League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa ephramko »

mne sa nakoniec dnes celkom darilo v solo ranked win 5:1 lose...ale ani jedna poriadna hra, 3 hry som vyhral tak, ze som mal v teame takeho trolla, ktory pickol mid alebo top, lebo "to povedal" aj napriek tomu, ze ja som tu rolu uz davno mal picknutu (pretoze ten clovek bol evidentne noob a netusil ako counterpicknut nepriatela)...takze sme boli na lajne dvaja...

no ale ako vyhrat hru s trollom v teame? enemy team musi mat este vacsieho trolla...som aspon rad, ze budu mat urcite bany za toto, kedze ich reportlo strasne vela hracov...a v jednej hre si dokonca nas troll dohadoval reporty s nepriatelskym trollom a este ich aj vymienali za honory...vsetko je v chate...to bude perma :smt059 :smt059 :smt059

King

Príspevok od používateľa Meken »

TIPS TO GET OUT ELO HELL! 500 - 1100 RATING (League Of Legends)

zaujamave video
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

akoze ja som hral aj na elo 1000 a najviac som sa dostal jednu hru od 1500...a rozdiel tam nepocitujem...obzvlast teraz cez vianoce, trollovia v kazdej hre...niekedy na tych nizkych elo hrach to bolo fajn, lebo tam ludia nie su niekedy az tak strasne arogantni a su schopni pocuvat niekoho skusenejsieho...pripadne plati, ze ak mas noobov v teame, tak su aj v enemy teame a mozes svojmu teamu lahsie vyhrat hru...

takze ja osobne netusim kedy konci elo hell...mozno na platinovom ranku.. :D

dnes sme vybavili perma dalsiemu trollovi...akoze v game lobby vykrikuje, ze sme vsetci noobovia a budeme feedovat, a ze on je tu na to, aby nam vyhral hru...takze on si berie swain mid a nezaujima ho, ci si niekto zoberie tiez mid, ze tak budeme v strede dvaja... :D :D ...toto urobil asi 5 krat...5 ludi odislo z lobby...stale nas to rovnakych ludi hadzalo spolu alebo proti tomuto trollovi, takze uz boli vsetci riadne nasraty...nakoniec sa tu hru podarilo spustit...samozrejme...on mal mid swain a ja som bol nastastie proti nemu, takze sme mu mohli nakopat prdel...a podarilo sa :D nakoniec mal 1:13 alebo tak nejak...vyhrali sme :D a reportol ho cely moj team a aj jeho spoluhraci... :D takze dufam, ze mu po vianociach supnu perma... a este nam v lobby po hre vykrikoval, ze on neprehral a ze aj tak sme noobovia a on je lepsi... :D ten clovek mal asi nejaku poruchu osobnosti alebo co...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tato hra je uplne v riti,budujem si druhy acc,vychod europy.lvl 26 ale len 128 vyhier,nic moc ale aby som hral s takou verbezou,lvl 28 a on ma iba 60 vyhier,dalsi 23 lvl a 53 vyhier,24 a 32 wins,28 a 97 wins.,23 a 92 wins,21 a 24 wins,25 lvl 116 wins,24 lvl a 121 wins ale tento mal score 2/18 viktor., a podobne levely.radost hrat tuto hru,ale treba to brat s nadhladom tvorcom ide o predaj skinov a podobnych chu**** takze uroven bude vzdy biedna,uz teraz dota2 opet dava najavo ze bude prisny banning,staci ze pocas hry dostane report a ma ban na 8 hodin, a kazdym banon ide 30 min navyse.
Meken
King
King

btw a co ak dostane neopravneny report? :P
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

spustim LOLko na tomto notase?
Intel Core Duo CPU T7500 @ 2.20Ghz
Quadro NVS 140M 512mb
Windows XP Service Pack 3
2.0 GB RAM

ak hej co vsetko musim mat naistalovane? lebo mam cisty WIN XP a nejde mi to ..

zaroven hladam nejakych skusenych spoluhracov co to hravaju nejaky ten mesiac..lebo ti poliaci niektori ma uz fakt nebavia :)
moj nick je LewisMcl na EU nordic east
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Tak ..

League Of Legends som hrával naozaj len rekreačne, 2-3 matche cez víkend na low level .. (tak 12-13 level ..) hral som to len for fun.
Teraz som mal možnosť zahrať si pár hier na lvl 30 účte, a musím povedať, že najprv som neveril tomu čo ste sem písali, že to nemôže byť až také hrozné ako tvrdíte, ale ono to sakra je úplne nobrain, keď mi týpek už v lobby píše že on ide mid, pritom má úplne napitchu champ, následne som *všetkynajhoršienadavkynasveteamojarodinajeužmrtva* .. na mide uhrá velké hovno a ešte ma ide celý tým reportovať ;D
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

League of Legends mám rád, ale toto ma serie najviac. Jednoducho sa vždy nájde jeden troll, ktorý všetkým hovorí "noob, feeder, report" ... Pri tom všetky tri sa hodia práve na neho, len si to jednoducho nedokáže uvedomiť.
Son-Goku
Darca
Darca

Meken napísal:btw a co ak dostane neopravneny report? :P
no neviem,prislo to tymto updatom http://www.dota2.com/news/updates/9595/
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

mna v poslednom obdobi strasne serie, ze to ludia zvyknu vzdavat a sustredit sa skor na nadavanie spoluhracom nez na hru vo faze, kedy realne vobec nie je nic prehrate a teraz ked znizili prachy sa killy to plati dvojnasobne...uz sa mi xkrat stalo, ze prvych 20minut hry sme prehrali napr. 6:12..ale ono staci, ze 2krat chytime ich ap alebo ad carry...pripadne dokonca vyhrame cely teamfight a hned sme naspat v hre...uz sa mi xkrat stalo, ze sme proste otocili vdaka tomu, ze sme dokazali vsetci hrat spolu a nepriatelsky team nie...

dalsia vec su sibnuti hraci, ktori zacnu nadavat junglerovi a vzdaju hru a svoju lajnu po 1 smrti...akoze velakrat sa stane, ze clovek na lajne 1vs1 tazko prehrava prvych 7minut...jungler vtedy musi ganknut, ale ono to nejde, ked ten vas spoluhrac ma minimum zivota alebo ziadnu manu...ked vtedy ganknete tak obvykle nepriatel zdrhne a este zabije aj vasho spoluhraca...napr. vcera sa mi to stalo zase...totalne prehravala riven hore, 100 zivotov...obrovska enemy minions wave na ceste...vidi ma, ze som blizko, pinguje mi, ze mam ganknut, tak si vravim, ze je dost mozno, ze nepriatel dostane doublekill...a radsej by sa riven mala uvedomit a portnut sa konecne naspat, ja jej mozem na chvilu podrzat lajnu (ale ti hraci to beru tak, ze to je ich lajna a nejaky smradlavy jungler tam nema co robit a uz v ziadnom pripade nemoze zobrat trochu farmy)...no tak som gankol...enemy ju sundal...a zdrhol mi asi so 30zivotmi...aky strasny flaming a raging na spustil na moju adresu...ze to nebolo normalne, tak som len napisal, ze 1 smrt nic neznamena a nic nie je prehrate...a riven dalej pokracovala v nadavani a hysterickom vyplakavani...tak som jej napisal, ze ked takto pokracuje, tak jej nebudem teda absolutne pomahat, pretoze nepomaham ludom, ktori urazaju mna a moju rodinu...samozrejme potom flaming pokracoval v duchu, debilny jungler ani ganknut nechce a preto prehravam... :D aj ked enemy jungler sa na tope ani neukazal...nakoniec sme to sice uhrali 4vs5 aj bez tej riven, kedze potom nadavala uz kazdemu v teame a umyselne nas ignorovala...ale cloveku to pokazi aj celu vyhratu hru...

LoL zakon č.1:
Cim viac prehravam a feedujem, tym viac budem nadavat spoluhracom...
DEVZYO1G
Addict
Addict

samozrejme, vačšina už na prvý pohľad prehratých hier sa dá vyhrať ..
dneska sme tiež riadne potočili, vyhrali sme teamfight, rýchlo rush mid a easy win.
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Son-Goku napísal: no neviem,prislo to tymto updatom http://www.dota2.com/news/updates/9595/
http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1120438
Vraj sa nepozeraju ci je report zasluzeny alebo nie, proste autoban.
Meken
King
King

Tak to je dobra pi*ov*** :D.. Ak su tam trollovia co aj su, tak sa budu reportovat vsetci a kto bude hrat potom? :D... kktina
Son-Goku
Darca
Darca

hral si dotu2?
Meken
King
King

Nie nie, iba "1" v warc.3 :D.. ale tak 50 euro za dotu 2 je dost, ci sa mylim?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Dota 2 je zdarma
DEVZYO1G
Addict
Addict

haha, prave som hral asi najretardovanejsiu hru v mojom zivote, kayle celu hru noobspam, potom ragequit, zase došiel, pi***** do každého, pritom svoju lajnu vôbec nedokázal uhrať ...
Meken
King
King

beardie napísal:Dota 2 je zdarma
Nebol som si isty sry, ma pomylilo Buy Dota 2 - Early Access Holiday Pack a pisu tam 20 euro
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kazdy ma aspon 5 pozvanok, staci si vypytat, uz nemaju ziadnu hodnotu
Son-Goku
Darca
Darca

Meken napísal:Nie nie, iba "1" v warc.3 :D.. ale tak 50 euro za dotu 2 je dost, ci sa mylim?
je tam trosku ina komunita.stale je tam kopa ruskej verbeze,ale tak aspon tam nikto nespamuje "report ks",nie je to tam ruzove ale o malinko lepsie.
Napísať odpoveď