a riešite kraviny, jeho nezaujíma ako sa to podarilo, proste je tehotná a hotovo. Moralizujete tu jak babky zpred kostola...
Na kolko rokov mi Hrozí basa?
Re: Na kolko rokov mi Hrozí basa?
K penetracii nemusí zákonite dôjsť hneď pri prvom sexe, tak sa na tom nepozastavujte 
a riešite kraviny, jeho nezaujíma ako sa to podarilo, proste je tehotná a hotovo. Moralizujete tu jak babky zpred kostola...
-
fake9632145
Amateur
Neviete rposím na kolko percent su presne tekotenske testy? 
cim dlhsi cas od oplodnenia, tym je presnost beznych testov (zakupitelnych v drogerii alebo lekarni) vyssia. test je najlepsie robit hned rano, kedy je obsah latok v moci najvyssi.
.
100% istotu ti da az test na gynekologii.
.
100% istotu ti da az test na gynekologii.
3 tyzdne omeskany menzes a pozitivne 2 testy su 99,9% v tomto case by mohla skocit aj za tym gyndosom nech to potvrdi sonom. Uz bude vidno

napiste niekto, ze on to len nacvicuje na silvestrovsku estradu 
to je jedno.. aj tak je tu v poslednom case nuda..
No, ked pride baba pod 15 s bruchom na gyndu tak lekar je povinny to nahlasit kedze styk s osobou pod 15 rokov je trestny cin (a brucho ti bez sexu moc nenarastie, ak si odmyslim jeden 2000rokoch stary pripad) - sexualne zneuzivanie a povinnost nahlasit trestny cin prelomuje lekarske tajomstvo.Sphinx napísal:Tak to porieste navstevou gynekologa a budete mat jasno, on nesmie porusit lekarske tajomstvo a kedze nejde o znasilnenie nema povinnost nieco nahlasovat policii, podla toho sa dalej zariadite ci uz potrat alebo cakanie na potomka. dievca uz bude mat 15 takze je uz mimo "ohozenia" resp ty. je to blbost aby to bol trestny cin .. a vazba za sex ? dobrovolny wtf?!?
A tym som aj zodpovedal na druhy blabol co si splechol, ano sex s niekym pod 15, ak mas sam viac ako 15 je trestny cin, pacit sa ti to nemusi, ale je to tak.
A pre niekoho este kto sa pytal. Ano, trestna zodpovednost je znizena na 14 rokov, avsak pre trestny cin sexualneho zneuzivania ostala na 15 rokoch.
-
fake9632145
Amateur
Ďakujem ľudia
nakoniec to bol uplne na pi***** planý poplach
dnes zrazu zničoho niič dostala

nezabudni ju hned po kramoch poriadne vysukat, samozrejme, bez ochrany!
a este nieco na precitanie, aby sa ti dnes lahsie zaspavalo
.
http://www.mojkalendarik.sk/menstruacia ... hotenstva/

.
http://www.mojkalendarik.sk/menstruacia ... hotenstva/
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jej prvé, čo?fake9632145 napísal:Ďakujem ľudianakoniec to bol uplne na pi***** planý poplach
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako píše lumir, to že dostala krámy, ešte nemusí znamenať, že nie je tehotná.fake9632145 napísal:Ďakujem ľudianakoniec to bol uplne na pi***** planý poplach
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mozno ju uz konecne pretrholaudiotrack napísal:jej prvé, čo?
-
Permonik1998
Light Star
ak nemala 15 rokov počas styku a ak ty si mal počas styku 17 a viac tak ti hrozí 3 až 10 rokov. A basa ti hrozí hlavne preto lebo si počas styku vedel že ešte nedovŕšila 15 rokov. Basa ti hrozí aj bez toho aby si ju nejak zranil. Takže ako to vidím tak ak to praskne a niekto sa o vašom styku dozvie tak s istotou pojdeš sedieť
možno ťa pustia na kauciu
každopádne ti držím palce

Šak už písal, že dostala krámy, tak ho nestraš. I keď to nemusí nič znamenať, ale tak väčšinu ludí to upokojí. 
Dufam ze tento pribeh bude pokracovat, celkom zabavne najma niektore rady a gramatika 
-
Permonik1998
Light Star
jáj tak prepáčte, nevedel som že už má krámy 
You make my day

prečítal som si to pri čakaní na skúšku , výborne som sa pobavil a s dobrým pocitom šiel odpovedať
prečítal som si to pri čakaní na skúšku , výborne som sa pobavil a s dobrým pocitom šiel odpovedať
a ludia sa stále pýtajú že čo je doje*** s týmto svetom.. to ako ked si s nou 8 mesiacov to co si snou od 13ky? ja by som povedal že žiadne meškanie sa nekonalo skor toto bol jej prvy cyklus preboha ved to jej akurat začína puberta nie .. a do toho tie smajliky a gramatika .. tebe musí je*ať chlapče .
-
Permonik1998
Light Star
mojej spolužiačke začal cyklus v 10 rokoch
aspoň tak nám to vravela, no neviem