v strednom pásme a opäť české šťastie hralo veľkú úlohu...ale tieto zápasy sú veľmi ťažké pre favoritov, a výnimkou nebudeme ani my vo vzťahu k trom mužstvám, o ktorých som písal...a vtedy sa ukáže, či má náš káder kvalitu a potrebnú morálku v kabine...
A proti silným máme šancu akurát proti USA...dať si pozor na Johnsonove projektily od modrej a nemali by sme mať problém s nimi vyhrať..to je jediný súper z tých silnejších, s ktorým podľa môjho názoru máme šancu...Fínsko - budeme pozerať ako s nami pozametajú, pretože na Fínov sme nikdy nevedeli hrať...a Švajčiarsko to ani nehovorím...Švajčiari môžu veľa dokázať a štvrťfinále im neunikne..veľmi silné mužstvo, v príprave dva vyrovnané zápasy s Kanadou...tam by som našim nedával vôbec šancu, žiaľ taký je reálny obraz sily kádrov, ak sa na to pozriem JA.