Re: Facebook
Friend list watcher ma predsa novu aplikaciu a funguje uz dobre dlho. Uz to tu niekto spominal v tejto teme.
Ja pouzivam na to unfiend finder (expriatelia) http://www.unfriendfinder.com/downloadk!ko napísal:Da sa cez nieco zistit, ze kto si ma vymazal z priatelov? Odkedy nejde friend list watcher neviem ako na to
och, vsimli ste si ze sa zobrazuju smajlíky uz aj v komentároch?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
všimli, je to také... pubertálne! Zrazu milion smajlov. Kým boli textoví, nebolo to tak nápadné.
Och tak toto je celkom
Strašne rušivé to je. 
Addon FB purity toto postol v ich statuse. Ponúkajú návod ako odstrániť tie smajlíky v komentoch -> http://goo.gl/Ym4GX
Na vsetko sa da zvyknut.. ani som si to nevsimol, kedze som na facebooku malo a vacsinou to mam len na chat
-
weroro
Flash coder
Máte aj vy problém s uploadom obrázkov cez Operu? Nahrám obrázok, redirektne ma na nejakú prázdnu upload FB stránku a koniec, nepresmeruje ma znovu na nástenku. Musím otvoriť FB znovu. V ostatných prehliadačoch to ide v pohode.
Caute, uz asi tyzden sa mi neda prihlasit na FB z pocitaca, iba cez telefon. Po prihlaseni mi nacita stranku s oznamenim, ze moj ucet je docasne zablokovany, lebo sa niekto pokusil pripojit z nerozpoznaneho zariadenia a podla nasledujuceho postupu mozem znovu ziskat pristup k uctu. Kliknem teda na continue, ukaze mi mapku s miestom, odkial sa malo to nerozpoznane zariadenie prihlasit - je to miesto, kde byvam. Kliknem na "to je ok", naskoci stranka, na ktorej mam pomenovat akoze nove zariadenie..pomenujem, kliknem na "ulozit zariadenie" a nic..."facebook je momentalne nedostupny, pracujeme na tom". Zeby to tym IT mozgom v Californii, ci v ktorej dedine, trvalo tak dlho?
Diky vsetkym za rady
Diky vsetkym za rady
Zdravím, hľadal som pod slovami "upozornenia" "news feed" atď., no nenašiel som to čo som potreboval. Neviem či je to možné, no dalo mi dosť práce zbaviť sa všetkých skupín, ktoré mi iba spamovali stenu blbosťami a žiadosťami o lajk. Je ich tam podstatne menej, no o to viac je tam upozornení, že nejaký môj kamarát lajkol/komentoval niečo - paradoxne presne taký spam akého som sa chcel zbaviť. Čiže je to prakticky to isté, ako keby som v tých stránkach stále bol. Otázka teda, dá sa nejak vypnúť to, aby som videl news feedy o tom, čo lajkli/komentovali moji priatelia? Vďaka.
Hensym: použi F.B. Purity, tam sa to dá nastaviť
Hensym: prejdi kurzorom na meno priatela (neklikaj) a objaví sa okienko, presuň kurzor v tomto okienku na nápis "priatelia" (tiež neklikať), potom dolu na "nastavenia" sem kliknúť a objaví sa ponuka kde je "odfajknutý" riadok s názvom "komenty a páči sa mi" - sem kliknite aby tam tá fajka zmizla.
-
audiotrack
VIP
tak sa nám už zmenilo aj rozhranie pre súkromné správy. Najprv som bol trochu zaskočený, ale je to takto asi lepšie. Pri čítaní správy mám hneď dostupný aj zoznam správ, tak navigácia medzi správami je jednoduchšia. Navyše sa už dá do správy vkladať viac fotiek súčasne a ešte nejaké vychytávky písali
Hej, aj mne sa to stalo. A nejako sa mi prestali hýbať smajlíci aj gifyweroro napísal:Máte aj vy problém s uploadom obrázkov cez Operu? Nahrám obrázok, redirektne ma na nejakú prázdnu upload FB stránku a koniec, nepresmeruje ma znovu na nástenku. Musím otvoriť FB znovu. V ostatných prehliadačoch to ide v pohode.
LubosZ: Vďaka! 
Ešte druhá vec. Dá sa nejak zabrániť tomu, aby ľudia nedostávali na stene news feedy o tom, čo som ja KOMENTOVAL? Lajky vidieť môžu, len ich nechcem otravovať s komentármi. Dá sa to? Vďaka.
Ešte druhá vec. Dá sa nejak zabrániť tomu, aby ľudia nedostávali na stene news feedy o tom, čo som ja KOMENTOVAL? Lajky vidieť môžu, len ich nechcem otravovať s komentármi. Dá sa to? Vďaka.
Pri tých nových správach si neviem pozrieť počet správ v danej konverzácií. Pred tým som pri scrollovaní nahor videl približný počet (napr. načítavam ďalších 2000 správ), no teraz to už neukazuje.
Jakub, podľa mňa je to aj nepodstatná vec, nie? Oproti tomu, ako to teraz sprehľadnili, je to nepatrná zmena.
Ľudia sú rôzny. Pre mňa je to cenná informácia a nové správy je posledné, čo ma zaujíma.
-
Andreso
Medium Professional
Zdravím,
chcel by som si zmeniť používateľské meno na FB, no chce to odomňa overenie cez SMS a môj telekom nefunguje. Nemá s tým niekto skúsenosť? Ďakujem za rady.
chcel by som si zmeniť používateľské meno na FB, no chce to odomňa overenie cez SMS a môj telekom nefunguje. Nemá s tým niekto skúsenosť? Ďakujem za rady.
-
Hellboy248
Guru wannabe
ked uz si spomenul ten telefon, overenie cez o2 mi ide pohode, ale ked to chcem overit cez tmobile tak sms nikdy nedojde a teda neda sa pridat ..