Multi-kulti
Re: Multi-kulti
Rozhovor o rase a rasizme. Nezávislý dokument o antirasistickém pokrytectví.
O čom to presne je? Pozriem si to.
Vzhliadnuté. Nie je tomu čo vytknúť, ten človek poukázal na správne problémy a rozpory. Otázne je, nakoľko to bolo účelovo zostrihané, aj keď vôbec by ma neprekvapilo, keby aj vôbec a proste mu to tam pekne padalo.
Vzhliadnuté. Nie je tomu čo vytknúť, ten človek poukázal na správne problémy a rozpory. Otázne je, nakoľko to bolo účelovo zostrihané, aj keď vôbec by ma neprekvapilo, keby aj vôbec a proste mu to tam pekne padalo.
http://sport.pravda.sk/tragedia-klickov ... rsport_p28
z toho, čo viem o zločinnosti v južnej Afrike, tak by som sa stavil, že sa jednalo o ukážkový prípad multikultúrneho obohatenia.....
z toho, čo viem o zločinnosti v južnej Afrike, tak by som sa stavil, že sa jednalo o ukážkový prípad multikultúrneho obohatenia.....
-
javatar
Hardcore addict
ja si skor myslim, ze ide o vplyv zivotnej urovne na zlocinnost, nie o multi-kulti
To je zaujímavé, že za údajne "rasistického" a "neľudského" apartheidu tam takáto zločinnosť nebola a keďže krajinu riadili tí, ktorí na to objektívne mali, tak aj tá životná úroveň bola o čosi lepšia....
-
javatar
Hardcore addict
nuz ked sa politicka korektnost zacne miesat s intelektualnymi funkciami tak to vazne nerobi dobrotu, k tomu vyhrady nemam
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.thecommentator.com/article/2 ... lU.twitter Na. Som veľmi tolerantný človek, čo sa týka iných kultúr, ale toto je už nad môj limit...A verím, že ak sa to "uchytí" v Londýne, tak sa to začne objavovať (v štýle masovej hystérie a ovečkovania) aj v iných mestách v Európe...
Toto je jedine pozitivum Slovenska, ze sme netolerantni, homofobni, latentno rasisticki, len ktovie dokedy sa to udrzi. Max 20 rokov a potom to tu bude rovnaka zumpa ako vsade inde.
Heh a čo masovosť tohto? Pod. kkti existovali aj v Bostone a boli to bieli ľudia za hardkorovej subkultúry, ktorí bili ľudí na ulici za pivo v ruke.seth82 napísal:http://www.thecommentator.com/article/2 ... lU.twitter Na. Som veľmi tolerantný človek, čo sa týka iných kultúr, ale toto je už nad môj limit...A verím, že ak sa to "uchytí" v Londýne, tak sa to začne objavovať (v štýle masovej hystérie a ovečkovania) aj v iných mestách v Európe...
Podľa mňa sú to marginálne výstrelky.
Dějiny Francie nahrazeny dějinami Afriky
Dalisa podla hughita marginalna vec
Mna by len velmi zaujimalo ako tu anarchiu vytvorite ked jedneho dna tu aj vasim pricineni ostane len tlupa divochov?
Ja im to tym nemcom a francuzom prajem... Dlhe roky sa povysovali ze aki su oni nadradeni, zotrocovali narody, vieeli vojny najma v nemcoch pretrvava ta Hitlerova krv a vo fracuzoch pretrvava Napoleonova,... Nech sa ucia zit s inymi narodmi tak ako my tolerantni slovania
Tolerantní Slovania? Naštuduj si históriu.
Pozri kali, neviem prečo si myslíš, že ja podporujem takéto veci - ono to, že mám také názory ako mám ešte neznamená, že by som bol za podporu takýchto vyslovených nezmyslov a celkovo za ten násilný multikulturalizmus, ktorý sa niekde presadzuje. Toto je jedna z mála vecí na ktorých sa zhodneme, že nejde o dobrú a prospešnú vec - pre nikoho.
Pozri kali, neviem prečo si myslíš, že ja podporujem takéto veci - ono to, že mám také názory ako mám ešte neznamená, že by som bol za podporu takýchto vyslovených nezmyslov a celkovo za ten násilný multikulturalizmus, ktorý sa niekde presadzuje. Toto je jedna z mála vecí na ktorých sa zhodneme, že nejde o dobrú a prospešnú vec - pre nikoho.
A preco tu po tisicky rokov zili v mieri madari, zidia, nemci a slovaci? Vdaka cudzich vplyvou tak by sme ich nevyhnali...
Inak som rad ze v europe su moslimovia bodaj by ich tu bolo viac. Lebo to co mnohe zeny si dovoluju v europe nema obdoby, ateisti i krestania su na ne makky,... Ale taki moslimovia vedia udrzat zeny na uzde
Inak som rad ze v europe su moslimovia bodaj by ich tu bolo viac. Lebo to co mnohe zeny si dovoluju v europe nema obdoby, ateisti i krestania su na ne makky,... Ale taki moslimovia vedia udrzat zeny na uzde
Ale aj teba by bolo treba. 
vyvratenie toho nezmyslu zvany "rasa je socialny konstrut".
-
qwerty-xyz
serte v tomto na hughita, ... su proste na svete aj farboslepi ludia. sice neviem kto mu vydal ako farboslepemu vodicak, alebo ci ma ZTP ale s hughitom sa netreba pustat do konfliktu, bude to urcite zaostaly, slepy a degenerovany clovek neschopny vidiet skutocnost. jeho nazor na to ze neexistuje rasa to len dokazuje. JASNE dokazuje. clovek ktory nie je schopny medzi cernochom a belochom najst rozdiel je proste debilom, ....
Ďakujeme za exaktný popis samého seba, ktorý si práve predviedol.
Aj tak suzitie s moslimami je problem zapadnej europy a nie nas vychodoeuropanov, ak sa im to nepaci tak nemali sa posledne dve storocia roztahovat po celej zemi a kradnut bohatstva inych zemi,...obycajne pokrytectvo
Nás východoeurópanov? Pokiaľ som sa správne učil, tak Slovensko je v strednej Európe.