Mustafa napísal:Napísal som akurát to, že ľuďom, ktorí ani po absolvovaní (ak vôbec, tu nastáva problém, že prečo AŠ absolvovali? Akým spôsobom? Vďaka osobnému šarmu asi ťažko) AŠ nevedia jazdiť, SUV a im podobné autá do rúk nepatria. Keď nováčik, ktorý absolvoval AŠ, má silné auto - prečo nie? Ak bola AŠ kvalitná, tak základy má a hádam aj dosť vlastného rozumu, že nemôže hneď jazdiť rally.
1. Na zaklade coho pises, ze ci vobec absolvovala autoskolu?
2. Na zaklade coho pises, ze akym sposobom ju absolvovala?
3. Ak ma sarm, tak nemoze chodit do autoskoly alebo nemusi?
4. Kto hodnoti, ktora autoskola je kvalitna, je na to organ alebo ine organizacie, ktore to hodnotia?
5. Na zaklade akych parametrov hodnotis, ze ci je autoskola kvalitna alebo nie je?
6. Podla coho usudzujes, ze sa spravala ako rally jazdec?
7. Podla coho urcujes, ze kto moze a kto nemoze mat SUV?
8. Ten, kto zvladne autoskolu, teda testy na 55 bodov, prvu pomoc, teoriu, cvicisko a jazdu bez jedinej chyby alebo zavahania, tak je dobry jazdec a moze dostat do ruk SUV?
9. Ten kto spravi test na 51 bodov, teoriu odhapka, na cvicisku s tesnotkou prejde a pri jazde zavaha, ale prejde, tak ten tiez moze mat SUV?
10. Kto ma odjazdenych 10 rokov, ale ma uz 5 nehod za sebou a 15 pokut za rychlost, tak ten tiez moze mat SUV?