Jedna story z našej školy. Na informe jeden neprešiel lebo chcel celú teóriu čítať z wiki a nenapísal ani ň v pascale.
Ďakujem za gratulácie a držím palce všetkým, čo sa teraz učia. Nechcel by som
Sme trieda zamerana na INF, tak mozno preto. Lagrangeova interpolácia.ziegel napísal:Gratulujem, drz sa este zajtra![]()
Ale trosku ma desi to, ze tiez maturujem z INF a ani len netusim co to je Lagrangeov polynom. To by som mal vediet? Este nikdy som o tom nepocul
Mame, v Pascale.Hensym napísal:Chlopi vyššie, z informatiky máte aj príklady na programovanie? Ak hej, v čom programujete na maturite?
Praise to the lord!Ing. Gandalf napísal:
EC: SjL - 90,6% (98,4), Mat - 80% (91,5), AjB2 - 95,8% (99,4)
PFIC: SjL: 96,4%, AjB2: 100%
UC: SjL - 1, AjB2 - 1, Inf - 1, Mat - 1
A šak čo dvoječku máš úplne v pohode. Ja som to čistým zázrakom vyskillila na 1 predpokladám, lebo výsledky sa dozvieme až v piatok sakraSpace5800 napísal:Dnes anglina za mnou... Na 2, ale bolo to zlé.
Zajtra mám voľno, treba sa pripravovať na matiku v streduEšte, že dnes som celý deň oddychoval. Snáď to stihnem. So slovinou netušim čo spravim. Neviem absolutne nič a navyše som zistil, že sa skutočné dá nezmaturovať.
zalezi zas v akej skolebeardie napísal:Obcas sa temy prelinaju, takze cosi pozadieras a bude
Toto je ale také neambiciózne! Btw. určite to bude lepšieSalamka napísal:budem rada za dve 4