Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa ropman »

Project X
komedia od producenta hangover, podobna ako hangover ale z teenage prostredia. 9/10
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

playerSC: No vidíš ako ti to ide. :wink:

_____

We Own the Night - Zápletka a dej v podstate celkom plytké, ale pozerá sa to v pohode, Joaquin klasicky super (naozaj už nebude nikdy hrať ?) a Mendez škoda reči ako napísal ktosi na čsfd - erekciálna až to bolí, hlavne úvodná scéna je totálne super. :)

7/10
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Koža, v ktorej žijem (2011) 4/5
To, že vlastne pozeráte horor, pri ktorom v duchu kričíte zdesením, vám dôjde asi tak v dvoch tretinách filmu. O filme som veľa nevedel, rozhodne je to zaujímavý kúsok s rozhodne netradičným námetom. Film je remeselne úplne top a nesie sa vo veľmi, veľmi zvláštnej atmosfére. Možno sa zo začiatku dá stratiť v prelínaní časových línií. Prezradiť čokoľvek iné by bol spoiler najhrubšieho zrna :psssst:

Blue Valentine (2010) 3/5
V podstate nuda. Dovolím si tvrdiť, že sa pozeráme na manželstvo akých sú na Slovensku (na svete) tisíce. Film neponúka nijaké závery, neponúka silný príbeh, neponúka nič, iba voyerovoské okienko do života iných (možno nám podobných).
Zaujímavosť: Režisér Derek Cianfrance strávil přípravami filmu 12 let, během nichž napsal 67 různých variant scénáře a pracoval na mnoho dokumentech, aby mohl film zaplatit. Nechcem byť hnusný, ale miestami to vyzerá, že vybral tú variantu najnudnejšiu.
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SamanthaMM »

Snehulienka a Lovec

už dááávno som sa v kine tak nezasmiala. ale ten zhulený výraz v tvári kristen stewarts nezachráni ani od hlavy po päty skazená čarodejnica charlize theron, ani sexy chris hemsworth, o trpaslíkoch ani nehovoriac :P škoda
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Iron Sky od vydania traileru som vedel, ze to bude zle, ale ze to bude tak zle, ze by sa to nehanbil ani Ed Woods som necakal 2/10
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Náhodne som dneska narazil na DVDčko doma s názvom "Megalodon". Názov sám o sebe je hrozný a čo-to napovie o filme a jeho kvalite. Počas filmu som mal asi 3x chuť spáchať samovraždu. Efekty -10 bodov, Dej tam ani nebol, príbeh tak isto, dialógy veľmi zlé, o kamere nehovoriac, logika filmu 0 bodov myslím,celý film bol natočený asi v 3miestostiach bez akejkoľvek dekorácie.. Taký film natočím aj na mobile. Myslím, že hodnotenie čsfd - 13% je veľmi veľa. Pri dlžke 80 minút sa to neskutočne vlieklo, ešte aj extended LOTR zbehol rýchlejšie.. Fakt asi najhorší film, aký som kedy videl, odporúčam to ľuďom, ktorý chcú skoncovať so źivotom, alebo pekelným masochistom. Pre mňa hodnotenie -10/10
http://www.csfd.cz/film/131733-megalodon/
dexoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dexoo »

Saw 7 - 2012 (Asi) - 10/10
Hostel part III - Rok neviem - Podla mna 10/10
Nezvratny osud 2012 - 5 Podla mna 9/10
Blood and Bone - 2011 - Podla mna 20/10 :D
Zrození planety opic - 2011 Podla mna 10/10
Ocelova pest - 2012 Podla mna 8/10
Captain America - The first Avenger - 2012 - Podla mna 10/10
Conan the barbarian - 2011 - Podla mna 10/10
Resident Evil -Afterlife - 2011 - Podla mna 11/10
Solomon Kane - 2009 -Podla mna 8/10
Expendables - 2011 (Asi) - Podla mna 10/10
Zohan - (Neviem) - 30/10 - Jediná komedia ktorá ma dohnala k plaču od smiechu . :D
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Project X - co k tomuto filmu, ma sice hodnotenie 70%, no mne to prislo len ako nejaky slaby odvar z dobrej komedie (komedie?), hodnotim to tak 4/10, film ma ako taky vobec nenadchol, jedine co som v tomto filme neocakaval, ze sa Party skonci az tak ako skocnila :D
Dvojity agent - klasicky akcny film, mozno namiesto Gere-a, by som tam supol Willisa, mrzi ma len to ze pointa filmu bola povedana uz v prvej 1/3 filmu, takze viac menej sa to potom uz len dohravalo a na konci snaha o nejaku zapletku s vyuzlenim, hodn. 6/10
The Divide - no tak tento film velek sklamanie pre mna, podla traileru som ocakaval fajny scifi film a dostal som akurat masochisticke sceny, pre mna asi 2. najhorsi film ihned po Cabin Fever 2, hodn. 1/10, 1 bod davam ze celkom zaujimavy zaciatok, prvych par minut
a konecne som si pozrel aj trilogiu Pana prstenov - ani neviem preco, som tieto filmy nevidel, teda prvu cast som ako tak videl, ale len kuskovito, cize dej som nepoznal, az som sa teraz odhodlal na celu trilogiu naraz a musim povedat ze za tych zhruba 9 hodin sledovania, som sa nenudil a dej ma uplne vtiahol, pozeral som to so slovenskym dubingom, kedze si myslim, ze bol lepsi nez cesky(a titulky sa mi nechceli citat). hodn. 10/10 a uz sa len tesim na 2 diely Hobbita
jackb
Redeemer
Redeemer

Dictator Sacha Baron Cohen je pan parodie a po pre mna nie velmi podarenom Brunovi sa tu znovu ukazalo jeho majstrovstvo. Plus skvely OST. 11/10 :D
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Prometheus - 2012 - 4/10
-po technickej stránke síce dokonalé, ale z kina som sa vrátil mierne rozhorčený, čo sa týka vlastne všetkého ostatného. žiadne z časti filozofické dielo ako bolo sľubované. žiadny dych vyrážajúci koniec. postavy sa chovajú totálne nelogicky, dosť wtf momentov, scenár pokulháva, film otvára viac otázok ako mal pôvodne uzavrieť. na niektorých vážne braných situáciach som sa len pousmial, že či to myslia vážne a ako si mohol ridley, ktorý písal pravidlá v rámci sci-fi filmov, dovoliť takéto chyby. 3D aspekt takisto na hovno, ale nemohol som si vybrať 2D.
//a aby som len nepindal, herecké výkony boli skvelé, Fassbender opäť raz vynikajúci, sympaťák robot so super hláškami.
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

District 9

20/10

Konecne film ktory mi zlepsil naladu , vyborny film , dobry pribeh a navyše sa mi uplne zalubili ty takzvani "krevetaci" konecne som po dlhej dobe pozrel film o mimozemskej civilizaci .... az som sa tak potešil ked to skoncilo .. nemam tomu co vytknuť :)
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

Kronika [Chronicle] - 4/5
Veľmi dobrý nápad, veľmi dobrý film. Koniec ma dosť prekvapil. Celý priebeh z pohľadu kamery, ktorú drží herec nie zlý, ale radšej by som bol za klasiku :roll:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Prometheus 7/10 ...ti co maju rady vesmirne lode a celkovo sci-fi zaner tak lepsie nez AVATAR ale po scenaristickej stranke uz mi to pride ako vtip...kedze je to este dejovo pred Votrelcom tak aj tak vela nedoriesenych veci...no ale uvedomujem si ze pan Ridley Scott ma uz 74r a aj tak co dokazal !!! uznavam :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Revizori - 10/10
http://www.csfd.cz/film/143811-revizori/
Ako niekto v komentaroch pisal - Twin Peaks na madarsky sposob. Kto ma rad psycho filmy, je to pre neho povinnostou si to pozriet. Asi prvy madarsky film, ktory som videla a uplne ma dostal.
Hlavny hrdina je velky sympatak a zostava nim aj po zavere filmu, napriek tomu, ze
Spoiler
na 99% bol prave on tym vrahom, co hadzal ludi pod vlak
pre Grim:
Spoiler
vsade sa v diskusiach prebera ta moznost, ze ten vrah v kapucni bolo vlastne jeho druhe ja, s ktorym cely cas bojoval a kvoli tomu vlastne zil v podzemi. Bezp. kamery ho nikdy nezachytili a policia ho urcite nepodozrievala bez priciny. To asi nebolo prvykrat, co bol pritomny na mieste cinu.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Das Boot-skvely vojnovy film.nemecka ponorka pocas 2ww utociaca na konvoje, je sama lovena.ma to vybornu atmosferu a myslim ze tak nejak to kludne aj mohlo vyzerat.8/10
http://www.imdb.com/title/tt0082096/
branoo8
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa branoo8 »

The Shield 10/10
http://www.csfd.cz/film/70084-policejni-odznak/

Bezkonkurenčný krimi seriál, ktorému seriály typu CSI nesiahajú ani po členky.
jackb
Redeemer
Redeemer

Wristcutters: najciernejsia love story aku som videl, odohravajuca sa vo svete ludi, ktori spachali samovrazdy... 8/10

//autoeditácia príspevku (13 Jún 2012, 13:14)
miniserial Black Mirror - 3 diely ktore spolu nesuvisia, maju rozdielne obsadenie, rozdielny pribeh... 7.5/10
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Iron Sky - na moje milé a príjemné prekvapenie stupídna komédia s veľmi hlbokým posolstvom [8/10]
Titanoboa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Titanoboa »

Celkom ma zaujal film Warrior, dá sa po pár minútach predpokladať ako dopadne záver, ale aj tak má pútavé pasáže a koniec aj napriek tomu že som vedel ako skončí tak ma chytil za srdce. Odporúčam pozrieť pre tých ktorých bavia bojové(v tomto filme ide o MMA) filmy.
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Wrath of the Titans - 7/10 po štátniciach mi tento oku lahodiaci tupí akčný výplach padol vhod :)
Napísať odpoveď