Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)
Pripadne dropbox. Ja osobne mam na dropboxe 32GB priestoru, takze s prenasanim/zdielanim bordelu medzi ziaradeniami nemam problem.
presne si myslim ze v tom je cesta uloznych priestorov hlavne pri mobiloch.
Ja konkretne som mal pred iphone 4 htc hero kde som sa stretol s androidom po prvy krat. bol som nadseny.
Po tom ako som zacal s iOS, som mal android stale za vychytanejsi az po dobu ked som dostal do ruk Samsumg galaxy TAB /7´´/. to bola moja najhorsia skusenost so smart zariadenim aku som kedy mal.
Ja konkretne som mal pred iphone 4 htc hero kde som sa stretol s androidom po prvy krat. bol som nadseny.
Po tom ako som zacal s iOS, som mal android stale za vychytanejsi az po dobu ked som dostal do ruk Samsumg galaxy TAB /7´´/. to bola moja najhorsia skusenost so smart zariadenim aku som kedy mal.
Tak na male subory je to pekne, ale kedze Slovensko je zaostala krajina, tak na velke subory je to odveci (Na boxe mam 50GB a asbsolutne nevyuzite). Tahat pokazde par minut nejake subory z boxu, dropboxu, ci drive-u. Ale myslim, ze tych 32Gb inernych je v pohode. Osobne mam SD kartu nedavno som kupoval 32GB, lebo 8 GB bolo proste malo. Prenos suborov do PC som kablom tusim este nerobil. Vzdy zapnem na mobile app stlacim start, na PC total commander a prenasam cez wifi.
Jedine hudbu mam na Google music, ale tak ci tak si ju stiahnem aj do mobilu.
Jedine hudbu mam na Google music, ale tak ci tak si ju stiahnem aj do mobilu.
tolko k apple fans
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2012, 10:47)
To video je uplne nepodstatne, myslis ze keby im dali do ruky s3 a povedali ze to je s4 nevypovedali by rovnako? je to to iste jak so slovenskym deres. //efrafa
ked niekto nechce pisat do diskusie vyjadrim sa sem:
myslim, ze nie, ked ma niekto vo vrecku 4s a dostane do ruky dalsie 4s a zacne ho vychvalovat o kolko je lepsie, tak je to asi dement, teda cielova skupina appleu. na druhu stranu nijak nedehonestujem kvalitu ich produktov, ktore sa mi pacia, prave preto, ze zvladaju jednu jedinu vec a to proste bezproblemovo fungovat, nic viac nic menej, nepovazujem ich v sucanosti za inovatorov, iste zasluhy urcite maju, no skor by som ich prirovnal k urovni "PR" ako k inovacii, zvladli niektore veci dobre predat a spravit im marketing, no to bolo pred 5rokmi a vtedy zaspali ... ale video celkom slusne vystihuje ich masovu klientelu, ktora by predobjednala aj 2kk exkrementov keby na sebe mali svietiace jablka. proste im chyba akykolvek naznak kritickeho myslenia.
// repost som si nevsimol, sorry
//autoeditácia príspevku (19 Sep 2012, 10:47)
To video je uplne nepodstatne, myslis ze keby im dali do ruky s3 a povedali ze to je s4 nevypovedali by rovnako? je to to iste jak so slovenskym deres. //efrafa
ked niekto nechce pisat do diskusie vyjadrim sa sem:
myslim, ze nie, ked ma niekto vo vrecku 4s a dostane do ruky dalsie 4s a zacne ho vychvalovat o kolko je lepsie, tak je to asi dement, teda cielova skupina appleu. na druhu stranu nijak nedehonestujem kvalitu ich produktov, ktore sa mi pacia, prave preto, ze zvladaju jednu jedinu vec a to proste bezproblemovo fungovat, nic viac nic menej, nepovazujem ich v sucanosti za inovatorov, iste zasluhy urcite maju, no skor by som ich prirovnal k urovni "PR" ako k inovacii, zvladli niektore veci dobre predat a spravit im marketing, no to bolo pred 5rokmi a vtedy zaspali ... ale video celkom slusne vystihuje ich masovu klientelu, ktora by predobjednala aj 2kk exkrementov keby na sebe mali svietiace jablka. proste im chyba akykolvek naznak kritickeho myslenia.
// repost som si nevsimol, sorry
-
vendo
Guru
-
seth82
Darca
Tak, prvá vec, Apple prehral v Nemecku:
http://www.macworld.co.uk/apple-busines ... id=3399675
Ďalšia vec, Samsung a Google už pripravujú žaloby aj na iPhone 5 a budú sa ho snažiť zakázať:
http://www.bbc.co.uk/news/technology-19662049
http://www.guardian.co.uk/technology/20 ... 5-lawsuits
A nedá mi tu ešte dať obrázok (do prílohy nevojde), ktorý opäť narúša dríst od Cooka z jeho predstavovania super iPhone 5 http://apina.biz/84064.jpg
http://www.macworld.co.uk/apple-busines ... id=3399675
Ďalšia vec, Samsung a Google už pripravujú žaloby aj na iPhone 5 a budú sa ho snažiť zakázať:
http://www.bbc.co.uk/news/technology-19662049
http://www.guardian.co.uk/technology/20 ... 5-lawsuits
A nedá mi tu ešte dať obrázok (do prílohy nevojde), ktorý opäť narúša dríst od Cooka z jeho predstavovania super iPhone 5 http://apina.biz/84064.jpg
-
awtt
Medium Professional
Ja sa normalne cudujem ludom ze sa im chce take dristy jak na tych obrazkoch davat dokopy 
Este by som to relativne pochopil od cloveka ktory ma napchate v nokia akciach miliony, ale od ludi ktorych serie ze si niekto kupi apple, ach jaj.
Este by som to relativne pochopil od cloveka ktory ma napchate v nokia akciach miliony, ale od ludi ktorych serie ze si niekto kupi apple, ach jaj.
Za prvé, ukáž mi v tom porovnaní jeden drísť.
Za druhé, niekto sa hrá hry po internete, niekto si nájde polhodinku čas, aby dal dokopy pár faktov, čo je rozumnejšie?
Za druhé, niekto sa hrá hry po internete, niekto si nájde polhodinku čas, aby dal dokopy pár faktov, čo je rozumnejšie?
-
audiotrack
VIP
ty si to asi nepochopil. Nikoho nesere, že si ľudia kupujú apple. Nech si kúpia čo chcú. Tu ide o to, že apple vyhlasuje že ich iphone má najlepší display. A to je už kravina, ktorú ten obrázok s porovnaniami vyvracia. Nie je tam apelované na applakov aby si iphone nekupovali, je tam len vysvetlené že to tvrdenie o najlepšom displayi je kravina lebo lumia má omnoho lepší vo všetkých parametrochawtt napísal:Ja sa normalne cudujem ludom ze sa im chce take dristy jak na tych obrazkoch davat dokopy
-
awtt
Medium Professional
Ta sak nech si vyhlasuje co chce, who cares?
Myslis ze niekto kto ma iphone a zrazu aha nokia ma o 2% viac PPI predam ho a idem do nokie?
Neverim ze na celej zemy sa najde aspon jden taky clovek..
Vsetky tie porovnania mi pripadaju ako hadanie sa kto ma vacsi penis, preboha sak so tu len telefony.
Myslis ze niekto kto ma iphone a zrazu aha nokia ma o 2% viac PPI predam ho a idem do nokie?
Neverim ze na celej zemy sa najde aspon jden taky clovek..
Vsetky tie porovnania mi pripadaju ako hadanie sa kto ma vacsi penis, preboha sak so tu len telefony.
-
p4ra
Redeemer
awtt, az na to, ze sme sa dostali do doby, "ked nemas iPhone nie si nikto". Ludia dnes kupuju telefony nie preto, ze ich dokazu vyuzit, ale preto, aby boli "in". Aj v minulosti to tak bolo, ale dnes omnoho viac. Prikladom su ludia, a poznam mnohych s iPhone bez datoveho programu. WTF? Tak naco je mu/jej potom?
awtt, ty si vôbec nepochopil túto tému. Tu nejde o to, aby sa tu kritizovali používatelia Apple-áckych produktov, ale o samotný postoj Apple k celému trhu. Ak nejaká taká veľká firma, akou je Apple, vyhlási pri predstavovaní iPhone 5, že má najlepší displej, tak to musí mať predsa aj niečím podložené. No a podľa toho obrázku je to iba vymývanie mozgov a čisté drísty, ktoré iba pomáhajú nahnať si ďalšie ovečky, ktoré si ten ich produkt kúpia - dá sa povedať, že je to klamanie spotrebiteľa.
p4ra napísal:Prikladom su ludia, a poznam mnohych s iPhone bez datoveho programu. WTF? Tak naco je mu/jej potom?
To si robíš srandu? ...ja som už niekoľko rokov s kreditom, prípadne s paušálom bez dátového programu, rovnako ako x známych, ale nemám pocit že by som nejaký smartfón nevyužil na sto percent. Toto čo si napísal je pekná kravina.
PS: Svoj 1024. príspevok chcem venovať všetkým ajťákom a technologickým nadšencom.
-
seth82
Darca
Pardón, ale využívať smartphone na sto percent [sic] bez dát je teda v mojich očiach poriadny oxymoron. Viem, že mi tu budeš oponovať tým, že často využívaš domácu alebo hocijakú inú WiFi, ale to aj vedia aj desktopy, laptopy a tablety. Smartphone je preto smartphone, aby mal prístup na Internety podľa môjho skromného názoru všade, kde sú dostupné, aby mohol tie Internety využívať v duchu "smart". Smartphone bez možnosti prenosu dát cez mobilné siete hocikde je niečo ako krásny športový kabriolet, ktorému sa ale nedá zaboha zložiť strecha.
Re: Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)e
dlho som nevedel pochopit prispevky, aky napisal seth, az som to vyskusal na vlastnej kozi, wifi je super, doma, v skole, u priatelky...ale proste mat net v mobile vsade, je na nezaplatenie...zazivam to na vlastnej kozi a neviem si predstavit, ze zrazu by som fungoval len na wifi...cele toto moje tvrdenie a vyuzivanie smarftonu na plno podciarkuje fakt, ze tento prispevok prave pisem v mhd cez tapatalk 
Ja tiez nemam data, nebudem platit dalsich 20 € za par MB, staci tych 20 co si pyta telekom za adsl. Nejak mi to nechyba, wifi v skole, doma. Ale urcite je to dobre, mat to stale a v sade, ale nic bez coho by sa nedalo zit. V dopravnych prostreidkoch by som to nevedel vyuzit
, ked kukam do mobilu, alebo citam za jazdy, tak mi je zle. Ale pravda, zislo by sa to.
Inac Applaci, co hovorite na nove mapy?
http://theamazingios6maps.tumblr.com/
Inac Applaci, co hovorite na nove mapy?
http://theamazingios6maps.tumblr.com/
aj ked to patri do temy o iPhonoch, no moje pocity z máp su takéto 
Haha to jedobre, ja som teraz cital o kopirovani svajciarskych zeleznicnyvh hodiniek
-
awtt
Medium Professional
No neviem, mne to pride urcite prehnane sa rozculovat nad niecim ako ze apple zaluje niekoto kvoli niecomu, to uz by som fakt musel sa riadne nudit aby ma to tankovaloPilifo napísal:awtt, ty si vôbec nepochopil túto tému. Tu nejde o to, aby sa tu kritizovali používatelia Apple-áckych produktov, ale o samotný postoj Apple k celému trhu. Ak nejaká taká veľká firma, akou je Apple, vyhlási pri predstavovaní iPhone 5, že má najlepší displej, tak to musí mať predsa aj niečím podložené. No a podľa toho obrázku je to iba vymývanie mozgov a čisté drísty, ktoré iba pomáhajú nahnať si ďalšie ovečky, ktoré si ten ich produkt kúpia - dá sa povedať, že je to klamanie spotrebiteľa.
O tom dispelji neviem nevsimol som si aby to tam vyhlasovali ale aj keby je to jeden z top takze whatever.
Inac pre tipka z nasho "velkomesta" ktory mi zanechal kometra v karme:
Kód: Vybrať všetko
vychodnarsky sedlak si kupil apple a just ho bude branit.smrt vychoduRe: Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)
Ja nebývam ani z ďaleka v najväčšom meste na Slovensku, myslím že taký priemer, okolo 50k obyvateľov. Ale nikdy mi tie dáta nechýbali, a áno, využívam ho na sto percent. Takmer všetci známy, ktorý tie dáta používajú, a že ich nie je veľa, si ich zapnú vyslovene iba keď sa chcú pripojiť na net, najmä kvôli šetreniu baterky. Ja mám zapnuté Wifi stále, a vyleziem z domu a idem do obchodu, tak sa mi 5x aktualizuje počasie a prídu maily, keď som niekde na ceste domov, a chcem pozrieť autobus, skoro vždy som v pohode v dosahu wifi. Nikdy mi tie dáta nechýbali. Pár krát som si kúpil jednodňové pripojenie od o2 za 50 centov, keď som bol v diaľkovom buse, a potreboval som súrne skontrolovať mail, ale inak nič. Proste hovoriť, že bez dát sa smartphone nedá využiť na sto percent je imho strašný bullshit, možno tak nie pre niekoho koho napĺňa non-stop tweetovanie o tom, čo práve robí, a podobne.seth82 napísal:Pardón, ale využívať smartphone na sto percent [sic] bez dát je teda v mojich očiach poriadny oxymoron. Viem, že mi tu budeš oponovať tým, že často využívaš domácu alebo hocijakú inú WiFi, ale to aj vedia aj desktopy, laptopy a tablety. Smartphone je preto smartphone, aby mal prístup na Internety podľa môjho skromného názoru všade, kde sú dostupné, aby mohol tie Internety využívať v duchu "smart". Smartphone bez možnosti prenosu dát cez mobilné siete hocikde je niečo ako krásny športový kabriolet, ktorému sa ale nedá zaboha zložiť strecha.