a sumy to su bohuzial je to tak!
A to kazdy mesiac su nejake necakane naklady a zit stylom ze 400najom 100zivot je asi podobne ako zivot bezdomovca v prazdom byte/dome.
begbee tak to ano to je asi tak ako ja vidim kupu kona a investicia do extremne drahej vyzivy a "skladnosti" ako epicku koko*inu a tak ako vidim zbieranie ja neviem drahych pohladnic ako este epickejsiu koko*inu tak mozno aj ini vidia moje konicky ako vytrusene prachy a aj su ale to snad kazdy konicek.begbeee napísal:Na druhej strane Hegy...ty si mi pripomenul skupinu ľudí, z ktorej poznám veľa príkladov.
Pomerne mladý chalani 25-30 investujú všetko do neraz fakt vylágrovaného auta a všetky ostatné výdavky idú bokom. Na konci im zostane veľký prd a vytunené auto, ktoré beztak nemá cenu a navyše je nepredajné práve preto lebo je vytunené. Táto fáza im zaberie 5-10 rokov života a nakoniec takmer všetkým dôjde, že sypali peniaze do smetiaka.
ochuplink napísal:wladas - 3 izbový byt vedľa mňa, prenájom za 750 eur mesačne, oproti sused 5 izieb, 1400 eur mesačne. Lokalita: Slavín. Well, close, but no cigar
Tak to je este celkom v pohode vzhladom k lokalite. Ja byvam v koloseu a tu idu trojizbaky od 850-900 a vyssie v zavislosti od toho ci ide o mezonet, ci mas vyhlad na kuchajdu atd.uplink napísal:wladas - 3 izbový byt vedľa mňa, prenájom za 750 eur mesačne, oproti sused 5 izieb, 1400 eur mesačne. Lokalita: Slavín. Well, close, but no cigar
ináč ten výhľad na sinicovú kuchajdu je mrte parameterTommyHot napísal: Tak to je este celkom v pohode vzhladom k lokalite. Ja byvam v koloseu a tu idu trojizbaky od 850-900 a vyssie v zavislosti od toho ci ide o mezonet, ci mas vyhlad na kuchajdu atd.
Tak vies ako to je. Pokial budu ludia platit tak bude cena vysokouplink napísal:Máme tu špinavú mláku a keď máš na ňu výhľad, tak si priplať
vidim ze zafo ti predstavovat netrebalumir napísal:nahodou.. v koloseu je aj kopu sex privatov. takze si priplacas aj za infrastrukturu