MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

O športe...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

Príspevok od používateľa Header »

no na to ake boli očakavania, ja som spokojny :)

len aby im takato hra vydržala a ked niečo pridaju, nebude to take zle 8)

//heker: ak si naražal na mna, tak sa vobec nepovazujem za odbornika, ale mam oči a vidim ako asi hraju a zhruba to viem porovnat....na to netreba titul

som zvedavy na tvoje postrehy :)
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Na to, že to bola Kanada, si myslím, že sme podali celkom slušný výkon a určite môžme vydrieť aspoň štvrťfinále.
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

skoda, tretiu sme hrali pekne
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V pohode výkon, asi málokto čakal, že Kanade zatopíme. Treba to udržať a posunúť vyššie.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Toto bol prvý zápas tak Kanady ako aj Slovenska, takže veľmi by som nehodnotil hru...a keď tak, treba povedať, že jeden z kanadských gólov padol po chybe Kudroča, ktorý sa venoval zrážaniu súpera, namiesto obrany...a v obrane to dosť škrípalo aj bez toho...

Taktiež sa tu nikto neunúva napísať, že vždy sa hraje lepšie proti favoritovi (keď od nás nikto výhru neočakáva), ako hrať v pozícii, že sme favoriti a mali by sme tak suverénne súpera prehrať...viď zápas USA - Francúzsko, alebo teraz trápiaci sa Česi proti Dánom...

veľmi kladne hodnotím vystúpenie Libora Hudáčka, ktorý bol perfektný, nebal sa súbojov, a ako sam povedal, prišiel sa predať na MS...takýto prístup sa mi páči....klobúk dole :wink:
kmt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kmt »

myslim si ,ze je vidiet kde je buducnost sk hokeja a kde uz odchadzajuca generacia.skoda ze tam nemaju aj Palfyho ako motivatora.myslim ,ze by prispel k dobrej nalade aj skusenosti by mohol ponuknut.popripade aj peta bondru niekde v realizacnom tyme.inak klobuk dolu pred taktikou na kanadu.len sa modlime aby tu pana trenera po ms neodvolali aj keby neurobil uspech.treba vystavat nove repre a pan Vujtek je fakt dobry.este raz naozaj sa dnes dalo na to pozerat aj proti naj tymu nhl.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Mne sa zápas páčil.. Síce škoda toho druhého gólu mali sme aspoň na remízu no nevadí, na prvý zápas + s Kanadou to bolo solídne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012

Príspevok od používateľa p4ra »

Dobry zapas. Mali sme aj kus stastia, ale skutocne dobry hokej. Zatial najlepsi Hudacek a Tatar s prehladom. Sklamanie Starosta, Granak a Hossa. Hamerlik na 90%. Myslim, ze tento vyber ma na dobre umiestnenie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mm Jose a ked je nasa taktika postavena na tom, ze do ziadneho zapasu nepojdeme ako favoriti? takto to uz roky hraju dani,nori aj bielorusi a pekne im to vychadza.
vzdy ked sme sa snazili hrat hura hokej sme dostali pekne na p.. vid minule roky.
v r. 2000 sme tiez sli na MS ako muzstvo,ktore moze prekvapit ale ziadne portaly nas nefavorizovali..
toto je podla mna cesta, akou by sa mal teraz vybrat svk hokej
a heker - preco by sa tu nemohol kazdy zahrat na trenera a stratega tym, ze vyjadri svoj nazor a bude o nom DISKUTOVAT (ano toto je diskusne forum)
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

Tak od Hossu som vela necakal.... Ale aj Kanadania mali stastie ked to tak vezmes. Mne sa zda ze remizu by sme si zasluzili.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no tak zase to prr..kanada mala ovela viac cistych sanci..ale vysledok tohto zapasu pre nas nic neriesi
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

guess.whoo napísal:mm Jose a ked je nasa taktika postavena na tom, ze do ziadneho zapasu nepojdeme ako favoriti? takto to uz roky hraju dani,nori aj bielorusi a pekne im to vychadza.
To či sme favoriti alebo nie sme, nie je o taktike predsa :wink: .

O favoritovi rozhodujú individuality v tíme, výsledky z minulých turnajov a tiež postavenie v rebričku IIHF...chceš mi povedať, že v zápase s Kazachstanom, Francúzskom, Bieloruskom nebudeme vari v pozícii favorita a títo súperi nebudú hrať to čo sme dnes hrali my na Kanadu ?

Z tohto tria by som sa veľmi obával najmä Francúzov, ktorí majú v mužstve viacero kvalitných hráčov...Bellamare zo Skelleftey, Bertrand z Lukko Raumy, Yorick a Sacha Traille zo Sparty Praha, Huet z Fribourgu, Da Costa z Ottawy Senators...to sú lídri a dnes s USA hrali fakt super prvé dve tretiny...

Bielorusi už nie sú takí nebezpeční ako minulé roky...stále hrajú ti istí hráči, a prakticky ich čaká omladenie mužstva...Grabovskij to tam nebude donekonečna tahať a Kalyuzny je už za zenitom...

Kazachstan by mal byť zohratý, pretože sú to viacmenej hráči z Astany...a teda by nam mali robiť značne problémy aj oni...

v týchto zápasoch budeme favoritmi, tejto pozície sa nezbavíme...a treba sa tomu postaviť...

presne ako zápas ČR - Dánsko....česi boli favoriti a vytrápili sa neskutočne, dokonca Dáni boli omnoho lepší, zachytávali ich rozohrávku v strednom pásme a opäť české šťastie hralo veľkú úlohu...ale tieto zápasy sú veľmi ťažké pre favoritov, a výnimkou nebudeme ani my vo vzťahu k trom mužstvám, o ktorých som písal...a vtedy sa ukáže, či má náš káder kvalitu a potrebnú morálku v kabine...

A proti silným máme šancu akurát proti USA...dať si pozor na Johnsonove projektily od modrej a nemali by sme mať problém s nimi vyhrať..to je jediný súper z tých silnejších, s ktorým podľa môjho názoru máme šancu...Fínsko - budeme pozerať ako s nami pozametajú, pretože na Fínov sme nikdy nevedeli hrať...a Švajčiarsko to ani nehovorím...Švajčiari môžu veľa dokázať a štvrťfinále im neunikne..veľmi silné mužstvo, v príprave dva vyrovnané zápasy s Kanadou...tam by som našim nedával vôbec šancu, žiaľ taký je reálny obraz sily kádrov, ak sa na to pozriem JA.

:wink:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no myslel som to tak,ze nevstupovat do zapasu s tym, ze urcite vyhrame. aj keby sme hrali kazdy zapas tak,ako dnes, tak by sme toho uhrali viac :-) snad si ma pochopil :-D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

sympatický výkon, najlepší výkon podľa mňa podali Hudáček, Tatar a Hamerlík ...škoda toho tretieho gólu po chybe Kudroča, pozitívne hodnotím aj disciplínu, zvykneme byť vylučovaní častejšie, uvidíme ako to pôjde ďalšie zápasy, dnes veľmi sympatický výkon podalo aj Dánsko, ktoré hralo lepšie ako Česko, ale žiaľ nedokázali sa presadiť...zato také Taliansko úplne sklamanie, nečakal som od nich v podstate nič ale ten výkon čo predviedli nebol hodný tejto kategórie, až na brankára
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

Neviem co tak vychvalujete Hamerlika, a ani neviem preco si ho vlastne trener vybral do prveho zapasu. Z toho co som videl dnes aj v priprave s Norskom je to strasna slabota. Nevravim ze obcas nema nejaky zakrok, ale vsetko mu prepadava, tak ako ten druhy gol, alebo ten teplomer co zachranil Chara, takisto sla este jedna popri tycke. Proste mu ako brankarovi neverim.

Inak zapas super, cakal som ze nas Kanada viacej vytrapi :). Strasne sa mi paci na Tatarovi, ze sa neboji vziat to na seba a vyskusat aj individualne, nie len nahadzuje puky do rohov. Takisto Hudacek, Sekera. Skoda Hossu, neviem co mu v repre tak nejde. A aj Kopeckeho nejak nebolo vidno :(
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Naši dnes zahrali určite dobre a keď vychytajú niektoré chyby, tak by to v ďalších zápasoch mohlo ísť len k lepšiemu. Škoda, že sme dnes nezískali ani jediný bod. Getzlaf klobúk dole, pekne prihral na prvý gól.
Pekný zápas bol dnes aj USA, kde Frantíci pekne začali, ale potom už nevedeli držať krok a robili časté chyby. Aj výkon Dánov bol dnes dobrý, len škoda, že im tam niečo nepadlo, bolo by to zaujímavejšie. :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tomas0100 napísal:Tak od Hossu som vela necakal.... Ale aj Kanadania mali stastie ked to tak vezmes. Mne sa zda ze remizu by sme si zasluzili.
No tak šťastie sme mali hlavne my, že sme prehrali len o gól vďaka pár Hamerlíkovým zákrokom a asi 3 tyčkám. Kanaďania nám kľudne mohli z toľkých šancí dať aj 7 a nikto by sa nemohol sťažovať. Iba samotný Skinner mal asi 5 gólových šancí, ale našťastie nedal.

Každopádne pozerať sa na ten hokej dalo, ale prebojovať sa až do štvrťfinále bude fuška. Treba hlavne vyhrať s Kazachstanom, Francúzskom a Bieloruskom a aspoň jeden so Švajčiarskom alebo USA a postup by mal byť v suchu. Bude to ale veľmi ťažké...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ťažké ale nie nemožné. Ak zvládneme tie povinné zápasy bez ujmy, tak to dáme.
garnier
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa garnier »

Teším sa na dva zajtrajšie zápasy Kanada - USA a Švédsko - Česko.
Myslím, že to bude hodne vyrovnaný zápas Kanada - USA a každý bude chcieť vyhrať, USA by už chcelo dosiahnuť väčší úspech po toľkých rokoch a chcelo by to nejakú medajlu a určite by bolo pre nich dobré vyhrať nad kanadou. Tipujem zápas ako ako z playoff nhl :)

Švédsko - Česko tradiční súperi. Posledne na MS na SK švédi zabuchli dvere čechom do finále a myslím si, že aj dnes budú mať švédi navrch. Česi sa trápili s dánmi, Švédi s nórmi - ale potom ich zlomili a dva a pol násobným počtom striel ich prestrieľali. Nóri mali veľký kus hokejového šťastia. Neviem, ale od Čechov som čakal viac napr. od Slovákom menej takže je to trošku prevkapenie pre mňa.

Takže zajtra fnadím Česku + USA :)
kmt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kmt »

neviem pani co sa stazujete na hamerlika.ta derava obrana to bolo nieco aspon nieco pochytal.ja osobne som bol kludnejsi ako po minule roky.pradtym som sa bal pri kazdej strele na nasu branu ,ale teraz to bolofajn zo strany brankara.uvidime co predvedie laco.no a dnes fandim najme sebe.ideme na chatu gulas robit no a samozrejme aj co to popit.dufam ze z alkoholom aspon remizujem. :D
Napísať odpoveď