Drogy
Re: Drogy
Dnes je den LSD, uz tomu bude 70 rokov co vedec Albert Hofmann objavil ''nahodne'' tuto latku a zazil zmenu vedomia prave na bicykli ked sa vracal domov, preto sa dnesok alternativne nazyva aj Bicycle Day.
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/a ... 67381.html
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/a ... 67381.html
Neni nic lepsie ako si sam vypestovat a potom to hulit a papatbboy_BIOS napísal:Som rád že som čistý ako vypraný uterák:D:D Osobne neberiem a ani nechcem brať drogy, taktiež nepijem a nefajčím. Čo sa týka napr trávy a hríbov, je to prírodný produkt, aj keď v dnešnom svete nevieme:D:D Ale beriem ak napr. trávu niekto používa na kreatívne účely, aj keď pre mňa osobe diela spravené pod vplyvom nemajú plnú hodnotu:) Neberiem ale decká čo to berú zo srandy a frajeriny. Peacee
-
muay thai
Light Expert
- Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No hej, tiez mi je zle, ked to kombinujem inak, nez som zvyknuty. Vzdy sa najskor treba zhulit, az potom ozrat. V opacnom poradi to robi zlotu a s tymto nazorom som sa stretol u vacsiny hulicov...
Raz som sa opil tak, že už to bolo skoro nebezpečné, a od vtedy si to veľmi úspešne strážim.
Drogy (ak nerátam alkohol, cigarety (aj tak nefajčím)), som okrem trávy neskúšal. To bolo 3x, prvé dva razy žiadne účinky, išlo o zabaleného džointa, či ako to nazývate. Tretí krát to ale bol celkom silný bong, či čo to, proste z fľaše, zo zvedavosti. Povedal som si, že keď to nič nerobilo posledné dva rázy, tak to nič nebude robiť ani teraz. No účinok prišiel, a neskutočne silný. Na mňa to celé pôsobilo zle. Kravatový pocit škrtenia (možno preto, že som kravatu mal?), čas išiel neskutočne pomaly, strašne silná dehydratácia, piť som musel doslova každých pár sekúnd, točenie hlavy, pri sedení neprííjemný pocit vznášania sa, nutkanie až skoro na zvracanie, blbá rovnováha. Proste, pocit ako niekto opisuje pred infarktom. Neviem, či to bola zlá tráva, alebo som ja niečo spravil zle, ale proste, toto mi stačilo, a nikdy viac sa trávy nedotknem. Myslím, že zdravé ponaučenie nikdy nie je na škodu.
Drogy (ak nerátam alkohol, cigarety (aj tak nefajčím)), som okrem trávy neskúšal. To bolo 3x, prvé dva razy žiadne účinky, išlo o zabaleného džointa, či ako to nazývate. Tretí krát to ale bol celkom silný bong, či čo to, proste z fľaše, zo zvedavosti. Povedal som si, že keď to nič nerobilo posledné dva rázy, tak to nič nebude robiť ani teraz. No účinok prišiel, a neskutočne silný. Na mňa to celé pôsobilo zle. Kravatový pocit škrtenia (možno preto, že som kravatu mal?), čas išiel neskutočne pomaly, strašne silná dehydratácia, piť som musel doslova každých pár sekúnd, točenie hlavy, pri sedení neprííjemný pocit vznášania sa, nutkanie až skoro na zvracanie, blbá rovnováha. Proste, pocit ako niekto opisuje pred infarktom. Neviem, či to bola zlá tráva, alebo som ja niečo spravil zle, ale proste, toto mi stačilo, a nikdy viac sa trávy nedotknem. Myslím, že zdravé ponaučenie nikdy nie je na škodu.
-
TommyHot
Addict
Urcite to nebola zla trava, len si bol nepripraveny a spanikaril si. Pri huleni je nutne byt neustale v pohode a aj ked nahodou pridu nejake divne stavy (ak uz hulis dlhsie, tak nepridu), tak ich treba myslienkami potlacit a vratit sa spat do pohody. Proste si sa zlakol, to je vsetko. Tiez som to zazil, ked som si necitil, ze mi bije srdce. Chytil som paranoju a myslel som, ze zomieram. Ma museli ukludnovat asi pol hodinu, esteze som bol s niekolko rocnym hulicom. Ubalil mi cigo, strcil mi ho do huby, povedal ze to blokuje cannabinoidne receptory a rusi ucinky THC. Do toho mi rozpraval o programovani a bolo. Inak to video z tohto je fakt vtipne 
-
TommyHot
Addict
No hej, pokrocily sa uz tazko dostane do stavu paranoje, pretoze uz nejako podvedome vie, ze ma ostat v klude.. Ale mne osobne bad tripy nechybaju... To co som vtedy zazil malo aj vyvrcholenie.. Isiel som sna hajzel a osral som cely hajzel a ogrcal cele umyvadlo
(paralelne)
Heh, zlaté alkoholické excesy.TommyHot napísal:No hej, pokrocily sa uz tazko dostane do stavu paranoje, pretoze uz nejako podvedome vie, ze ma ostat v klude.. Ale mne osobne bad tripy nechybaju... To co som vtedy zazil malo aj vyvrcholenie.. Isiel som sna hajzel a osral som cely hajzel a ogrcal cele umyvadlo(paralelne)
Mam takeho kamarata, dlhooooo rocny hulic, radost si robi tym ze ludi, ktori nezvyknu hulit si zobere na paskal a to by si nechcel zazit co ten uz ludom porobilHensym napísal:Raz som sa opil tak, že už to bolo skoro nebezpečné, a od vtedy si to veľmi úspešne strážim.
1. 6hodin bez znamky pohybu, zrazu sabla potom sme ho polozili spat
2. Taka fajna 2,5 litrova PEPSI MAXI vianocna, cca 0,5g prepalenych tryskou, nazvyte to ako chcete.. smotana, stena, kardan ... dotycny hlava v hajzli 3 hodiny tam spal s hlavou vyvesenou do hajzla
Ja moc nepreferujem taketo zbongovanie sa, radsej ten dzointik
Aj ja sam som sa uz par krat prehulil... totie megakoncentrovane bonga okrem toho ze sa s tym skoro zadusis
chces si uzit slusnu paranoju, vyskusaj salviu, aspon 25x extrakt... velice rychlo ta tie chutky prejdu...SRneC napísal:Najlepsie je, ze tie stavy padaju na neurodnu podu, zaciatocnik trpi, pokrocily by dal za to 20e.
teda aspon u nas to tak bolo, z 6 ludi co sme skusali salviu mal iba jeden v pohode trip a aj to preto ze si toho asi dal malo.
ale predpokladam ze to bude tak isto o skusenosti, ked som salviu skusal druhy krat (aj ked v mensom mnozstve), tak pri prichode zleho stavu som si bol schopny povedat ze "klud, ono to prejde, aj ked myslis ze to nikdy neskonci, skonci, uzivaj si to."
idealny trip som zazil pri kombinacii travy s mensim mnozstvom salvie (10x extrakt), sluchatka na usi, nejaku riadnu divocinu (jefferson airplane) a uzival som si v inom svete...