-
LatteMacchiatoo
Light Star
Re: Facebook
Aha, no tak dík za pomoc 
chcel by som sa spytať či sa da zistiť že kto ma blokol ? lebo osm bloknuty na 30 dnia nemožem posielať ani žiadosti ani spravy a potrebujem nečoriešiť a nemožem 
To nezistíš.
Ak je to súrne, vytvor provizórny účet. Ale že by to bolo súrne? Práca? Pre niečo ťa museli bloknúť... Kvôli práci asi nie.
Ak je to súrne, vytvor provizórny účet. Ale že by to bolo súrne? Práca? Pre niečo ťa museli bloknúť... Kvôli práci asi nie.
Dá sa niekde nastaviť aby mi danú osobu nezobrazovalo v chate ?
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked si otvoris chat s danou osobou, klikni na to ozubene koliecko a zvol Vypnut chat pre pouzivatela XY. 
Typ padom ale ta XY osoba nebude vidieť kedy som online nie ?
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No to nie.
Nechcel by som ale "obmedziť" tú XY osobu, neexistuje ešte nejaká iná možnosť ?
Potrebujem radu. Chcel by som si spraviť ale 2-3 zoznamy priateľov na chate, pre ktorých by som si mohol niekedy nastaviť, že som on alebo off. Niekedy sa to dalo pekne vytvoriť tá skupina a pridať tam priateľov, ale teraz to nikde nevidím. Kde sa to nastavuje?
jednoducho si ich blokni ak nechces aby ta videli online.
.. nebudu ta vidiet vobec
.
.. nebudu ta vidiet vobec
No chcel som to vyriešiť nejak rýchlejšie, ako len nastavovaním pre každého človeka osobitne, aby ma nevidel online.
https://www.facebook.com/bookmarks/lists
Tu si môžeš vytvárať skupiny a pridávať do nich priateľov. Potom stačí už iba v nastaveniach chatu zadávať tieto skupiny...
Tu si môžeš vytvárať skupiny a pridávať do nich priateľov. Potom stačí už iba v nastaveniach chatu zadávať tieto skupiny...
caute, stretol sa niekto s tym ze ked v chate si pisete, tak vam nevyskakuju tie cervene cisielka pri tom chate? robi mi to vo firefoxe aj v IE, tak neviem kde moze byt problem. Skusal som nainstalovat aj najnovsie ovladace na kartu ale tym to nebude
napada ma ci to nemoze byt winom8 kedze na xp mi to v pohode islo teraz jak som presiel na novy win tak to nejde 
mne to robilo tuším na mozille tiež, teraz používam chrome a pohodka
Zdravím, potreboval by som si stiahnuť konverzáciu z faceboou z jedným človek to PC napr do .txt alebo nejakého jednoduchého súboru aby som si to môhol od začiatku prečítať, tých správ je moc... neviete či na to existuje nejaký program? alebo rozšírenie do prehliadača?
-
mirak2
Hardcore addict
skus pogooglit "export facebook messages"
Ahojte, ako urobím vec, aby si ostatný (moji priatelia, neznámy) nemohli pozrieť mojich ostatných priateľov, ale len spoločných? ďakujem
Ja to mám nastavené tak, že všetkých mojich priateľov môže vidieť iba zoznam najbližších (5-6) priateľov a zvyšok automaticky vidí len spoločných.
Nastavuje sa to tak, že prejdeš na svoju časovú os, klikneš si na okienko s priateľmi a hore klikneš na "Upraviť".
Nastavuje sa to tak, že prejdeš na svoju časovú os, klikneš si na okienko s priateľmi a hore klikneš na "Upraviť".
kam vsade este strcia tu reklamu? 
kolko za to museli vysolit, a aj tak neutekam otvorit si ucet u nich
kolko za to museli vysolit, a aj tak neutekam otvorit si ucet u nich
Ďakujemhd_ napísal:Ja to mám nastavené tak, že všetkých mojich priateľov môže vidieť iba zoznam najbližších (5-6) priateľov a zvyšok automaticky vidí len spoločných.