Ako ženy rozmýšľajú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa Lorino18 »

Chcem sa opytata ci mi neviete dat rady,ohladom situacie okolo zenskeho stvorenia.Ako teda asi rozmyslaju ked im clovek ublizi?
Konkretne ja jednej zene podrobnosti nebudem rozpitvavat ale nebolo to neverou.Skor nadavanie vyhrazky.Stale mi pise aby som jej dal pokoj ze sa nemam vnucovat ze laska je nie ze ty milujes a vnucujes sa ale opak.Len ja som sa jej chcel ospravedlnit realne a objiat z lasky len ona mi to nedovoli skor by bola zla a zdvihala hlas.Nehovorim ze dotycna mi tiez neublizila a bolelo to velmi,len som jej odpustil nepovedala ani prepac ukazala mi ze ma lubi ale nikdy som ju neodmietol z tejto stranky.Potom neviem ako ozaj zeny rozmyslaju alebo dotycna,ci to je v kazdej.Hovori stale ze neciti nic ku mne ze ziadna sanca nikdy atd.Tak neviem co s tym,boli to cloveka a neviem sa toho zbavit pritom ju mam rad strasne a obcas mi preskoci a som zly pritom je to ako taky skrat z toho ked mi ublizila ona neviem mozno sa budete smiat mozno poradite co si budem vazit.Aj zeny hlavne tie budu vediet asi najlepsie co sa za tymto asi skryva.

Zle sa to cita? :? bolo to na rychlo pisane a niesu tam vsetky podrobnosti.Tak jasne ze vyzeram ako pako,ale bola to len taka mensia zufalost tu napisat,viem ze clovek si musi poradit sam.

A nehadajte sa je to aj tak jedno a nikto nic nevyriesi tym.
matki
Light Professional
Light Professional

Re: Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa matki »

Daj jej pokoj, je koniec.
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

skôr ako rozmýšalš ty, že nedokážeš takúto priamočiaru odpoveď niekoľkokrát zopakovanú pochopiť.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Chuda dievca. Ked zacnes citat co pisu, tak pochopis, ze jej mas realne dat pokoj. Neviem kde je teda problem.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nejake city asi predsalen k tebe ma, normalna baba by ta udala.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Neviem za co by ma mala udavat ale budis,najprv namota ublizi a potom caka ze clovek bude vzdy len dobrucky.To je vedlajsie ze zena ublizi a chova sa k cloveku najprv ako k majetku a ked je to naopak uz je niekto chuda.Asi prechovava lebo si je tohto vedoma.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

To, ze ta niekto rozplace nie je trestny cin, ked ta niekto obtazuje proti tvojej voli ano.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Lorino18 - [môj príspevok brať s rezervou] nemôžeš byť taký k*kot, musíš rozmýšlať. Ženy sú v tomto viac ako zvieratká, aj keď to Bohu žiaľ platí o väčšine populácie tejto planéty aj s mužmi, ale to teraz bokom. Cítia, riadia sa pocitmi. Tzn. že to čo robí žena v danom momente myslí vážne, nerobí to so zámerom aby Ťa namotala, či zranila. A Ty ako muž, ak si vyspelý [čo evidentne nie si, ale môžeš byť] by si mal vedieť nasledovné:

:arrow: lúbiť ženu vždy, úprimne, celým srdcom
:arrow: vždy rátať s tým že Ťa zo dňa na deň opustí pre tú najväčšiu idiotinu, byť na to pripravený, vedieť to
:arrow: nikdy jej nedať vedieť, že rátaš s tým že Ťa opustí, v žiadnom prípade [potom príde fráza: "Ale tam kde nie je dôvera nemôže byť vzťah." bla bla bla, hrať "jej" hru za každú cenu. Ver, ale nerátaj s niečím. Príjmaj, ale nepripúšťaj. Dôveruj, ale preveruj.

Nerobia to naschváľ. Proste sú v tomto ako zvieratká. Nevedia kam ich emócie, city a pocity zavejú o 10 minút, tobôž na ďalší deň. A ako píšem, Bohu žiaľ to neplatí len pre ženy, ale pre gro mužov, avšak muži majú fyziologickú predispozíciu myslieť a byť racionálni, ženy na to nie sú uspôsobené od prírody.

No a samozrejme možno sú výnimky aj pri ženách, avšak o tých neviem a ak sú, tak nie sú "normálne"...lebo pre ženu nie je normálne byť racionálnou, ale emocionálnou.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

Uplink dakujem ty si to vystihol najlepsie a najpravdivejsie.A ze trestny cin potom tym rozplakanim hranim sa moze aj zena sposobit ujmu psychicku ale nelutujem sa len to peklo si prezit by si videl a odolavat lebo ju mas rad a nakoniec ta ona nenavidi ze podobne veci ktore od teba vyzadovala a spravala sa tak isto len argumenty to bolo davno a bla bla bla.
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

To je uplne jedno kto komu co spravil, ako ublizil a kto je na vine. Ked ti 10 krat povie, ze je koniec a mas jej dat pokoj, tak sa mas vzchopit, zachovat ako chlap a neobtazovat ju.
Lorino18
Medium Star
Medium Star

matki napísal:To je uplne jedno kto komu co spravil, ako ublizil a kto je na vine. Ked ti 10 krat povie, ze je koniec a mas jej dat pokoj, tak sa mas vzchopit, zachovat ako chlap a neobtazovat ju.
hej to je pravda
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lorino18 - dá sa robiť veľa pre druhých, a aj pre partnerku. Avšak časom zistíš že matematika "viac pre ňu, ako pre seba" nefunguje. A dokonca zistíš že funguje veľmi zle. Lepšie je venovať sa gro času sebe, zlepšovať sa [iQ, EQ, Vedomosti, športovať, čo ťa len napadne] ako sa trápiť pre dievča, ktoré Ťa má na háku.

A ako som už písal skôr, teraz ako som v období "cogito ergo sum, ego sum anima ex machina." voľne preložené: "Myslím a zamýšlam sa, teda som, som duša zo stroja." tak som oveľa väčší magnet na ženy [aj keď som neni nič moc, ani po fyz. ani po psych. stránke, lebo som egoista.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

chap to ako zmizni z jej zivota
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

uplink napísal:Lorino18 - [môj príspevok brať s rezervou] nemôžeš byť taký k*kot, musíš rozmýšlať. Ženy sú v tomto viac ako zvieratká, aj keď to Bohu žiaľ platí o väčšine populácie tejto planéty aj s mužmi, ale to teraz bokom. Cítia, riadia sa pocitmi. Tzn. že to čo robí žena v danom momente myslí vážne, nerobí to so zámerom aby Ťa namotala, či zranila. A Ty ako muž, ak si vyspelý [čo evidentne nie si, ale môžeš byť] by si mal vedieť nasledovné:

:arrow: vždy rátať s tým že Ťa zo dňa na deň opustí pre tú najväčšiu idiotinu, byť na to pripravený, vedieť to
:arrow: nikdy jej nedať vedieť, že rátaš s tým že Ťa opustí, v žiadnom prípade [potom príde fráza: "Ale tam kde nie je dôvera nemôže byť vzťah." bla bla bla, hrať "jej" hru za každú cenu. Ver, ale nerátaj s niečím. Príjmaj, ale nepripúšťaj. Dôveruj, ale preveruj.

Nerobia to naschváľ. Proste sú v tomto ako zvieratká. Nevedia kam ich emócie, city a pocity zavejú o 10 minút, tobôž na ďalší deň. A ako píšem, Bohu žiaľ to neplatí len pre ženy, ale pre gro mužov, avšak muži majú fyziologickú predispozíciu myslieť a byť racionálni, ženy na to nie sú uspôsobené od prírody.

No a samozrejme možno sú výnimky aj pri ženách, avšak o tých neviem a ak sú, tak nie sú "normálne"...lebo pre ženu nie je normálne byť racionálnou, ale emocionálnou.
uplink, fakt mas asi zle skusenosti s ludmi. ale tento tvoj sovinizmus to neospravedlnuje. neda sa to citat. mohla by som tu pisat, kolko muzov poznam ja, co bez rozmyslu namotavaju a s raciom to nejde dokopy.. ale to bude problem v raciu osoby, nie v jej pohlavi.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kathleen - avšak rozdiel medzi mojími skúsenosťami, postojom a smerom nevychádza len z čistej empírie, ale hlavne z genomu, infraštruktúry a hormonálnej konfigurácie u žien. Keď napíšem o mužovi že má penis, tak sa teraz niekto urazí že som nenapísal že sa môže dať preoperovať na ženu? Proste to čo som napísal sú fakty, potvrdzujúce drvivou väčšinou ženskej populácie tejto planéty, väčšina žien to ani nemá problém priznať, ak sú aspoň trochu rozumné. A samozrejme potom tu môžu byť anomálie, kedy je racio u žien viac vyvinuté ako emocionálna časť.

A taktiež som tam zahrnul mužov, ktorí zmýšlajú a fungujú podobne ako fungujú natívne ženy, takže kathleen, trafená húska zagágala? :smt006

A ďalšia vec, keď sa muž správa ako ch*j, je si toho vo väčšine prípadov vedomý a vie že je dobrovoľne predátor a haj*el. Zatiaľ čo žena nechápe prečo jej muž nadáva za to že ho opustila z minúty na minútu bez rozumného argumentu, lebo to tak proste "cíti". Ženský argument je obvykle emocionálneho pôvodu a charakteru, málokedy racionálneho. Mužský je na druhej strane racionálneho charakteru.

Avšak zámer nie je daný charakterom a pôvodom. Žena dokáže, ak je rozumná emocionálne cítiť rozumne, tak ako muž väčšinou racionálne myslí ako sviňa, lebo sa mu to proste hodí.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

kathleen - ver mi, že uplink sa v mužskom popise trafil dokonale...čo vytvára predpoklad pre uznanie, že sa zrejme trafil aj do žien...niekomu sa to takto bez servítky môže ťažšie chápať, alebo "prehĺtať"...
DeadWalker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeadWalker »

A očakávaš emocionálnu alebo racionálnu odpoveď? (rečnícka otázka :mrgreen: )
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

uplink napísal:Lorino18 - [môj príspevok brať s rezervou] nemôžeš byť taký k*kot, musíš rozmýšlať. Ženy sú v tomto viac ako zvieratká, aj keď to Bohu žiaľ platí o väčšine populácie tejto planéty aj s mužmi, ale to teraz bokom. Cítia, riadia sa pocitmi. Tzn. že to čo robí žena v danom momente myslí vážne, nerobí to so zámerom aby Ťa namotala, či zranila. A Ty ako muž, ak si vyspelý [čo evidentne nie si, ale môžeš byť] by si mal vedieť nasledovné:

Nic proti, ale Tvoj nazor na zeny je absolutne trafeny. Znies ako niekto kto nedokaze pochopit, ze ho nejake dievca nechalo. Zeny nie su o nic menej racionalne ako muzi, dokonca casto su viac. Sa pozri kolko chlapcov tu chodi so zlomenym srdieckom plakat a hovor nieco o racionalite. Toboz ked typek nedokaze racionalne skusnut ani to, ze mu zenska do oci povie, ze ju obtazuje a nic s nim nechce.

Na tomto fore som uz neraz prezentoval a znova to zopakujem, ze vztahy nie su racionalne. Mat niekoho rad nie je vec podmienena nejakou vzajomnou kompatibilitou alebo vyhodnotenim najpravdepodobnejsej zhody nazorov. Ked chces racionalny vztah chod do nejakej krajiny kde stale frcia sobase z rozumu (aka. niet nad to ked Ti partnerku vyberu rodicia, lebo im to tak vyhovuje)

Ludia sa pre najvacsie idiotiny davaju dokopy a pre rovnake sa rozchadzaju, get over it. To z nikoho nerobi zvieratko ani menejcenneho cloveka, muzi to robia rovnako casto ako zeny. Dokonca sa spravaju este daleko zivocisnejsie ako zeny. Prejdi si aj tuna prispevky kolko ludi tu spominalo, ze keby niekto, kludne aj neskodne, flirtoval s ich partnerkou tak mu rovno daju na p*cu. Absolutne racionalne a opodstatnene chovanie, rovnako ako sa ozrat a rozbijat veci ked niekoho partnerka opusti.
A vobec, povysovat sam seba nad polovicu populacie len preto, ze si sa nejako narodil je kravina.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

UPLINK to vystihol dokonalo ...

Axxis si tak maximalne honi nad casopisom a zenu videl len na obrazku, cize fucking hopeless . . .
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Lorino18 napísal:Chcem sa opytata ci mi neviete dat rady,ohladom situacie okolo zenskeho stvorenia.Ako teda asi rozmyslaju ked im clovek ublizi?
Konkretne ja jednej zene podrobnosti nebudem rozpitvavat ale nebolo to neverou.Skor nadavanie vyhrazky.Stale mi pise aby som jej dal pokoj ze sa nemam vnucovat ze laska je nie ze ty milujes a vnucujes sa ale opak.Len ja som sa jej chcel ospravedlnit realne a objiat z lasky len ona mi to nedovoli skor by bola zla a zdvihala hlas.Nehovorim ze dotycna mi tiez neublizila a bolelo to velmi,len som jej odpustil nepovedala ani prepac ukazala mi ze ma lubi ale nikdy som ju neodmietol z tejto stranky.Potom neviem ako ozaj zeny rozmyslaju alebo dotycna,ci to je v kazdej.Hovori stale ze neciti nic ku mne ze ziadna sanca nikdy atd.Tak neviem co s tym,boli to cloveka a neviem sa toho zbavit pritom ju mam rad strasne a obcas mi preskoci a som zly pritom je to ako taky skrat z toho ked mi ublizila ona neviem mozno sa budete smiat mozno poradite co si budem vazit.Aj zeny hlavne tie budu vediet asi najlepsie co sa za tymto asi skryva.
POSLEDNE SLOVA SMS PRESTAN SA UZ KONECNE VNUCOVAT,DAJ MI POKOJ,DAKUJEM!
Sorry ale hrozne sa to číta.. :roll: a súhlasím s názormi že jej proste daj pokoj.. ak bude chcieť ozve sa. Ak nie tak nie..
Napísať odpoveď