A staci si rozkliknut profil, bohuzial prve co ma napadlo
Drogy
Re: Drogy
To bol ako posledny pokus o obhajobu, poukazat z neznameho dovodu na moje auto ktore by malo so mnou komunikovat? Vidis aj clovek ktory pravdepodobne na mile nevystoji drogy moze pisat uplne scestne...
e/lol az teraz som si vsimol reply na Thomasa, co mas s tymi autmi
... A ako pisem, ten moj maximalne spadne z bicykla 
Najaktívnejšia téma: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
hej?
http://norml.org/library/item/marijuana ... c-evidence
A najlepsie o tom svedci toto video
baba ktora je zvyknuta hulit pri svojej beznej davke soferuje uplne bez problemov
http://norml.org/library/item/marijuana ... c-evidence
A najlepsie o tom svedci toto video
baba ktora je zvyknuta hulit pri svojej beznej davke soferuje uplne bez problemov
Hej, asi si nedopozeral do konca....druhe fajcenie a tretie znaci o vsetkom....to je ako porovnanie soferovania po jednom pive (co je vo vacsine krajin akceptovane aj legalne), alebo soferovanie po piatom pive....tak isto poznam ludi, co soferuju kazdy den s 2 promile v krvi, a nehodu ZATIAL nepsosobili, ale mam chut takym rozbit hubu...ked niekto chce pit, alebo hulit, je mi to osobne jedno...ale nech si potom nesada za volant...to je debilizmus...bral by som takym degesom vodicaky.
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2013, 19:33)
btw, len tak pre zaujimavost co sa tyka alkoholu:
...tým hlavným dôvodom by mala byť skutočnosť, že už len po dvoch pivách stúpne pravdepodobnosť nehody o alarmujúcich 100%! Mementom by malo byť aj 3122 dopravných nehôd zavinených alkoholom v roku 2008, pri ktorých sa zranilo 1353 ľudí a zahynulo ich až 24.
LEN 2 PIVA!! Ked si das kvaltinejsiu travu tak dobre vies, ze to s tebou robi viac ako 2 piva...
Zdroj: http://www.becep.sk/index.php/nehody-a- ... ol-a-drogy
//autoeditácia príspevku (15 Aug 2013, 19:33)
btw, len tak pre zaujimavost co sa tyka alkoholu:
...tým hlavným dôvodom by mala byť skutočnosť, že už len po dvoch pivách stúpne pravdepodobnosť nehody o alarmujúcich 100%! Mementom by malo byť aj 3122 dopravných nehôd zavinených alkoholom v roku 2008, pri ktorých sa zranilo 1353 ľudí a zahynulo ich až 24.
LEN 2 PIVA!! Ked si das kvaltinejsiu travu tak dobre vies, ze to s tebou robi viac ako 2 piva...
Zdroj: http://www.becep.sk/index.php/nehody-a- ... ol-a-drogy
aha, hlavne ze zenska mala pri prvom teste 7x prekroceny limit...niekto tu nepozeral to video vobecLub0$ napísal:Hej, asi si nedopozeral do konca....druhe fajcenie a tretie znaci o vsetkom....to je ako porovnanie soferovania po jednom pive (co je vo vacsine krajin akceptovane aj legalne), alebo soferovanie po piatom pive
-
t0m4s3
Admin
Bude to asi rovnako ako s alkoholom - zalezi krajina od krajiny. V SR/CR je to 0. Problematika je aj v rozliseni aktivnych latok THC, ktore su zodpovedne za "high" stav. Tu je im to je jedno a meraju sa aj neaktivne.
Mam kamosa, exmajster v prestyznej automoto sutazi - oficialne majstrovstva slovenska dalej neprezradim nech mu neuskodim a je najvasci vyhulenec ktoreho poznam (ak sa tu najdes sorac, ale sam vies)!!!
Sam mi povedal ze ked sa pred pretekom zhuli tak sa vzije do auta, ovlada ho ako svoje telo a pripomeniem este jedneho jazdca, Tomasa Engeho, ktory ma permanentne trable s travou (vyhodili ho koli tomu z F1 a GT1!!!) a takisto spickovy pilot ktory zozal uspechy o ktorych sa nam ani nesniva!
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2013, 9:34)
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2013, 14:25)
K drogám
http://cognitivelibertyuk.wordpress.com ... chedelics/
peknych NIEKOLKO nezavislych studii, je to zvlastne ze je vseobecne zname ze Alkohol skutocne metlou ludstva je, je to tvrda droga a je silno navykova, jej nasledky su devastacne a predsa je tu tolko ludi ktori dokazu povedat na hulica marihuany ze je "troska".
Sam mi povedal ze ked sa pred pretekom zhuli tak sa vzije do auta, ovlada ho ako svoje telo a pripomeniem este jedneho jazdca, Tomasa Engeho, ktory ma permanentne trable s travou (vyhodili ho koli tomu z F1 a GT1!!!) a takisto spickovy pilot ktory zozal uspechy o ktorych sa nam ani nesniva!
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2013, 9:34)
aj to je v tom videu... 0,5ngLub0$ napísal:Kurnik a co je vlastne ten limit?? Je niekde legalny limit povleneho THC???
//autoeditácia príspevku (20 Aug 2013, 14:25)
K drogám
http://cognitivelibertyuk.wordpress.com ... chedelics/
peknych NIEKOLKO nezavislych studii, je to zvlastne ze je vseobecne zname ze Alkohol skutocne metlou ludstva je, je to tvrda droga a je silno navykova, jej nasledky su devastacne a predsa je tu tolko ludi ktori dokazu povedat na hulica marihuany ze je "troska".
Joj kamarat ty este potrebujes dostat od zivota poriadnu do drzky...este mas vsetkych kamaratov co beru drogy na zive, co?...alebo na slobode, alebo nemaju ziadny problem zdravotny kvoli nasledkom....alebo nemaju vlastne ziadny problem...a ty tiez nie...ale raz na to prides ze trepes somariny.Hegy napísal:A ludia co dali nikdy su vseci ludia co maju predsudky voci niecomu co im niekto povedal, to su asi velmi lahko manipulovatelni ludia.
-
t0m4s3
Admin
Iba sa snazi poukazat na to, ze nie je droga ako droga a rozhodne trava != herakLub0$ napísal:
Joj kamarat ty este potrebujes dostat od zivota poriadnu do drzky...este mas vsetkych kamaratov co beru drogy na zive, co?...alebo na slobode, alebo nemaju ziadny problem zdravotny kvoli nasledkom....alebo nemaju vlastne ziadny problem...a ty tiez nie...ale raz na to prides ze trepes somariny.
kedze od niektorych ludi tu zaznelo, ze "fajcis travu" = "si troska"
Mám kopu kamarátov, ktorí si raz začas ztočia nejakú tú trávu, a je to all-righ. Síce mi to smrdí, ale nevadí mi to. Mám ale zopár takých, ktorí to robia aktívne, často a dlho - a áno, môžem povedať, sú to absolútne TROSKY, a čudoval by som sa, ak by svoj život ešte zvládli otočiť.
Cigarety ťa spravia troskou viac menej iba zdravotne. Alkohol ťa dokáže "pokaziť" ešte viac ako tráva, ale povedzme si na rovinu, drvivá väčšina národa pije, a nevidno to na nich. (Nehovorím o aktívnych alkoholikoch) Tráva je IMHO niečo "vyššie" ako cigarety a chlast. Na ľuďoch , ktorí to fajčia často to proste vidím, a je mi ich ľúto, vyzerajú strašne.
Súhlasím ale, že tráva NEROVNÁ SA herák.
Cigarety ťa spravia troskou viac menej iba zdravotne. Alkohol ťa dokáže "pokaziť" ešte viac ako tráva, ale povedzme si na rovinu, drvivá väčšina národa pije, a nevidno to na nich. (Nehovorím o aktívnych alkoholikoch) Tráva je IMHO niečo "vyššie" ako cigarety a chlast. Na ľuďoch , ktorí to fajčia často to proste vidím, a je mi ich ľúto, vyzerajú strašne.
Súhlasím ale, že tráva NEROVNÁ SA herák.
Mam jedneho kamosa co denne huli. Vidno to na nom samozrejme. Ale vedie usporiadany a sportovy zivot. Ak by sa nanho stara nevysrala (hulenie nebol dovod) uz by mal po svadbe, dom a decko na ceste.
Je to silno individualna zalezitost.
Alkohol na ludoch vidno 100x viac nez hulenie. Logicky kedze je to vacsie svinstvo.
Je to silno individualna zalezitost.
Alkohol na ludoch vidno 100x viac nez hulenie. Logicky kedze je to vacsie svinstvo.
Netvrdil by som ze alkohol je vacsie svinstvo, myslim ze je to individualne...to je tak, ked si vypijem prilezitostne...a s rozumom, alebo si dam jointa s partiou obcasne....ALEBO ked hulim kazdy den, alebo pijem 5 poldeci kazdy den....v tom pripade je svinstvo aj alkohol aj trava, a netvrdte mi ze nie...nemam rad ludi, ktory ukrutne obhajuju marihuanu, su to pre mna trosky, ktore su zavysle...ja tiez pijem, ale alkohol nebudem nijak ''obranovat'' ani presviedcat ludi, ze je to v poriadku...
A Lubos sa nam tu pekne rysuje ako jeden zo spominanych obmedzencov + take prizemne "karmove" odkazy, hmm.. skoda.
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2013, 8:07)
Okej, mal som kolegu na veducej pozicii a riadil v podstate klucove oddelenie firmy svetoveho formatu - denne fajcil travu (zena doktorka, 2 deti, dom, 2 auta) - vysneny zivot.(vystudoval 1 VS v Holandsku a jednu na Slovensku)
Mam kamaratov co hulia, samozrejme drviva vacsina riadne vzdelani, inteligentni, ziju zivot na urovni, miesto popijania a "pod na pivo" praskneme jointa.
Ja osobne hulim cca 9 rokov (s prestavkami), citim sa zdravo, na jar som bol aj na rozsiahlej zdravotnej prehliadke - som fit.
Vediem plnohodnotny zivot, mam skvele zamestnanie ktore ma bavi, mam draheho konicka ktoreho si mozem dovolit, takisto sa nemam na co stazovat, iba ak na to ze som vyhulena troska (^^) ale ak ma zivot vyhulenca takto vyzerat tak prosim, odporucam, zacnite aj vy
Mal som vsak moznost (ciastocne)zit s ludmi co denne pili, stavbar+nezamestnana... Pivo k ranajkam, vodka k veceri, 3 skatulky cigariet. Zivot z ruky do huby.
A skodlivost chlastu? Uz som mal riadnu opicu po par panakoch z travy som sa tak zle este necitil.
Existuje mnoho nezavyslych studii ktore poukazuju na skodlivost roznych drog. LSD, Hriby... "cukriky.." trava? Da zabrat... ale to peklo co sposobuje napr. chlast, a aj cigarety, to sa porovnat neda. Preto musim pozerat s nadhladom na ludi co s cigou v ruke vecer pri pive budu lamentovat nad niekym kto vonku pece speka. Jasne ideal je byt cisty, ale vodu kazat vino pit, na to by vas bolo.
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2013, 8:07)
Okej, mal som kolegu na veducej pozicii a riadil v podstate klucove oddelenie firmy svetoveho formatu - denne fajcil travu (zena doktorka, 2 deti, dom, 2 auta) - vysneny zivot.(vystudoval 1 VS v Holandsku a jednu na Slovensku)
Mam kamaratov co hulia, samozrejme drviva vacsina riadne vzdelani, inteligentni, ziju zivot na urovni, miesto popijania a "pod na pivo" praskneme jointa.
Ja osobne hulim cca 9 rokov (s prestavkami), citim sa zdravo, na jar som bol aj na rozsiahlej zdravotnej prehliadke - som fit.
Vediem plnohodnotny zivot, mam skvele zamestnanie ktore ma bavi, mam draheho konicka ktoreho si mozem dovolit, takisto sa nemam na co stazovat, iba ak na to ze som vyhulena troska (^^) ale ak ma zivot vyhulenca takto vyzerat tak prosim, odporucam, zacnite aj vy
Mal som vsak moznost (ciastocne)zit s ludmi co denne pili, stavbar+nezamestnana... Pivo k ranajkam, vodka k veceri, 3 skatulky cigariet. Zivot z ruky do huby.
A skodlivost chlastu? Uz som mal riadnu opicu po par panakoch z travy som sa tak zle este necitil.
Existuje mnoho nezavyslych studii ktore poukazuju na skodlivost roznych drog. LSD, Hriby... "cukriky.." trava? Da zabrat... ale to peklo co sposobuje napr. chlast, a aj cigarety, to sa porovnat neda. Preto musim pozerat s nadhladom na ludi co s cigou v ruke vecer pri pive budu lamentovat nad niekym kto vonku pece speka. Jasne ideal je byt cisty, ale vodu kazat vino pit, na to by vas bolo.