Drogy
Re: Drogy
Do ankety som dal "Áno".
Skúsil som alkohol, a prakticky pravidelne, (v 1-2 týždňových rozostupoch) si s kamarátmi niekam zájdeme a čo to popijeme.
Skúsil som cigarety, viac krát, chuť hnusná, účinky žiadne, nikdy som nefajčil.
Skúsil som trávu, asi 3x, prvý druhý krát, nič, pripomínala cigarety, tretí krát celkom silné účinky, ale aj tak pre mňa drahá vec čo mi nechutí, nehulim.
Osobne si myslím, najmä kvôli relatívne veľa cigaretám, ktoré mi niekto ponúkol a potom som kľudne dokázal odmietnuť, že tá závislosť je iba v povahe. Nedokážem byť závislý na ničom, nikto mi to neverí, ale čo už. Keď počúvam príbehy známych, ako si "museli kúpiť vlastnú krabičku" po 4-5 cigaretách, ktoré vyskúšali, krútil som hlavou, to už by som mal byť tuhý fajčiar. Ja som si povedal "už som to mal fakt veľa krát, takže nie, dík". A nechápem, čo je na tom. Ale možno môj osobný názor.
Skúsil som alkohol, a prakticky pravidelne, (v 1-2 týždňových rozostupoch) si s kamarátmi niekam zájdeme a čo to popijeme.
Skúsil som cigarety, viac krát, chuť hnusná, účinky žiadne, nikdy som nefajčil.
Skúsil som trávu, asi 3x, prvý druhý krát, nič, pripomínala cigarety, tretí krát celkom silné účinky, ale aj tak pre mňa drahá vec čo mi nechutí, nehulim.
Osobne si myslím, najmä kvôli relatívne veľa cigaretám, ktoré mi niekto ponúkol a potom som kľudne dokázal odmietnuť, že tá závislosť je iba v povahe. Nedokážem byť závislý na ničom, nikto mi to neverí, ale čo už. Keď počúvam príbehy známych, ako si "museli kúpiť vlastnú krabičku" po 4-5 cigaretách, ktoré vyskúšali, krútil som hlavou, to už by som mal byť tuhý fajčiar. Ja som si povedal "už som to mal fakt veľa krát, takže nie, dík". A nechápem, čo je na tom. Ale možno môj osobný názor.
slukez aj fukez ... teraz si neviem predstavit ze by som to nikdy neskusil )) ked sa naucite jest a spat cez dojazd tak je to uplny luxus )) dokonca lepsie jak alkohol kt. ta po par hodinach "zabije" tak na fuku kludne zijesh aj cely den, noc ))) a tym ze si niekto urobi do mesiaca 2-3 krajsi vecer z neho fetaka neurobi ... // mozem odmietnut kedy chcem.. su sak aj ludia s kt. som zacinal boli sme namotani strasne a niektori sa nedokazali vymanit a davaju do kabla kazdy den (( je to len o tej ,,psychike,, ale ja ziadnu nemam ) a davam uz len s ludmi kt. nieco maju v hlave keby cosi .. )))
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
t0m4s3
Admin
Ked si v partii a vsetci si daju panaka/sluka/lajnu whatever, tak sa tazko odmieta. Ked ma clovek pocit, ze za posledne obdobie davas vela, tak je idealne nikam von neist a mas istotu, ze si nic nedas. Aspon tak to robim ja. Tiez by som si mohol davat kazdy vecer 10piv, alebo kazdy vikend zrat kolca a snupat lajny ale dobrotu by to urcite nerobilo.
-
Hellboy248
Guru wannabe
t0m4s3: len to je uz dost smutne ze musis ostat doma aby si si nic nedal ..nemyslim to priamo na teba, ja tiez bohuzial nejdem von radsej lebo viem ze by som zas pil celu noc
mozno malokto pocul, ale teraz je to tu dost rozoberana tema. Xanax. http://au.news.yahoo.com/video/national ... /25997469/ odporucam pozriet (video v anglictine)
Som rád že som čistý ako vypraný uterák:D:D Osobne neberiem a ani nechcem brať drogy, taktiež nepijem a nefajčím. Čo sa týka napr trávy a hríbov, je to prírodný produkt, aj keď v dnešnom svete nevieme:D:D Ale beriem ak napr. trávu niekto používa na kreatívne účely, aj keď pre mňa osobe diela spravené pod vplyvom nemajú plnú hodnotu:) Neberiem ale decká čo to berú zo srandy a frajeriny. Peacee
reportaz o droge krokodil.Meken napísal:Kedze ma tu pozna vela ludi a je to verejne pristupne hocikomu, nebudem pisat co vsetko som uzil, ale urcite suhlasim s aacidom, clovek tvrdu drogu moze uzit aj 2/3 krat a nemusi sa stat zavislym . Kokain je droga bohatych, je to naoblubenejsia droga, takze urcite ju nemozes porovnavat s "lacnou" travou, hasisom, hubami atd... je to uplne iny stav, clovek je plny zivota, nabudeny, viac menej naspeedovany, zhovorcivy, nevie obstat na mieste...
Inak tu je nova droga krokodil http://www.aktuality.sk/clanok/195858/n ... ra-zaziva/
Aspon par tych zavislakov zakape... kedze zavisly clovek zomrie do dvoch rokov.. tak ak sa to predava v Nemecku ako Hcko, tak populacia prudko klesne, Berlin vymre
ciste zufalstvo.
pichat si do zily benzin je husta kava.
http://www.sme.sk/c/6633965/colorado-zl ... ucely.html
Myslíte, že sa niečo podobné dá čakať aj na našom kontinente v blízkej budúcnosti?
Myslíte, že sa niečo podobné dá čakať aj na našom kontinente v blízkej budúcnosti?