PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
I hope we will come to an agreement je pre mna najvhodnejsia alternativa..alebo I hope we will make a deal
To prve mi príde vhodnejšie vzhľadom na situáciu. Vďaka. 
-
peterkozel
Medium Professional
prosim dost je to surne, par viet, pomozete prosim?, by som poslal na ss
No skus poslat.
-
peterkozel
Medium Professional
balthier prelozil za co fest dakujempeterkozel napísal:prosim dost je to surne, par viet, pomozete prosim?, by som poslal na ss
-
tomášHozlár
Zablokovaný
Prosím, ako by ste preložili "Začiatok zlých časov" do angličtiny. Moje preklady zneli dosť blbo a chcem niečo také, čo by bolo použiteľné aj ako názov článku a pod. Ďakujem K+
-
D_I_C_K
Light Professional
Neviem či to je odborne dobre ale ja by som to preložil ako The beginning of bad times ...možno je na to iný výraz ale tak je to snad pochopitelne či??tomášHozlár napísal:Prosím, ako by ste preložili "Začiatok zlých časov" do angličtiny. Moje preklady zneli dosť blbo a chcem niečo také, čo by bolo použiteľné aj ako názov článku a pod. Ďakujem K+
-
tomášHozlár
Zablokovaný
z mojich prekladov vyznelo dobre iba: The Bad days started, ale nieje to správne, že?? The beginning of bad times znie suprovo. Vďaka K+. A vedel by niekto aj iné výrazy?? Iba tak na porovnanie.
a ešte som chcel, ako by ste preložili POSTPRODUCTION? Jednoducho POSTPRODUKCIA alebo nejako inak??
a ešte som chcel, ako by ste preložili POSTPRODUCTION? Jednoducho POSTPRODUKCIA alebo nejako inak??
-
D_I_C_K
Light Professional
postprodukcia v slovenčine a v EN tak ako pišeš...Post-production ...
Zdravim, velmi by sa zislo prelozit par cviceni z nemciny. Nechcem to tu rozpisovat tak kto by mi vedel pomoct tak prosim SS
ak budem moct tak sa aj nejako odmenim.
ahojte, potreboval by som si niečo preložiť, a s prekladom nemám problém, len potrebujem pomoc s jedným slovom, ako by ste "odborne" vysvetlili význam slova stokár?? Potrebujem to do jedného článku, ale potrebujem význam tohto slova po slovensky, jeho definíciu, mohli by ste niečo stručné navrhnúť? Viem, že toto nie je téma práve na to, ale nechcem zbytočne zakladať novú kvoli jednej otázke, ďakujem. 
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som dal "hobo"..vyznamovo je to sice bezdomovec, ale hodilo sa mi to viac ako wanker apod.
guess.whoo napísal:ja by som dal "hobo"..vyznamovo je to sice bezdomovec, ale hodilo sa mi to viac ako wanker apod.
takže, mohol by som dať stokár= bezdomovec, človek bez domova žijúci napr. pod mostom a v kanáloch a pod.?
-
guess.whoo
Redeemer
hej moze 
Caute,
viem, ze vacsinou sa tu ziada o preklady len nanajvys par viet. No dostal sa mi do ruk jeden dokument, ktory je dost IT a tyka sa zabezpecenia systemu, ktory by som potreboval prelozit, lenze je to dost odborne a neviem si s tym rady. Ak by bol niekto zdatny v tejto oblasi AJ, nezabralo by mu to vela casu a bol by som veeeelmi vdacny za kazdu pomoc, aj ciastkovu. K
je samozrejmostou 
viem, ze vacsinou sa tu ziada o preklady len nanajvys par viet. No dostal sa mi do ruk jeden dokument, ktory je dost IT a tyka sa zabezpecenia systemu, ktory by som potreboval prelozit, lenze je to dost odborne a neviem si s tym rady. Ak by bol niekto zdatny v tejto oblasi AJ, nezabralo by mu to vela casu a bol by som veeeelmi vdacny za kazdu pomoc, aj ciastkovu. K
- Prílohy
-
- Engage_Security_Datasheet2012.pdf
- (637.67 KiB) 104 stiahnutí
este to potrebujes ?
aký je rozdiel medzi undergraduate student a graduate student?
-
anyway
Light Star
Undergraduate je student, kt. je na bakalarskom stupni (nema este titul).
Graduate je student, kt. absolvoval bakalarske studium a je na magisterskom (master) alebo doktorandskom (doctoral) stupni.
Graduate je student, kt. absolvoval bakalarske studium a je na magisterskom (master) alebo doktorandskom (doctoral) stupni.
prosim vas co znamena spojenie screening techniques? The Chinese are known to be the first to use employee screening techniques, way back in 1115 BC. Je to niaky proces vyberu zamestnanca alebo co?
-
D_I_C_K
Light Professional
rufo : niesom si moc istý ale tušim že v škole sa to niekto pytal učitelky a vravela že to je niečo ako prijimaci pohovor...ale neviem ...pocul som to len v slovnom spojeni employee screening ..a volne to prelozila nejak tak ..