Ako ženy rozmýšľajú

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako ženy rozmýšľajú

Príspevok od používateľa beardie »

skoda len, ze ich uz neposunies dalej, vecna smola :(
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Ten jeden muz bol manzel? Vychovaval ta? Preco take pomenovanie?
meridan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa meridan »

Ano jej manzel a moj otec.
matki
Light Professional
Light Professional

A preco sa nemilovali castejsie?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

uplink ty si pisal ze tvoji rodicia sa rozviedli a mali ste doma dost dusno .. to je zaujimave .. mam spoluziacku ktora je tiez z rozvedenej rodiny a nemala to doma lahke a takisto sa sklamala v jednom vztahu .. teraz uplne zanevrela na chlapov a doslova poukazuje na to ze ich neznasa pri kazdej prilezitosti ..

podla mna prostredie kde vyrastas a podobne veci maju dost velky vplyv na toto vsetko ..
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Dost velky ? Zartujes ?? Zasadny !!!!!
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

DEVZYO1G - len preto že vnímam svet taký aký je, nezmyselný a bez hlbšej podstaty, som musel byť automaticky týraný ako dieťa a vyrastať v zlom prostredí? Myslím že je to skôr vecou inteligencie a času zamyslieť sa.

Ak vychádzam z premisy že Boh, náboženstvá, filozofie, politky, etc. všetko je vymyslené, len aby držali ľudí v rovnováhe a v podstate je to tu všetko náhoda a nemá to žiadny hlbší zmysel, dal by si mi jeden jediný dôvod prečo mať rodinu? Prečo si neužiť život a neumrieť a nes*ať na všetko a všetkých?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

@uplink

ja som skor mieril do tej casti o com je táto téma (konkretne o tvojom vnimani vztahov a tak ..)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

DEVZYO1G - skúsim v kocke. Tým že vnímam svet a veci tak ako vnímam, vyberám si len veci, ktoré mi robia dobre, za môj život som si prežil zla a bolesti až až, je mi jasné že sa jej do budúcna nevyhnem, ale vedome môžem zlo a bolesť minimalizovať. Vzťah ako taký mi príde ako pekný doplnok, tzn. že keď budem povedzme zdravý a budem sa mať véééľmi dobre a mať dosť peniažkov a už fakt nebudem vedieť čo od dobroty, "zaobstarám" si nejakú tú cicu. Problém je že robiť to z opačného konca je obvykle veľmi zlý nápad, lebo:

:arrow: spoločná hypotéka je brutálny risk
:arrow: sexovať ako králik s partnerkou s ktorou nechceš dieťa je brutálny risk
:arrow: sexovať s niekým, kto nie si Ty je brutálny risk, nik nie je taký ako Ty a aj keď Ty nesklameš a nepodvedieš, Teba s najväčšou pravdepodobnosťou podvedú a sklamú, a platí aj opačný prípad
:arrow: či chceš či nechceš, partnerke sa musíš venovať, nevypneš ju ako PC keď nemáš náladu, je Ti zle, a pod. Vie tolerovať "ignoráciu" do istej miery, ale nie moc, povedzme nechať babu v štádiu "priateľka" deň bez kontaktu [telefonát, sms, fb, etc.] je pre dievča neprijateľné, ak, tak vydrží deň/dva a už to ide do sr*čiek.
:arrow: nebyť s babou dlhšie ako 4-7 dní, je extrémne riskantné. Ženy sú hyperdynamické, nonstop prehodnocujú vzťah s chlapom, zatiaľ čo chlap je stále na tom istom = je vztah/som verný, je vzťah/kurv*ym sa, nie je vzťah/neriešim. Žena je Ťa schopná ráno milovať, na obed nenávidieť a na večer sa s Tebou kamarátiť. Bohu žiaľ, krutá realita.

A takto by som vedel menovať faktory risku do aleluja. Takže ešte raz, za predpokladu že po smrti nič nie je, a všetko je náhoda, tak si chcem život užiť, sex ma nebaví a rodinu nechcem.

Prečo by som mal chcieť priateľku, alebo rodinu?

Opäť, niečo tu po sebe zanechať? Keď umrieš, bude Ti jedno či po Tebe premenujú planétu, alebo si Ťa nezapamätá ani Tvoj mŕtvy pes.

Takže?
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

uplink napísal: :arrow: sexovať s niekým, kto nie si Ty je brutálny risk, nik nie je taký ako Ty a aj keď Ty nesklameš a nepodvedieš, Teba s najväčšou pravdepodobnosťou podvedú a sklamú, a platí aj opačný prípad
To si myslel... :aasmile20: ? (no offence ako si to myslel? :) )
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tato tema straca zmysel. robia si tu show latentni honosexuali nenavidiaci zeny a uplink, ktory by najradsej nechal ludstvo vymriet.
.
ale ma to aj svoje pozitiva. clovek si moze rozsirit ignore list o par nepochopenych. teda az na jedneho. ale to je skor tema do sekcie "pripomienky a navrhy" :/
meridan
Light Expert
Light Expert

matki napísal:A preco sa nemilovali castejsie?
No asi hlavne preto, ze su veriaci. Oni o tomto velmi nerozpravaju, takze mozno sa milovali aj inokedy nez len v tych dvoch pripadoch, ale aj keby nie, ja si myslim, ze mozu mat dvaja ludia spolu sex aj ked nechcu priamo plodit deti, ked na to maju chut, ale ti dvaja ludia, ktory budu spolu zit cely zivot a ktory sa uz dlho poznaju a skutocne sa maju radi. Inak to pre mna nema zmysel, pretoze toto znamena sa uplne odovzdat druhemu cloveku a v tom musi byt ovela viac nez len sexualny pud. Ja to tak citim a za inych okolnosti urcite sex mat nebudem. Nakolko je mi jasne, ze take okolnosti nebudu, takze ani vobec nie. Aj ked by taka zena existovala, sanca, ze by som ju stretol je mozno tak 1:1000 000. Ja som v tych narokoch na zenu (hlavne spolocne zaujmy) narocnejsi nez moj otec, takze to tie sance este znizuje.
V boha sice neverim, pretoze mi to pripada ako rozpravka a v tomto teda nie som ako rodicia, no to nic nemeni na mojom postoji ku sexu a dalsim veciam, ktore som tu rozpisoval.
Ja mam v zivote veci, ktore ma naplnaju, takze to, ze nebudem mat zenu a deti ma nejak moc netrapi. No ak by bola zena, ktora by stala za to, tak by som si tu rodinu raz aj chcel zalozit.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Preboha moj otec spal v zivote s dvoma zenami, ludia pojme vsetci naraz spachat samovrazdu, a ostane tu par buzikov a zakomplexovanych jedincov.
Uplink - A ty si myslis ze si jedinny clovek, co ma do*ebane detstvo???? Ja mam tiez a to velmi, ale nechapem dovodu preco by som nemal riesit vztah a byt taky aby som neopakoval svojho fotra!!!!
A mne to pride tak ako keby si bol feminista v opacnom tone...Ty potrebujes uznanie, ano si geroj, za to ze Ta nejaka baba podviedla, my nemozeme, nie si jedinny
A k Merridanovy sa nejdem vyjadrovat, raz vypisujes ze baby su p*ce, potom je nejaka moznost, ze najdes spravnu...skoda reci :smt098
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

bucuresti napísal: A mne to pride tak ako keby si bol feminista v opacnom tone...
Myslíš šovinizmus? či?
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

jeden týraný a druhý vyrastajúci v silno veriacej rodine

..cize obaja s totalne pokrivenym pohladom na svet..treba este nieco dodat? :)

(Len to konstatujem, neodszudzujem ani jedneho, kazdy ma pravo zit ako uzna za vhodne, pokial samozrejme neublizuje druhym )
meridan
Light Expert
Light Expert

Scorpion90 napísal:jeden týraný a druhý vyrastajúci v silno veriacej rodine

..cize obaja s totalne pokrivenym pohladom na svet..treba este nieco dodat? :)
Takze, len ten vas pohlad na svet je dobry? Aha jasne to je presne to o com som pisal. Len to ako to vy vidite je to spravne a cokolvek ine je nespravne. Super!
Aj to je spravne, ze znicite to co vam dalo zivot? Hej? Potom na co sa chcete mnozit, ked sami si podpisujete rozsudok zahuby?

To co robite tejto planete uz necham tak. Ja som to aj tak nechcel cele az tak rozvijat, ale uz ked som zacal tak dokoncim aspon to co sa zien tyka:
Uplink zeny velmi dobre popisal. Zenami lomcuju hormony a vztahy beru ako male deti novu hracku a to bez ohladu na to v akom su veku.
Ked decku das novu hracku najprv bude z nej nadsene, bude sa s nou rado hrat, ale cim ju bude mat dlhsie tym menej ho bude bavit. Alebo das mu dalsiu hracku a zo sekundy na sekundu skoci po nej. Presne tak zeny beru partnersva.
Odcitujem napr. nazor jednej: "S mojim Viktorom som uz 5 rokov, ale kto vie, dnes je taka doba, ze mozno stretnem ineho muza a ostanem s nim hned tehotna"
Pekne ospravedlnila v jednej vete dobou, ze ked daco, tak ona nie je ku*va. Ved ona ten vztah berie len ako vzduch. Doba je len taka aky su ludia. Ked to berie tak, tak by bola ku*va pred 1000rokmi v 15-tom storoci aj teraz. Pre mna urcite. Zit v takom vztahu znamena klamat sam seba. Je to len falos. Pre mna ma vyznam vztah zo zenou, len ak ja by som pre nu bol jediny muz, co ako vidim je nemozne, takze bucuresti ak aj je taka zena nie je sanca ju stretnut, pretoze nebude kde. A ked by som okolo nej presiel po ulici tak ju len tak miniem, aj ona mna, pretoze ako ja si budem mysliet, ze je ku*va tak ona o mne, ze som hajzel. A moja sestra je tiez z tych istych genov a tiez o nej plati to co som tu pisal. Ospravedlnuje to tym, ze ona chce zistit, ze o com je zivot. No neviem ako ku*ven*m, slopanim a fajcenim toto zisti, ale tak dobre. Je to jej vec. Ja by som od zeny nechcel nic ine, nez to co by som jej mohol dat aj ja sam, lenze o to zeny nestoja, takze to nema vobec vyznam. Moja mama je absolutna vynimka vynimiek, ved dnes uz je taka zena povazovana za totalne je***. Ak aj taka je, tak sa necha skazit tym svinstvom, ako sa nechala aj moja sestra.
No a tie vase zeny vas podvadzaju, to je garancia na 100%. Vam to asi nevadi, kedze vy to iste robite im. Cele je to postavene na hlavu. Aky ma potom vyznam zit s jednym clovekom a mat rodinu, ked to beriete takto? Potom len behajte od jednej ku druhej, ked su pre vas tak dolezite pudy a rodiny si radsej ani nezakladajte. A take su vase postoje ku vsetkemu. Ja by som rad videl, ze ako to tu bude vyzerat tak o 150-200rokov, ze kde to tym postojom dotiahnete.
Na zeny som tu ponadaval, ale je jedno ci som napisam, ze je ku*va alebo pobehlica, pretze to znamena to iste. Kedze to beru ony tak ako to beru, tak ja ich beriem, len ako veci, pretoze ony same seba za toto maju. Som aky som, mozno to je genmi, mozno niecim inym, ale aj keby som chcel, tak to uz nezmenim.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Pre zaciatok prestan generalizovat, potom sa zacni vyskytovat tam, kde sa tebou ziadane baby daju najst, zohnat 23-rocnu pannu zase az taky velky problem nie je, len musis vediet kde
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

meridan napísal: Na zeny som tu ponadaval, ale je jedno ci som napisam, ze je ku*va alebo pobehlica, pretze to znamena to iste. Kedze to beru ony tak ako to beru, tak ja ich beriem, len ako veci, pretoze ony same seba za toto maju. Som aky som, mozno to je genmi, mozno niecim inym, ale aj keby som chcel, tak to uz nezmenim.
Na toto ti poviem len jedno - chvalabohu, že sa nezmeníš a že s tebou odíde z tohto sveta ďalší odsudzovateľ všetkého a všetkých. Navyše absolútne netušíš, o čom hovoríš. Prešiel som si hocičím, vo vzťahoch najmä a poviem ti, že trepeš také korunované kraviny, že to svet nevidel. Nemáš ani páru, o čom vzťahy sú. A ženy poznáš len z toho, čo ti niekto povedal, keďže si ešte žiadnu nemal, gratulujem. My "debili", čo uznávajú vzťahy, sme ti neskonale vďační, že po sebe na tomto svete nezanecháš rovnako zatrpknuté potomstvo.
matki
Light Professional
Light Professional

Aj tvoja mama podvadza tvojeho otca, kedze to je na 100% ? Ako si dovolujes nieco generalizovat, ked si absolutne nic sam neprezil? Z rozpravanie ?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Už vidím teba, veľký ekológ, ako sa ty staráš o túto planétu. Zaujímavé, že som ešte o tebe nikdy nepočul, pretože z tvojho písania, by si už mal byť minimálne na titulke nejakého eko časopisu.

Ženami lomcujú hormóny presne tak ako s chlapmi. O nič viac, o nič menej. S vekom prichádza aj uvedomenie a väčšina z nich si nájde stálych partnerov. Malá hŕstka ostane taká aká bola a užíva si ďalej. Ja osobne vo svojom okolí poznám jednu takú ženskú. Neviem, kde ty chodíš na to, že všetky ženy sú také. Nedokážeš ani naviazať kontakt so ženskou, ale hlavne vieš, že sú kur*y. Ako to prosím ťa poznáš? Tým, že si v lete oblečie minisukňu? Alebo ako?

To, čo si tu citoval, tak to je buď tvoj vlastný výmysel alebo si sa to pýtal ozaj kur*y. Tu by som však prehodnotil skôr okruh známych, v ktorom sa pohybuješ. Možno len žiješ na nesprávnom mieste a od toho sa vyvíja tvoje generalizovanie.

Ty si vážne o každej ženskej, ktorú stretneš na ulici, myslíš, že je kur*a? To stojí za zamyslenie.
meridan napísal: No a tie vase zeny vas podvadzaju, to je garancia na 100%. Vam to asi nevadi, kedze vy to iste robite im. Cele je to postavene na hlavu. Aky ma potom vyznam zit s jednym clovekom a mat rodinu, ked to beriete takto? Potom len behajte od jednej ku druhej, ked su pre vas tak dolezite pudy a rodiny si radsej ani nezakladajte. A take su vase postoje ku vsetkemu. Ja by som rad videl, ze ako to tu bude vyzerat tak o 150-200rokov, ze kde to tym postojom dotiahnete.
A toto nemôžeš myslieť vážne. Toto je perla celej témy. Smejem sa z toho, aký ty máš pohľad na ženy. Ani sa nečudujem, že si v živote nikoho nemal. A je aj dobré, že nikoho nechceš. Príroda vie, čo robí. Ty si taký mix ortodoxného kresťana, čo si zrejme odpozoroval od svojich rodičov, aj keď hlásaš, že si neveriaci a neskúseného chlapca, ktorý by aj chcel si nájsť babu, len sa mu to zatiaľ nepodarilo. A aby ospravedlnil svoju neschopnosť, tak tvrdí o všetkých, že sú kur*y. Úbohé.

Čo ty na to uplink? Tebe sa zdá normálne jeho správanie?
Napísať odpoveď