Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa slay »

mARILYN mANSON napísal:Slay chcel by som sa ťa niečo spítať:
1. Keď tak tvrdo vystupuješ proti konšpiračným teoriam, kritizuješ každého kdo tu niečo napíše (bez ohľadu aké je to uletené), prečo teda vlastne pravidelne prispievaš a zapájaš sa do diskusie?
2. Čo podľa teba je konšpirácia a čo podľa teba je pravda. Je podľa teba konšpirácia všetko čo sa vymyká tomu čo sa hovorí v TV, alebo ako vlastne posudzuješ čo je a nie je konšpiracia, a čomu vlastne veríš ty?
3. Tým zákulisím firiem si mal na mysli niečo ako firmu monsanto alebo veľké korporacie, alebo efektivitu farmacetuckých liekov a ich biznis?
Uff sorry, nevšimol som si ťa..

1. Pre radosť z hry.
2. Pravda je to, čo je nevyvrátiteľne podložené a dokázané faktami. Konšpiračná teória je keď niekto extrapoláciou svojej viery a predstáv tvorí vlastné fakty.
3. Tým zákulisím firiem som myslel skôr banky, ktorým tu zaručene nikto nerozumie. Monsanto som tu nikdy neobhajoval. Plus je to téma, ktorá ma až tak nebaví.. vieš pestovanie kukurice, hnojivá, genetická modifikácia.. o tom ja veľa neviem.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Tak ani ja zrovna moc nerozumiem, bankám a finančnemu systemu, ale kedže sa tomu nerozumiem tak to radšej ani nekomentujem a už vôbec nerozširujem nejake teorie. Inak súhlasím.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

asi 60 % nemeckého zlata sedí v New Yorku pod pokrievkou Goldman Sachs a GP Morgan a Nemci ho nemôžu dostať domov a vyzerá to tak, že ho ani nedostanú
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Odpoveď pre užívateľa nadl z témy o Pussy Riot:

nadl: Neodpovedal si - máš okolo 50tky? Keď mi tu už vypisuješ, že vraj si sa zaujímal o Kennedyovcov, keď ja som sa ešte hral na pieskovisku. A čo to má spoločné so zánikom stránok? Chceš snáď naznačiť, že to bolo tvrdenie iba na JEDNEJ z miliárd stránok na Internetoch a ty si tomu hneď uveril? Alebo ako to mám chápať? Lebo ja ti môžem podobným spôsobom napísať: Čítal som stránku, na ktorej sa písalo, že užívateľ nadl z hojko.com mal pravidelný sex s ovcami. Dokázať to síce nemôžem, lebo tá stránka už asi zanikla, ale ak jednoznačne je to pravda, lebo som to tam čítal.

To, či sa usvedčuješ z klamstva, to je už tvoj problém - dokáž to. Ak to nedokážeš, tak je to jasné a môžeš si vyprosovať aj ovsenú kašičku. To, kto bol zavraždený a kým je IRELEVANTNÉ (a to už sme dosť OT), ty to chceš jednoducho posunúť rýchlo do úplne iného smeru, aby si nemusel odpovedať a dokázať svoj BLUD.
Son-Goku
Darca
Darca

karl0s
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karl0s »

Co si myslíte o Kaddáfím?
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Podľa mňa nebol taký zlý diktátor ako ho v poslednej dobe vykresľovali. Podľa mňa chcel pomúcť svojmu ľudu, napr. s veľkým projektom: Great Man-Made River, chcel zaviesť zlatý dinár. Dokonca ak si dobre pametám sa stretol s Robertom Ficom, financoval/podporoval Sarkoziho kampaň. Samozrejme, netvrdím že je svätý, prípadne najlepší, len sa snažím poukázať že nie všetko je tak ako sa hovorilo v TV., a že nie všetko je čierne-biele.
karl0s
Novice
Novice

Príspevok od používateľa karl0s »

Podobný názor jsem měl a mám na něj i já, shlédl jsem si o tom pak pár videí. Když jsem se o tom zmínil ve škole, snažili se nás přesvědčovat o tom, co se píše a říká v médiích a těžce odmítali jakoukoliv jinou "pravdu". Faktem je, že jeho miliardy zmizely a zem už rozhodně není bez dluhů.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

FLASH: Magnitude-6.0 quake reported 42 miles (68 kilometers) north-northeast of Birjand in eastern Iran

Aha už ich haarpujú :lol:
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

pokial sa tu najdu este nejaki ovcania
Son-Goku
Darca
Darca

pockaj za chvilu docvala jeden s avatarom idiota ktory sa dal ostrihat dohola lebo uveril ze ma bieber rakovinu :D velky fanda
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

1500 architektov a inzinierov po celom svete podpisalo peticiu vyjadrujucu podporu teorie, ze kolaps World Trade Center bola riadena demolacia, super. V Amerike je zhruba 1 700 000 zamestnanych architektov a stavebnych inzinierov a na celom svete je ich cca 5 az 10 krat viac. To znamena, ze teoriu riadenej demolacie podporuje menej ako 1 z 10 000 architektov a inzinierov (co je menej ako percento z percenta). Racionalny clovek teda pochopi, ze ked 99,99% expertov z konkretnej oblasti s niecim suhlasi, tak maju pravdu (podla trutherov su vsetci z nich bud retardovani, alebo podplateni vladou USA).

Inac na zaciatku vidno pyramidy a popri tom obkec, ze su vysledkom ludskeho navrhu, WTF?! Vsak pyramidy predsa postavili mimozemstania!

Este otazka, akoto, ze Illuminati, ktori, ako tvrdite, ovladaju cely svet (alebo vacsinu) a sposobili aj 11. september, nechavaju tychto ludi verejne vystupovat v mediach, vytvarat spolky a oboznamovat tak verejnost s "pravdou"?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zasnem nad tvojou logikou, ze ked 1500 ludi nieco podporuje, tak je predsa jasne ze zbytok z oboru to urcite nepodporuje.
Billy
Star
Star

Uz od roku 2007 podporuje teoriu demolacie WTC 1500 architektov a inzinierov, tie spolky dodnes oslovuju dalsich a dalsich po celom svete, no stale im podporuje ich teoriu iba 1500.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Takze touto logikou mozem vlastne povedat, ze ked sa pod peticiu na Slovensku podpise 5000 ludi, tak zvysnych 5milionov je proti tejto petici, ze?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Billy na protestoch proti Gorile bolo par tisic ludi. Automaticky to namena, ze zvysnych 5 milionov je spokojnych? Nie. Z nejakych dovodov nechceli verejne vystupit. To iste moze byt aj v pripade zvysnych XYZ architektov.
Billy
Star
Star

Tu nejde o verejne vystupovanie, zhromazdovanie, ani ukazovanie sa pred obrazovkou, ale iba o obycajnu peticiu, ktoru moze podpisat ktorykolvek clovek z oboru.
Son-Goku
Darca
Darca

1500 vs 1500 000.ostatni maju nahaku.pacilo sa mi,budova este stala a niggas v tv, ze uz je ponej.typicky americky patriot: bad terurist huuuuurrrrr.
zabijat ich nebudu to by uz bolo velmi okate.usa mediam staci ukazat protesty z grecka a idiotom tvrdit ze to protestuju rusi proti putinovi,a oni uveria.
Billy
Star
Star

Odkial sa ti niggas v TV dozvedeli, ze je po budove? Povedal im to Bush?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Billy napísal:Tu nejde o verejne vystupovanie, zhromazdovanie, ani ukazovanie sa pred obrazovkou, ale iba o obycajnu peticiu....
Ktora nie je anonymna a niektorym teoreticky moze skomplikovat karieru, ci osobny zivot.
Napísať odpoveď