Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
No ved prave...ale v rannej spicke je uz vela soferov, ktori jazdia celkom dobre. Obcas sa ale pritrafi nejaky expert
Napriklad minule jeden zastavil uz na blikajucu zelenu 
Našťastie chodím do práce ešte pred rannou špičkou... keď som chodieval po 7h, na semafore pred blokom som prechádzal na druhý-tretí pokus. Pred 7h tam stoja maximálne dve autá. Ale v lete budem chodiť ešte predtým, než vôbec na tej križovatke spustia semafory..

skor ju len zacnu hladatbrm napísal:Podľa mňa, keď sa pred nimi pohne auto, oni len vtedy radia jednotku..
Čítali hojko a nechcú stáť na spojke.
na spojke sa nema co stat, zbytocne sa nici
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...je problém pozerať pred seba a radiť keď sa pohýňa tretie auto pred ním?...keď sa začne rozbiehať auto pred ním, bude mať už rýchlosť zaradenú bez zbytočne dlhého státia na spojke...
jak su v mode folie na kazdej plecke, tak niekedy to je problem...
Ježíš ale tak kukám na semafor... nemusím hneď na tretie auto predo mnou ... a tú sekundu - dve keď bude držať tú spojku tak sa nič nestane. Potom sú už takí umelci, ktorí ju držia po celý čas
ale to je o inom 
sa pripravujete na tie odpichy z krizovatky jak na porod
ved ked sa pohne auto predomnou tak zaradim a idem nie? rozdiel oproti tomu ked budem stat na spojke bude kolko, 1sekunda?
tu sa bavia o ludoch, ktori si nechaju ujst auto o hodny kus... osobne tiez radim, ked sa auto predomnou pohyna, minule som sa pohynal zaroven s nim a dobre ze som ho netukol, jak zatukol do brzd...
No ja radím v momente, keď naskočí zelená... a pohýnam sa spolu s tým predo mnou. Ak som prvý, tak na niektorých semaforoch radím tesne pred naskočením oranžovej.. a v momente rozsvietenia oranžovej už míňam semafor... som zvedavý, kedy ma za toto zastavia policajti..

Alebo do Teba niekto vrazí z vedľajšej cesty. 
Ked sme uz pri tych semoforoch, tak v spickach pravidelne nastava jav, ked za krizovatkou je cesta ucpana a auta sa do nej nastavaju hlava nehlava. Potom tam zavadzaju a blokuju dalsie smery. To som jediny vodic, ktory ostane stat na semafore, ked sa za krizovatkou uz nie je kam postavit?
Urcite nie. Ja tiez zostanem stat pokial nemam istotu ze krizovatkou prejdem,no musim priznat,uz sa mi neraz stalo ze som si myslel ze sa auta pohnu a v pohode prejdem krizovatkou....no mylil som sa a zostal som v nej stat,aj ked nie uplne v strede 
Najlepsie by bolo nechat si odstup a vsetci by sa naraz rozbehli na zelenu ako pri zavode
, bol by tam nejaky cas na reakcie a spomalenia ale to je nerealne.
Davnejsie som cital v jednom clanku, ze na Slovensku mame jeden z najvacsich intervalov medzi cervenou na jednej strane krizovatky a zelenou na druhej. Teda, ze na oboch svieti cervena.
Davnejsie som cital v jednom clanku, ze na Slovensku mame jeden z najvacsich intervalov medzi cervenou na jednej strane krizovatky a zelenou na druhej. Teda, ze na oboch svieti cervena.
Boze ked toto vidim. Ako citát z knihy Zakony automobilu. Autor: Mama.
Ale tak spojkove lozisko je zbytocne v zabere to je proste fakt...
Neni to ziadne nicenie auta ale takisto to nieje zrovna balzam na spojku
Neni to ziadne nicenie auta ale takisto to nieje zrovna balzam na spojku
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Sekunda OK, ale vacsine ludi to trva 2-3 sekundy, a potom uz je rozdiel ci prejde cez kratku zelenu 6 aut alebo 10...mulatt napísal:sa pripravujete na tie odpichy z krizovatky jak na porodved ked sa pohne auto predomnou tak zaradim a idem nie? rozdiel oproti tomu ked budem stat na spojke bude kolko, 1sekunda?
Čo ja viem. V zápche, ranných špičkách väčšinou vo veľkých mestách sa to hýbe celkom svižne ked skočí zelená. Tie 2-3 sekundy môžu byť, ale nie plošne pre všetkých, skorej nejaký dedek, ženy alebo začiatočník.
V BA bežne dosť ľudí chodí už na oranžovú, takže to máš hneď - 1 sekunda
V BA bežne dosť ľudí chodí už na oranžovú, takže to máš hneď - 1 sekunda
Fúha, obdivujem ľudí, ktorých znervózňujú 2 sekundy a ako čítam, tých tu teda je!