akoze ja som hral aj na elo 1000 a najviac som sa dostal jednu hru od 1500...a rozdiel tam nepocitujem...obzvlast teraz cez vianoce, trollovia v kazdej hre...niekedy na tych nizkych elo hrach to bolo fajn, lebo tam ludia nie su niekedy az tak strasne arogantni a su schopni pocuvat niekoho skusenejsieho...pripadne plati, ze ak mas noobov v teame, tak su aj v enemy teame a mozes svojmu teamu lahsie vyhrat hru...
takze ja osobne netusim kedy konci elo hell...mozno na platinovom ranku..
dnes sme vybavili perma dalsiemu trollovi...akoze v game lobby vykrikuje, ze sme vsetci noobovia a budeme feedovat, a ze on je tu na to, aby nam vyhral hru...takze on si berie swain mid a nezaujima ho, ci si niekto zoberie tiez mid, ze tak budeme v strede dvaja...

...toto urobil asi 5 krat...5 ludi odislo z lobby...stale nas to rovnakych ludi hadzalo spolu alebo proti tomuto trollovi, takze uz boli vsetci riadne nasraty...nakoniec sa tu hru podarilo spustit...samozrejme...on mal mid swain a ja som bol nastastie proti nemu, takze sme mu mohli nakopat prdel...a podarilo sa

nakoniec mal 1:13 alebo tak nejak...vyhrali sme

a reportol ho cely moj team a aj jeho spoluhraci...

takze dufam, ze mu po vianociach supnu perma... a este nam v lobby po hre vykrikoval, ze on neprehral a ze aj tak sme noobovia a on je lepsi...

ten clovek mal asi nejaku poruchu osobnosti alebo co...