Uff sorry, nevšimol som si ťa..mARILYN mANSON napísal:Slay chcel by som sa ťa niečo spítať:
1. Keď tak tvrdo vystupuješ proti konšpiračným teoriam, kritizuješ každého kdo tu niečo napíše (bez ohľadu aké je to uletené), prečo teda vlastne pravidelne prispievaš a zapájaš sa do diskusie?
2. Čo podľa teba je konšpirácia a čo podľa teba je pravda. Je podľa teba konšpirácia všetko čo sa vymyká tomu čo sa hovorí v TV, alebo ako vlastne posudzuješ čo je a nie je konšpiracia, a čomu vlastne veríš ty?
3. Tým zákulisím firiem si mal na mysli niečo ako firmu monsanto alebo veľké korporacie, alebo efektivitu farmacetuckých liekov a ich biznis?
1. Pre radosť z hry.
2. Pravda je to, čo je nevyvrátiteľne podložené a dokázané faktami. Konšpiračná teória je keď niekto extrapoláciou svojej viery a predstáv tvorí vlastné fakty.
3. Tým zákulisím firiem som myslel skôr banky, ktorým tu zaručene nikto nerozumie. Monsanto som tu nikdy neobhajoval. Plus je to téma, ktorá ma až tak nebaví.. vieš pestovanie kukurice, hnojivá, genetická modifikácia.. o tom ja veľa neviem.