Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa hojko »

Podvod spociva v tom co som uz napisal. Zalozis si stranku na FB, das tam obsah o sutazi, ci dovolenka, telefony alebo neviem co vsetko a cakas, ze to ludia budu lajkovat, zdielat a takto sa to pekne zaplni. A potom obsah zmenis a pripadne stranku predas.

To za kolko to preda je uz jeho vec, on musi vediet na kolko ocenuje hodnotu stranky s 1000 lajkami.
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepito25 »

Aha. No to je riadny odrb. Clovek by si myslel, ze v tom je aj nejaka pridana hodnota, co sa tyka jeho vlozeneho intelektu. :-)
zyzz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zyzz »

zdar mam desire x a aktualizoval som fb.. som nemilo prekvapeny lebo uz mi z chatu pri podrzani prstu na dorucenej fotke ponukne save foto ale neulozi, nejaka rada?
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Ahojte :)

prosím vás, poradíte mi ? ... na svojej stránke na FB, sa mi akosi nedá zmeniť titulná fotka, skúšal som rôzne fotky, ani jedna nešla, vyberiem možnosť vybrať, a potom iba načítava a nič :) Kde môže byť problém ?
kMan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kMan »

Toto čo bolo akože, sa mi teraz stalo asi 10 minút to trvalo. Cez prehliadač mi neukazovalo správy ako by som žiadnu neposlal nikdy a že služba nedostupná.
Prílohy
Messenger
Messenger
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

kMan: co chces k tomu pocut akoze? proste fb, ty s tym nic nespravis iba mozes cakat az sa to da do povodneho stavu ..
kMan
Light Star
Light Star

Hej no, po update vám nepadá stále messenger??
xjojox2246
Star
Star

Príspevok od používateľa xjojox2246 »

ako možem získať takýto chat na facebook
Prílohy
fbchatbubbles.jpg
fbchatbubbles.jpg (26.49 KiB) 1487 zobrazení
kMan
Light Star
Light Star

Ja som to mal automaticky, zrazu sa to preplo a bolo. Možno je to tým že mám po anglicky FB, sú skorej aktualizácie.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

V poslednej dobe mi na Chrome ide Facebook neskutočne pomaly. Odozva ako sviňa, scrollovanie sekavé, celé spomalené. Akonáhle prepnem do iného tabu, tak super. Kde je problém?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...vo Facebooku...tona Javascriptu zabalená v HTML hlavičke...
Hensym
VIP
VIP

Ale robí to aj vám? Mne to začalo iba pred pár dňami.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne to v Opere nerobí až tak...jedine keď rolujem dolu a čím hlbšie do histórie idem, tým viac to seká, jak sa tam nabalujú nové statusy alebo správy...nedávno ma ale kamarát volal k rovnakému problému...FB mu seká a to už od začiatku, zhodou okolností tiež používa Chrome...bohužiaľ som nemohol spraviť viac ako pokrčiť plecami...vraj skúšal aj iné prehliadače ale mal rovnaký problém...keď sa ale na tom istom notebooku prihlási jeho frajerka, tak jej to neseká...napadá mateda iba jedna vec...nemáš ty náhodou likenutú každú pi*****, nehrávaš sa plno FB hier? Možno by si mal spraviť trocha poriadok a povymazávať Aplikácie, ktoré nepoužívaš, odlikenúť sa z Fanstránok s ktorými sa nestotožňuješ a možno aj z tých s ktorými sa stotožňuješ, ale je to každému jedno - myslím tie pubertálne stránky s tými trápnymi frázami...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Grim: skor by stacilo dat nezobrazobat fanpange v hlavnych novinkach ..ostanu ti statusy a ko*ot od frendov. ja mam zas problem ze opera seka a chrome ide vyborne
Hensym
VIP
VIP

Grim napísal:.napadá mateda iba jedna vec...nemáš ty náhodou likenutú každú pi*****, nehrávaš sa plno FB hier? Možno by si mal spraviť trocha poriadok a povymazávať Aplikácie, ktoré nepoužívaš, odlikenúť sa z Fanstránok s ktorými sa nestotožňuješ a možno aj z tých s ktorými sa stotožňuješ, ale je to každému jedno - myslím tie pubertálne stránky s tými trápnymi frázami...
Ani jedna z týchto vecí sa mňa netýka. Preto sa čudujem. Začalo to robiť zo dňa na deň.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

v spravach od jedneho cloveka mi ukazu ze poslane z mobilu kde je moznost kliknut na mapu a zobrazit presne odkial odpisal ..ako sa to da vypnut? teda aby odosielajuci pisal a ostatni nevideli mapu a kde je?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ano, treba v mobilnej aplikacii vypnut v nastaveni lokaciu, resp. taku malu sipku, ktora je pri pisani spravy.
SyDe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa SyDe »

ja hlupak som klikol na link od priatela na fb a zrazu vsetkym priatelom poslalo do chatu smajlik odo mna :lol: a potom aj nejaky podivny link,da sa s tym nieco urobit? ci mam iba pockat,kym to vsetkym poodosiela a zajtra uz bude vsetko OK?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Je to virus, teraz sa siri Facebookom.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Hensym napísal:Ale robí to aj vám? Mne to začalo iba pred pár dňami.
mne to robí tiež
Grim napísal:...mne to v Opere nerobí až tak...jedine keď rolujem dolu a čím hlbšie do histórie idem, tým viac to seká, jak sa tam nabalujú nové statusy alebo správy...nedávno ma ale kamarát volal k rovnakému problému...FB mu seká a to už od začiatku, zhodou okolností tiež používa Chrome...bohužiaľ som nemohol spraviť viac ako pokrčiť plecami...vraj skúšal aj iné prehliadače ale mal rovnaký problém...keď sa ale na tom istom notebooku prihlási jeho frajerka, tak jej to neseká...napadá mateda iba jedna vec...nemáš ty náhodou likenutú každú pi*****, nehrávaš sa plno FB hier? Možno by si mal spraviť trocha poriadok a povymazávať Aplikácie, ktoré nepoužívaš, odlikenúť sa z Fanstránok s ktorými sa nestotožňuješ a možno aj z tých s ktorými sa stotožňuješ, ale je to každému jedno - myslím tie pubertálne stránky s tými trápnymi frázami...
skúsim, uvidím :nono:
Napísať odpoveď