Ako ženy rozmýšľajú
Re: Ako ženy rozmýšľajú
uplink to bolo pre teba. ked sa s tebou zas nejaka necakane rozide aby si to bral ze si ta nezasluzila. to len tak mimochodom
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ithory - moja chyba, zle som to pochopil.
curta
Lorino sa vyhrazal clovekovi. Ci je to zena a ci muz, bude ten clovek utekat kade lahsie. Nemusi rozmyslat, pozenie ho pud sebazachovy.mimochodom, nikto ste neprisli nato, v com ma problem autor, Lorino
uplink

No ja v tomto prípade jednoznačne dávam za pravdu uplinkovi. Pekný príspevokuplink napísal:curta - ja chcem len povrchné priateľstvá, hra mi je viac ako žena. Ty vieš o ľuďoch veľký bačov falus. Darmo no, si šéf, ďalej tldr, proste kopa lajna v obrovskom príspevku.
Ale predsa Ti len niečo dám. Keby bola žena, ktorá by nechala moje hobby byť mojími hobby, ktorá by neplakala kvôli každej <>vine, neotravovala nonstop a nevyžadovala si pozornosť ako pes čo celý deň nedostal žrádlo, ale správala sa ako človek, ergo. chápať a prijímať aktuálnu situáciu takú aká je a nie keď je v rodine ledva na žrádlo, tak snívať o dome, rolls royce a pod. <>vinách, tak by som ju mal 1000x radšej ako všetky svoje záľuby. Problém je že taká nie je. Žena Ťa skôr či neskôr dorazí tou najnevhodnejšou požiadavkou v tej najnevhodnejšej chvíli. A ak taká je, tak ju nepoznám, čiže pre mňa neexistuje.
A to že Ťa žena neopustí zo dňa na deň, to je možné, problém je že celý ten proces skrýva a na Teba vybafne z čista/jasna len výsledok. Takže je to zo dňa na deň. Keby som každý deň trénoval potajme skok do diaľky a v jeden deň by som skočil namiesto 80 cm 280 cm, tak by to bolo pre druhých "zo dňa na deň" a nie po dlhej dobe.
Toľko ku Tvojej schopnosti odhadovať ľudí...
P.S.: Ukáž mi jedne príspevok kde plačem že ma žena opustila
ithory - "kto ma nemá rád ten si ma nezaslúži" týmto ma ohromne baví väčšina dievčat. Problém je že o ne nikdy nikto normálny nestojí a touto prázdnou frázou si to akurát kompenzujú. Niečo obdobné máš na azete. Dievča špatné jak noc a v profile napísané: "Nepíšte mi tie Vaše sexuálne ponuky." alebo niečo podobné. Pravda je taká, že o ňu ako je deň dlhý nikto nezakopne a takto vyštekáva do tmy že o ňu má niekto záujema tak isto je to s tým Tvojím "kto ma nemá rád, ten si ma nezaslúži." bit*h please, čo viac dodať.
pre všetkých - robiť si ťažkú hlavu pre človeka, je jedno či muža, alebo ženu, ak ste niečo nespravili vy zle, je nezmysel. Zmysel života je pocit, konkrétne dobrý pocit. Prináša Vám ho jedlo, šport, spánok, hudba, alkohol, cigarety, sex, peniaze, majetky, hobby, akákoľvek "vec" ktorej Vy dáte zmysel. Keď niekto povýši ženu vo svojom živote na "boha" a je z nej v prdeli, je to jeho rozhodnutie. Keď žena povýši muža na "boha" v jej živote, je to jej rozhodnutie. Ak ste s niekým a ten niekto Vám ublíži, je to hlavne Vaša chyba, lebo vy ste tú osobu pustili do svojho života a neznalosť "schopností" tejto osoby [ublížiť Vám] je primárne Vaša chyba. Keď raz človek žije s besným psom, riskuje že ho zabije, alebo chytí besnotu. To isté platí o ženách a samozrejme rovnako aj o mužoch.
A odsudzovať niekoho za to, že nevie získať ženu svojich snov a nazývať ho neschopným a neúspešným je extrémne primitívne.
Človeku a spôsobí žena radosť o sile 100 vymyslených uplinkových jednotiek [ďalej len VUJ] a smútok/žiaľ a beznádej o sile 10 000 VUJ. Človeku b spôsobí počítačová hra radosť o sile 1000 VUJ a nervy o sile 100 VUJ. Človeku c spôsobí pes radosť o sile 10 000 VUJ a starosti o sile 0 VUJ.
Život je relatívny, rovnako ako aj moja vymyslená merná hodnota VUJ. Otázka znie kto je šťastnejší? Takzvaný "úspešný" človek čo má ženu, peniaze, byt, auto dom, ale ho tá žena, alebo viacej žien totálne ničia, ako psychicky, tak fyzicky, alebo samotár bez peňazí v garsónke so psom, ktorý prijal život taký aký je a úprimne sa raduje zo psa a každého akokoľvek vyzerajúceho prázdneho dňa?
A keby chcel niekto múdrovať že "to tak nie je" a podobné drísty, lebo stará mama povedali a podobné k*kotiny. Nie, nemáte pravdu. Lebo jedinou určujúcou normou pre dobrý a zlý pocit je človek sám v sebe a vo svojej podstate, či esencii ak chcete. Nikto iný, žiadna filozofia, ani starí rodičia, ani pán farál v kostole, ani politici, ani reklamy v telke, ani knihy, ani žiadne učenie, či náboženstvo, ani nikto a nič na svete, len Ty sám. Ty sám vieš seba spraviť šťastným, zdravým, dokonalým, alebo sa spraviť smutným, zatracovať sa a eventúelne sa zabiť. Nikto iný to nespraví za Teba, ani ženy, ani prachy, ani auto, ani dom, ani byt, ani majetky, ani kariéra. Ty si jediný, kto dáva veciam zmysel, Ty - človek - sám, nie masy, nie skupiny, ale len Ty jediný sám ako kôl v plote.
Čiže nazývať niekoho neúspešným kvôli žene je naozaj úbohé, lebo zmysel života nie je žena, ani nič iné. Zmysel života je šťastie samotné. A skrze čo, alebo koho človek získa skutočné šťastie je len na ňom samotnom. Lebo len človek je určujúcim faktorom svojho šťastia, nie tí druhí.
toto uplink najviac vystiholuplink napísal: Čiže nazývať niekoho neúspešným kvôli žene je naozaj úbohé, lebo zmysel života nie je žena, ani nič iné. Zmysel života je šťastie samotné. A skrze čo, alebo koho človek získa skutočné šťastie je len na ňom samotnom. Lebo len človek je určujúcim faktorom svojho šťastia, nie tí druhí.
no ja sa tiez musim pridat UPLINK: 100% PRAVADA!
100% pravda.. a zaroven 100% loz. proste politicko-korektny kec, ktory utoci na ludi bez nazoru (dobre v tom seminari daval pozor:). o vkladani privlastkov ako "takzvany" na spravne nasmerovanie duchom chudobnejsieho citatela ani nehovorim.
.
taky hojkacsky fico.
.
keby sa ludstvo riadilo tebou, tak vyhynie. ale ty si to samozrejme nejako obhajis, ze ved tak je to predsa lepsie. na podporenie argumentacie obcas nieco vyfarbis a das boldom
.
.
taky hojkacsky fico.
.
keby sa ludstvo riadilo tebou, tak vyhynie. ale ty si to samozrejme nejako obhajis, ze ved tak je to predsa lepsie. na podporenie argumentacie obcas nieco vyfarbis a das boldom
.
Kde je taka skola kde sa da vrnovat zenskej psychike a zenskemu telu? 
-
uplink
VIP
Famine - nie je, je to osobná štúdia, ani technicky, ani teoreticky na to nie je prispôsobená žiadna škola v okolí, aspoň ja o nej neviem. Je to ako keď chce niekto študovať "super foods" [chia, goji, etc.]. Proste hľadáš na nete, pestuješ, skúmaš, skúšaš, pokus omyl.
Beardie - pekný pokus, ale to by si potom mohol povedať od kiaľ viem viac ako 90% "iTčkárov" s VŠ. Odpoveď by bola tiež že z FEVTH UK?
Ja som zabudol, mimo škôl sa človek vlastne ku informáciam nedostane vôbec, ani vzdelávať sa nemôže, tak isto ani vedomostne rásť či sám rozmýšlať, my bad, idem sa hanbiť do kúta na polienko.
lumir - okrem toho že si ma nazval Ficom a pourážal ma na ině nôty aj napíšeš nejaký rozumný argument, či toho sa v Tvojom podaní nedočkáme? A áno, keby sa ľudstvo riadilo mnou, vyhynie. Dobrý argument. Podľa mňa zase ľudia v Tvojej prítomnosti oxidujú 10x rýchlejšie ako v prirodzenom prostredí a teda sa dožijú 10x menej ako bez Teba. Prečo? Because f*ck You, that's why. Asi takú hodnotu má Tvoja reakcia na môj post.
FYi ako nikto iný z fóra píšem 99% vecí transparentne, otvorene o svojom živote, svojich financiách, za nič sa nehanbím, som úprimný a otvorený, nič si nenechávam pre seba. Neviem že by také niečo robil Fico, alebo iný politik. A farebne sa snažím oddelovať myšlienkové celky, aby sa v nich dalo lepšie orientovať - nie z dlhej chvíľe, alebo preto, že chcem byť zaujímavejší. Samozrejme to chce zdravý rozum a kúsok dôvtipu, ktorý keď u niekoho absentuje, tak je vysvetlenie mojich príspevkov, moment, odcitujem Ťa
Beardie - pekný pokus, ale to by si potom mohol povedať od kiaľ viem viac ako 90% "iTčkárov" s VŠ. Odpoveď by bola tiež že z FEVTH UK?
Ja som zabudol, mimo škôl sa človek vlastne ku informáciam nedostane vôbec, ani vzdelávať sa nemôže, tak isto ani vedomostne rásť či sám rozmýšlať, my bad, idem sa hanbiť do kúta na polienko.
lumir - okrem toho že si ma nazval Ficom a pourážal ma na ině nôty aj napíšeš nejaký rozumný argument, či toho sa v Tvojom podaní nedočkáme? A áno, keby sa ľudstvo riadilo mnou, vyhynie. Dobrý argument. Podľa mňa zase ľudia v Tvojej prítomnosti oxidujú 10x rýchlejšie ako v prirodzenom prostredí a teda sa dožijú 10x menej ako bez Teba. Prečo? Because f*ck You, that's why. Asi takú hodnotu má Tvoja reakcia na môj post.
FYi ako nikto iný z fóra píšem 99% vecí transparentne, otvorene o svojom živote, svojich financiách, za nič sa nehanbím, som úprimný a otvorený, nič si nenechávam pre seba. Neviem že by také niečo robil Fico, alebo iný politik. A farebne sa snažím oddelovať myšlienkové celky, aby sa v nich dalo lepšie orientovať - nie z dlhej chvíľe, alebo preto, že chcem byť zaujímavejší. Samozrejme to chce zdravý rozum a kúsok dôvtipu, ktorý keď u niekoho absentuje, tak je vysvetlenie mojich príspevkov, moment, odcitujem Ťa
lumir napísal: na podporenie argumentacie obcas nieco vyfarbis a das boldom.
NJ ja som sa v skole prakticky nenaucil vobec nic.. dokonca ani na STU FEI ani nikde inde, ak chce clovek nieco vediet spolahom ze "skola ma nauci" nikam nezajde (IMHO)
-
uplink
VIP
Hegy - to je choroba a syndróm "pseudo-vzdelaných" ľudí. Spoilehajú sa, dokonca sú presvedčený že to čo im škola dala, je dobré, pravdivé a správne, a ak nie, tak majú vlastný názor, ktorý je zacyklený v ich vlastnej mysli a nevedia sa z toho vymaniť von. Uvediem pár príkladov:
píše moc zložito - nerd
nemá vysokú školu - hlupák
má zlú vysokú školu - chudák čo nemal na inú
to čo napísal je pre vyburcovanie jednoduchých - novodobý stalin
Sú to záverové skupiny, sú ich stovky a jednoducho sa "pseudo-vzdelanci" z týchto blúdnych kruhov nevedia dostať von.
Dnes keď som sa bavil s kamošom [Ing. Arch] fakt vzdelaným a rozhľadeným o bunkách, ako sa správajú v kyslom prostredí v organizme a o odkyslovaní organizmu, o archebaktériach na dne mŕtveho mora a toho že majú nevyvinutú membránu a tak sa vedia deliť o svoju DNA, nie ako naše bunky. A už bol oheň na streche. SŠ a VŠ vzdelanie povie človeku ako fungujú bunky a že v nich prebiehajú metabolické reakcie, že si vymieňajú živiny medzi sebou a papajú ich z krvi. Avšak to že keď je bunka nespokojná a uzavrie sa do seba, to sa na škole nedozvieš. Úchytkom niekde na nejakých konferenciách, alebo vo vedekckých prácach. To že bunky majú svoju "pamäť" a sú naladené podľa celkovej frekvencie tela [harmonická/disharmonická] to sa už nedozvie človek skoro nikde. To že existuje nejaká frekvenčná terapia, alebo plazmová terapia, to je sci-fi pre väčšinu ľudí, zavádzanie, alebo blud. Proste VŠ ľudí vzdelávajú vo veciach a smeroch, ktoré vyhovujú "systému" v ktorom človek žije. Avšak vedieť niečo naviac, navyše, alebo z iného súdka je obvykle nepohodlné. Ľudia sa pretekajú v tom kto je najlepší vo veci danej systémom, a v momente keď niekto príde s revolučnou myšlienkou, ktorá nie je podľa systému, tak ho vysmejú, zadupú do zeme, alebo eventuélne zabijú [upália, vrhnú do väzenia, etc.]. Príkladov by som vedel uvádzať desiatky, dám jeden na načrtnutie situácie. Doktor ktorí uzdravoval ľudí pomocou plazmovej/elektrickej frekvenčnej terapie bol za svoj život uväznený niekoľko desiatok krát, a keďže mu to nebránilo v šírení jeho "bludného" učenia a uzdravovania ľudí, tak ho zabili. A takto je to so všetkými ľuďmi, čo idú mimo systém. Systém učí druhých že tí čo nemajú VŠ a nedodržiavajú pravidlá, ktoré systému vyhovujú, sú zlí, nepohodlní, zavadzajú. Ergo, každý kto neskáče s nami stojí proti nám. Alebo kto neskáče ako my, nemá právo na normálny život.
A verím že každému mierne vzdelanému človeku je tento princíp úplne jasný.
Sú to záverové skupiny, sú ich stovky a jednoducho sa "pseudo-vzdelanci" z týchto blúdnych kruhov nevedia dostať von.
Dnes keď som sa bavil s kamošom [Ing. Arch] fakt vzdelaným a rozhľadeným o bunkách, ako sa správajú v kyslom prostredí v organizme a o odkyslovaní organizmu, o archebaktériach na dne mŕtveho mora a toho že majú nevyvinutú membránu a tak sa vedia deliť o svoju DNA, nie ako naše bunky. A už bol oheň na streche. SŠ a VŠ vzdelanie povie človeku ako fungujú bunky a že v nich prebiehajú metabolické reakcie, že si vymieňajú živiny medzi sebou a papajú ich z krvi. Avšak to že keď je bunka nespokojná a uzavrie sa do seba, to sa na škole nedozvieš. Úchytkom niekde na nejakých konferenciách, alebo vo vedekckých prácach. To že bunky majú svoju "pamäť" a sú naladené podľa celkovej frekvencie tela [harmonická/disharmonická] to sa už nedozvie človek skoro nikde. To že existuje nejaká frekvenčná terapia, alebo plazmová terapia, to je sci-fi pre väčšinu ľudí, zavádzanie, alebo blud. Proste VŠ ľudí vzdelávajú vo veciach a smeroch, ktoré vyhovujú "systému" v ktorom človek žije. Avšak vedieť niečo naviac, navyše, alebo z iného súdka je obvykle nepohodlné. Ľudia sa pretekajú v tom kto je najlepší vo veci danej systémom, a v momente keď niekto príde s revolučnou myšlienkou, ktorá nie je podľa systému, tak ho vysmejú, zadupú do zeme, alebo eventuélne zabijú [upália, vrhnú do väzenia, etc.]. Príkladov by som vedel uvádzať desiatky, dám jeden na načrtnutie situácie. Doktor ktorí uzdravoval ľudí pomocou plazmovej/elektrickej frekvenčnej terapie bol za svoj život uväznený niekoľko desiatok krát, a keďže mu to nebránilo v šírení jeho "bludného" učenia a uzdravovania ľudí, tak ho zabili. A takto je to so všetkými ľuďmi, čo idú mimo systém. Systém učí druhých že tí čo nemajú VŠ a nedodržiavajú pravidlá, ktoré systému vyhovujú, sú zlí, nepohodlní, zavadzajú. Ergo, každý kto neskáče s nami stojí proti nám. Alebo kto neskáče ako my, nemá právo na normálny život.
A verím že každému mierne vzdelanému človeku je tento princíp úplne jasný.
-
t0m4s3
Admin
Vsetky tie tvoje vylevy maju jednu zasadnu chybu - predpokladas, ze vsetky zeny su rovnake ako tie co si poznal ty, tj. lezu svojim partnerom na nervy a su im pritazou.
Celkovo tvoje prispevky v tejto sekcii srsia negativizmom voci zenam a vztahom, proste mam pocit, ze si doteraz nerozdychal, ze si s tebou nejaka vytrela prdel a teraz ides vsetkych presvedcovat, ze vsetci tak dopadnu. Tebe vyhovuje byt samemu, v poriadku, ale nesnaz sa tu pseudovedecky argumentovat, ze tak maju zit vsetci. Sa tu hodi stare zname "vsetci te kkti, len ja som lietadlo"
Celkovo tvoje prispevky v tejto sekcii srsia negativizmom voci zenam a vztahom, proste mam pocit, ze si doteraz nerozdychal, ze si s tebou nejaka vytrela prdel a teraz ides vsetkych presvedcovat, ze vsetci tak dopadnu. Tebe vyhovuje byt samemu, v poriadku, ale nesnaz sa tu pseudovedecky argumentovat, ze tak maju zit vsetci. Sa tu hodi stare zname "vsetci te kkti, len ja som lietadlo"
-
redliner
King
píšeš mi z dušerobiť si ťažkú hlavu pre človeka, je jedno či muža, alebo ženu, ak ste niečo nespravili vy zle, je nezmysel. Zmysel života je pocit, konkrétne dobrý pocit. Prináša Vám ho jedlo, šport, spánok, hudba, alkohol, cigarety, sex, peniaze, majetky, hobby, akákoľvek "vec" ktorej Vy dáte zmysel. Keď niekto povýši ženu vo svojom živote na "boha" a je z nej v prdeli, je to jeho rozhodnutie. Keď žena povýši muža na "boha" v jej živote, je to jej rozhodnutie. Ak ste s niekým a ten niekto Vám ublíži, je to hlavne Vaša chyba, lebo vy ste tú osobu pustili do svojho života a neznalosť "schopností" tejto osoby [ublížiť Vám] je primárne Vaša chyba. Keď raz človek žije s besným psom, riskuje že ho zabije, alebo chytí besnotu. To isté platí o ženách a samozrejme rovnako aj o mužoch.
t0m4s3:
V zasadnych veciach (ktore uz spominal uplink)su vsetky zeny rovake (ako tiez pise uplink oni to uz tak maju dane), rozdiely su len v ich vzhlade. To vy ste iny (ako uplink alebo ja), preto vam aj zeny vyhovuju take ake su (ze vam nelezu na nervy a nesu pritazou).
To, ze to tak vyhovuje vam neznamena, ze musi kazdemu. Ja sa nechcem tu zas natahovat, ale kazdy ma pravo na svoj nazor a to ze vas je väscina neznamena, ze my sme blbci. Ani vy nie ste, len vy potrebujete k zivotu zivocisne pudy, kdezto uplink (dufam, ze mozem napisat aj za teba) alebo ja nie. A on nepisal, ze tak maju zit vsetci. Mozte si zit ako chcete je to vasa vec, ale kazdeho nepresviedcajte, ze to je jediny sposob ako byt stastny! Chlap moze byt nestastny/stastny ci uz ma zenu, alebo nie. To zavisi od toho co pre neho je stastim.
V zasadnych veciach (ktore uz spominal uplink)su vsetky zeny rovake (ako tiez pise uplink oni to uz tak maju dane), rozdiely su len v ich vzhlade. To vy ste iny (ako uplink alebo ja), preto vam aj zeny vyhovuju take ake su (ze vam nelezu na nervy a nesu pritazou).
To, ze to tak vyhovuje vam neznamena, ze musi kazdemu. Ja sa nechcem tu zas natahovat, ale kazdy ma pravo na svoj nazor a to ze vas je väscina neznamena, ze my sme blbci. Ani vy nie ste, len vy potrebujete k zivotu zivocisne pudy, kdezto uplink (dufam, ze mozem napisat aj za teba) alebo ja nie. A on nepisal, ze tak maju zit vsetci. Mozte si zit ako chcete je to vasa vec, ale kazdeho nepresviedcajte, ze to je jediny sposob ako byt stastny! Chlap moze byt nestastny/stastny ci uz ma zenu, alebo nie. To zavisi od toho co pre neho je stastim.
-
t0m4s3
Admin
s tym suhlasim, ale ked vidim tie kvanta prispevkov do uplinka tociace stale o tom istom dokola ako pokazeny gramofon ...
-
uplink
VIP
t0m4s3 & beardie - som rád že do mňa radi rýpete a je mi jedno že si červený. Jednoducho ma nemáš z princípu rád a z toho vychádza komplet Tvoj postoj voči mojím príspevkom. Aj keby som napísal na fórum funkčný návod ako získať v priebehu 2och hodín 1 milión eur, vy dvaja by ste v ňom našli chybu a napísali na mňa niečo očerňujúce.
Jednoducho Vy dvaja, resp. Ty t0m4s3 máš sakra problém prijať biologickú šablónu ľudí ako takých a pritom si neni sprostý chalanisko a asi aj tušíš, alebo vieš že to je tak ako píšem, akurát aby si napísal na just presný opak ako ja, tak napíšeš trebárs aj somarinu - hlavne že diplomaticky, len aby si mi oponoval. Nehnevaj sa, ale je to tak v každej karme čo mi dávaš a kdekoľvek na mňa opovržlivo a povýšenecky reaguješ.
Takže ak máš problém so mnou, tak ma ignoruj, ale všade, nereaguj na moje príspevky akokoľvek, alebo so mnou komunikuj a správaj sa ako dospelý človek a nie že mi v SS napíšeš "bla bla bla a ďalej pokračujem v ignorovaní Teba" a potom tu na mňa reaguješ na fóre a píšeš aký som k*kot a zaseknutý gramofón. Rozhodni sa, lebo rozhodnosť je jednou z hl. čŕt dospelosti, ktorá Ti evidentne chýba.
A beardie, prosím Ťa prestaň neustále rýpať do mojich príspevkov, priamo, či nepriamo, kde sa len dá, označovať ich ako OT a podobné somariny. A som rád že Ťa bavím a že mi to píšeš v každej karme a nazývaš ma chu*om, avšak nespammuj fórum false oznámeniami, ďakujem Ti.
P.S.: Opakujem veci preto, lebo je to prirodzené, som ako gramofón, lebo aj žene nepovieš raz v živote "ľúbim Ťa" a konec. Povieš jej to 3, 5, 10x denne a viac, proste koľko je to treba. Lebo pravdivé veci sa pripomínajú a opakujú a ak si o nich presvedčený, vždy ich rád povieš ďalej, novým ľuďom, etc. Tak ma za to prosím Ťa neodsudzuj. Nepamätám si kde by som na Teba, alebo Tvoje príspevky verejne narážal na fóre, tak to prosím Ťa nerob ani Ty, ak ma chceš ignorovať. Ďakujem aj Tebe.
Jednoducho Vy dvaja, resp. Ty t0m4s3 máš sakra problém prijať biologickú šablónu ľudí ako takých a pritom si neni sprostý chalanisko a asi aj tušíš, alebo vieš že to je tak ako píšem, akurát aby si napísal na just presný opak ako ja, tak napíšeš trebárs aj somarinu - hlavne že diplomaticky, len aby si mi oponoval. Nehnevaj sa, ale je to tak v každej karme čo mi dávaš a kdekoľvek na mňa opovržlivo a povýšenecky reaguješ.
Takže ak máš problém so mnou, tak ma ignoruj, ale všade, nereaguj na moje príspevky akokoľvek, alebo so mnou komunikuj a správaj sa ako dospelý človek a nie že mi v SS napíšeš "bla bla bla a ďalej pokračujem v ignorovaní Teba" a potom tu na mňa reaguješ na fóre a píšeš aký som k*kot a zaseknutý gramofón. Rozhodni sa, lebo rozhodnosť je jednou z hl. čŕt dospelosti, ktorá Ti evidentne chýba.
A beardie, prosím Ťa prestaň neustále rýpať do mojich príspevkov, priamo, či nepriamo, kde sa len dá, označovať ich ako OT a podobné somariny. A som rád že Ťa bavím a že mi to píšeš v každej karme a nazývaš ma chu*om, avšak nespammuj fórum false oznámeniami, ďakujem Ti.
P.S.: Opakujem veci preto, lebo je to prirodzené, som ako gramofón, lebo aj žene nepovieš raz v živote "ľúbim Ťa" a konec. Povieš jej to 3, 5, 10x denne a viac, proste koľko je to treba. Lebo pravdivé veci sa pripomínajú a opakujú a ak si o nich presvedčený, vždy ich rád povieš ďalej, novým ľuďom, etc. Tak ma za to prosím Ťa neodsudzuj. Nepamätám si kde by som na Teba, alebo Tvoje príspevky verejne narážal na fóre, tak to prosím Ťa nerob ani Ty, ak ma chceš ignorovať. Ďakujem aj Tebe.
-
t0m4s3
Admin
zase cele zle, najdi mi posledny prispevok okrem predchadzajuceho, kde na teba reagujem. Vcera vecer som jednoducho "neoodolal". Takze si svoj logicky konstrukt, ze ti musim oponovat strc do riti. Rovnako ako aj tvoje poucky o dospelosti. Nazdaruplink napísal:....Takže ak máš problém so mnou, tak ma ignoruj, ale všade, nereaguj na moje príspevky akokoľvek, alebo so mnou komunikuj a správaj ...
-
uplink
VIP
Karma Tomáš, karma...
reagovať na príspevky sa nereaguje len verejne, ale aj v karme