Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa Header »

http://www.hojko.com/kamera-na-pristroj ... 65532.html

tu už sa o tom písalo... užívateľ Mustafa si dokonca jednu kameru zaobstaral, skús mu napísať a prezri tému

pridávam menšiu kompiláciu nehôd z ruských ciest za máj 2012... chlapík od 17:45 fakt bravo :!:

Leviathan13
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Leviathan13 »

ok, dik, poprezeram si to a nejaku si zaobstaram aj ja...to tu potom budu zaujimave videa...
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

nedavno, ked som isiel s otcom po D1 z BA do TT tak sme obiehali kamion, ktory sa nam uz z dialky zdal podozrivy - tj. stale chodil zo strany na stranu vo svojom pruhu. vobec nedokazal ist rovno, vypadal ako keby "opity". potom ako sme ho predbiehali, som zistil ze pan kamionista mal na volante knihu a CITAL SI!!!!

to uz kde sme? ako si niekto moze dovolit citat knihu a soferovat? nedokazem to doteraz pochopit. este nejake volanie dokazem pochopit, ale citat si knihu? waw... :nono:
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

jefty: ak fakt čítal knihu tak to teda :shock:

to je sila....
Admec
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Admec »

To sa bohužiaľ stáva bežne, že na diaľnici majú vodiči položené na volante noviny a čítajú... už som sa s tým stretol x krát
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

A čo hovoríte na kamionistov na okreskách? Mňa naposledy jeden skoro vytlačil z cesty - išiel v protismere a tesne predo mnou vybočil do môjho smeru. Čisto reflexívne som to strhol doprava a nebyť spevnenej krajnice, tak by som si spravil pár kotrmelcov po poli. :smt098
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Mustafa
Medium Star
Medium Star

"Pani Eva hlboko spolucíti s pozostalými obetí. Úlohou expertov bude zistiť, čo spôsobilo túto tragédiu. Mohla to byť technická chyba alebo porušenie pravidiel cestnej premávky iným autom - samozrejme, mohla to byť aj chyba mojej klientky," povedal Blikku obhajca.
No jasne, nakoniec sa to uzavrie tak, že sa jej zasekol plyn a nafúkala preto, lebo je cukrovkárka. :smt098 Čo ma však najviac mrzí (samozrejme okrem úmrtia 3 osôb) je to, že čoraz viac žien, ktoré ani nevedia poriadne šoférovať, vlastní SUV, príp. rovno off-road. V takom aute sa cítia neohrozené a podľa toho aj jazdia. Potom, keď spôsobia nehodu, nič vážne sa im nestane (narozdiel od osádky druhého auta). :?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Absolut bitch!
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mustafa: Keby si mal peniaze na prevadzku a kupu takeho vozidla, tak si tiez radsej kupis vyssiu triedu alebo SUV, ktore je o dost bezpecnejsie ako Fabia, ponukne pohodlie a kadeco naviac.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Pozri sa, nemám nič proti tomu, keď si zodpovedný šofér chce kúpiť SUV - či už kvôli veľkej rodine, alebo kvôli pocitu vlastnej bezpečnosti. Ale povedz mi, načo je takým ako napr. Varholíková SUV? Nevie jazdiť, resp. jazdí agresívne a preto si kúpi SUV, v ktorom sa jej nič nestane. To neviem pochopiť. Takému človeku patrí pod ruky SMART, alebo ešte lepšie bicykel, nech nenarobí škodu ostatným.
heker
Redeemer
Redeemer

Smiesny nazor, ale je to tvoj nazor. Ja zastavam nazor, ze vacsie auto je aj tak bezpecnejsie a keby som mal na to peniaze, tak budem tiez radsej jazdit v X6 alebo niecom podobnom. Ludia jazdia na tom na co maju, nie na tom ako vedia soferovat.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

Mustafa skripe ti v prispevku par faktov. Pri tvojom ruzovom svete by museli byt dobri jazdci zaroven bohati, aby si mohli kupit lepsie auta, kedze take 'mozu' soferovat. Ti menej skuseni by boli bud chudobni, alebo by mali tolko sebazaprenia, ze pri milionoch na ucte by si kupili Opel Corsa B (Corsa C, toboz D by bola uz moc) :D
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Čiže podľa teba je úplne normálne, keď vodič/ka, ktorý/á získa po protekcii vodičák, nevie jazdiť, ohrozuje ostatných účastníkov cestnej premávky, dostane SUV, aby sa mu nič nestalo? To už nie je smiešny názor? Nebolo by lepšie, keby jazdil na niečom, na čom si uvedomí svoju vlastnú zraniteľnosť? Alebo aby radšej nejazdil vôbec?
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Mustafa napísal:Čiže podľa teba je úplne normálne, keď vodič/ka, ktorý/á získa po protekcii vodičák, nevie jazdiť, ohrozuje ostatných účastníkov cestnej premávky, dostane SUV, aby sa mu nič nestalo? To už nie je smiešny názor? Nebolo by lepšie, keby jazdil na niečom, na čom si uvedomí svoju vlastnú zraniteľnosť? Alebo aby radšej nejazdil vôbec?
Mustafa pochop, ze akonahle niekto dostane vodicak, je to znamenie, ze moze jazdit na cestach rovnako ako aj ten, ktory ho ma 25 rokov a zivi sa tym. Na tento posudok mame autoskoly + policajta na zaverecnej skuske. Ako si ty predstavujes posudzovanie kvality vodicov a kupovanie aut na zaklade tohto posudenia v praxi?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Mustafa: Ty o com pises, kristepane??
heker
Redeemer
Redeemer

Ako mozes hodnotit, ci dostala vodicak po znamosti alebo nie? Ten kurz autoskoly a jazd musela absolvovat, jazdila asi uz dlho na to, aby jazdit vedela. To, ze pila pred jazdou je uz o inom, je to jej chyba a jej hlupost, verim, ze teraz dostane za to prisny trest.
Mustafa
Medium Star
Medium Star

uNreal_saTch^ - No a to je ten problém. Vodičák by mal dostať človek spôsobilý na jazdu po pozemných komunikáciach. Sám asi uznáš, že to tak dnes nie je, lebo kde sú peniaze, tam je sila.

heker - to ako ona zvládla AŠ síce netuším, ale poznám (bohužiaľ) ľudí, ktorí do AŠ ani len nechodili a vodičák majú. Stačí vedieť, do ktorého vrecka "nasypať drobné".
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Mustafa napísal:uNreal_saTch^ - No a to je ten problém. Vodičák by mal dostať človek spôsobilý na jazdu po pozemných komunikáciach. Sám asi uznáš, že to tak dnes nie je, lebo kde sú peniaze, tam je sila.
Podla mna splietas dve na tri. Uznavam, ze cez peniaze sa da vsetko. Neznamena to ale, ze keby ho spravila poctivo, tak teraz nenabura. Mixujes tu skorumpovanost + sprosteho cloveka, ktory sa nadrbe pred jazdou + este do toho davas nezmysly, ze by si novacikovia nemali kupovat silne auta.

Ide tu ale len o jediny fakt, a to prave toho sprosteho cloveka, co si slahne pred jazdou (pripadne pocas nej).
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Ja som napísal, že nováčikovia si nemajú kupovať silné autá? Ukáž mi prosím, kde. Napísal som akurát to, že ľuďom, ktorí ani po absolvovaní (ak vôbec, tu nastáva problém, že prečo AŠ absolvovali? Akým spôsobom? Vďaka osobnému šarmu asi ťažko) AŠ nevedia jazdiť, SUV a im podobné autá do rúk nepatria. Keď nováčik, ktorý absolvoval AŠ, má silné auto - prečo nie? Ak bola AŠ kvalitná, tak základy má a hádam aj dosť vlastného rozumu, že nemôže hneď jazdiť rally.

Ale nechcem tu zbytočne zasierať tému, je to len môj názor. :smt006
Napísať odpoveď