Maturita
Re: Maturita
Ani ja, každá škola má ale vypracované iné teoretické otázky, my ho napríklad nemáme.
Závidím vám. Ja ešte len zajtra obhajujem praktickú prácu a maturujem až 3-5. 6
.
-
Space5800
Medium Professional
Dnes anglina za mnou... Na 2, ale bolo to zlé. 
Zajtra mám voľno, treba sa pripravovať na matiku v stredu
Ešte, že dnes som celý deň oddychoval. Snáď to stihnem. So slovinou netušim čo spravim. Neviem absolutne nič a navyše som zistil, že sa skutočné dá nezmaturovať. 
Zajtra mám voľno, treba sa pripravovať na matiku v stredu
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dnes INF za 1. Zajtra SJL. Och, som z nej uz maximalne znechuteny a uz sa tesim na to ritualne spalenie. Nejake tipy na SJL? 
Dnes matika, informatika obidve 1. Zajtra tiež slovenčina ... to už asi nebude také veselé.
Chlopi vyššie, z informatiky máte aj príklady na programovanie? Ak hej, v čom programujete na maturite?
My to mame tak, ze jedna cast otazky je programovanie, druha cast nejaka teoria.
Programujeme v Pascale.
Programujeme v Pascale.
-
mirak2
Hardcore addict
ale pozor, prava ani lava ruka sa nerataju!
Tiež tak jak ty, ziegel.
Michaelo: Dammit, nie je s kým.
Ale aspoň bude výhovorka ak nezmaturujem, alebo dám zlé známky. 
Michaelo: Dammit, nie je s kým.
-
Michaelo
Hardcore addict
Veriť aspoň raz kecom na pokeciHensym napísal:Michaelo: Dammit, nie je s kým.Ale aspoň bude výhovorka ak nezmaturujem, alebo dám zlé známky.
http://diva.aktuality.sk/clanok/37656/m ... -nepomoze/
Ale čo, kašli na tento druhý článok
-
uplink
VIP
Ako tak čítam, ako sa zmenila maturita za poslednú dekádu, tak dnes by som nezmaturoval 
-
Michaelo
Hardcore addict
Oni čím ďalej, tým viac sťažujú maturu, lebo vraj niektoré školy majú príliš dobé výsledky a podvádzajú. Samozrejme, namiesto toho, aby viac dávali pozor na opisovanie (napr na hnojarine vedľa nás chalan povedal jednu vetu úplne mimo témy a aj tak dostal jednotku).
Samozrejme, na niektorých školách nemáš šancu opísať, a potom to tak vyzerá
Samozrejme, na niektorých školách nemáš šancu opísať, a potom to tak vyzerá
Nezmaturoval? Primitívne oproti minulosti. 25% ??? Seriously? Ak by bolo 50%, tak ani brvou by som nepohol. A niektorí nezvládnu ani štvrtinu a vypiskujú, viď dnešný článok na SME.sk.
Maturitný test zo slovenčiny je fraška, človek ktorý vie čítať odpovie na otázky bez problémov, lebo nepotrebuje vedomosti iba pochopiť text.
25% je menej ako štatistická pravdepodobnosť, že to natipuješ. Asi tak.
Maturitný test zo slovenčiny je fraška, človek ktorý vie čítať odpovie na otázky bez problémov, lebo nepotrebuje vedomosti iba pochopiť text.
25% je menej ako štatistická pravdepodobnosť, že to natipuješ. Asi tak.
Ako maturant súhlasím s begbee. Celú strednú som sa nič neučil a AJ B2 a aj SJL som napísal na 75, a to som v oboch testoch hneď podopísaní vedel asi o 5-10 zbytočných chybách.
Vždy som hovoril, že keď sa spomenie maturita, tak mám na mysli ústnu, a nie tento kvázi test. Totiž teraz, keď sa to učím zisťujem, že by som bez učenia nepovedal ani slovo, (a teraz po naučení danej otázky tomu nie je inak). Asi záleží od školy, učiteľov a predmetu. Aj keď si myslím, že nezmaturovať sa v prípade zdravého rozumu nedá (dúfam), tak sa chcem vyhnúť zlej známke a tomu krvilačnému pohľadu učiteľov, ktorým som nasľuboval že sa na tú maturu naučím.
Vždy som hovoril, že keď sa spomenie maturita, tak mám na mysli ústnu, a nie tento kvázi test. Totiž teraz, keď sa to učím zisťujem, že by som bez učenia nepovedal ani slovo, (a teraz po naučení danej otázky tomu nie je inak). Asi záleží od školy, učiteľov a predmetu. Aj keď si myslím, že nezmaturovať sa v prípade zdravého rozumu nedá (dúfam), tak sa chcem vyhnúť zlej známke a tomu krvilačnému pohľadu učiteľov, ktorým som nasľuboval že sa na tú maturu naučím.
-
94jakub
Guru wannabe
Tak je to doma. 
INF: 1; MAT: 1; AJB2: 1; SJL: 3
Btw, dokonale sa mi potvrdila moja teória o zbytočnosti a nadradenosti literatúry.
Inak si tiež myslím, že tá maturita je dosť ľahká. Test napíše každý drúk aj keby dal všade možnosť a.
U ústnych už hold musíš niečo vedieť ale tiež strašne záleží od komisie.
INF: 1; MAT: 1; AJB2: 1; SJL: 3
Btw, dokonale sa mi potvrdila moja teória o zbytočnosti a nadradenosti literatúry.
Inak si tiež myslím, že tá maturita je dosť ľahká. Test napíše každý drúk aj keby dal všade možnosť a.
U ústnych už hold musíš niečo vedieť ale tiež strašne záleží od komisie.
-
Michaelo
Hardcore addict
94jakub: každý drúk nie. Ako som už písal, minulého roku, z mojej triedy 5 ľudí nespravilo maturitu. 4 zo SJ a 5ty SJ aj AJ a to mali len B1 
Aj keď oni by mali problém asi aj s A1
Aj keď oni by mali problém asi aj s A1
Nespravit test zo SJ, na to uz musi byt riadny stupen retardacie.
94jakub gratulujem
94jakub gratulujem
Tak tak, ak na ústnych fakt vychytáš otázku, z ktorej si nevidel ani písmenko, a vychytáš predsedu komixie, ktorý je idiot, a tým pádom ďalší dvaja ti darmo chcú pomôcť, tak sa zmaturovať skutočne nedá. Test ale musí napísať aj sliepka s prilepeným perom k zobáku keď jej nasypeš zrno na odpoveďový hárok.
94jakub gratulačka.
94jakub gratulačka.
Zas ale pochybujem, ze keby si napisal test dobre, a mal 2ky pocas celeho studia, ze by ti dali horsiu jak 4.